Εξ (Εξαποδώ) FILES, Του Στάθη


 Μυστήρια και ανεξήγητα φαινόμενα έχουν κάνει την εμφάνισή τους τις τελευταίες ημέρες (και νύχτες) στην Ελλάδα, με μια συχνότητα που αποκλείει το ενδεχόμενο της σύμπτωσης, ενώ ταυτοχρόνως παραπέμπει σε οιωνούς που πιθανόν να προαναγγέλλουν τη Συντέλεια.


 1. Ψάρια βγήκαν στη στεριά στον Ψαθόπυργο. Οι κάτοικοι απορούν και εξίστανται. Το φαινόμενο δεν έχει προηγούμενο. Ορισμένοι που τηγάνισαν κάποια απ’ αυτά τα ψάρια (εκτός του ότι ήταν άνοστα) ταείδαν να ξαναβουτούν μισοψημένα πίσω στη θάλασσα. Οι παλαιοί στα καφενεία σταυροκοπιώνται, διότι το ίδιο είχε συμβεί όταν οι Οθωμανοί έπαιρναν την Πόλη.

 2. Η ΝΑΣΑ ανακοίνωσε ότι αστεροειδής τις εις μέγεθος σπιτιού, θα περάσει απόψε το βράδυ δίπλα από τη Γη, χωρίς τον κίνδυνο να συγκρουσθεί μαζί της. Ταυτοχρόνως η Αμερικανική Υπηρεσία διαβεβαίωσε τους απανταχού ανησυχούντες ότι ο εν λόγω αστεροειδής δεν είναι ο μυστηριώδης και σκοτεινός πλανήτηςΝιμπούρου, ο οποίος κάθε 3.600 χρόνια πλησιάζει τον πλανήτη μας με μοχθηρές προθέσεις.

 Παρά ταύτα και για προληπτικούς λόγους ο κ. Μητσοτάκης έχει στήσει από χθες παρατηρητήριο στον Υμηττό. Αντιστοίχως

 παρατηρητήριο στον Λυκαβηττό έχει στήσει και ο αρμόδιος Υπουργός Διαστήματος, Εκτοπλάσματος και Εξωπλανητών, κ.Παππάς. Σύμφωνα με non paper που διακινεί αυτό το αστέρι, ο αστεροειδής σε μέγεθος σπιτιού έχει προκύψει από πλειστηριασμό.

 (ΥΓ.: με νεώτερο non paper ο κ. Παππάς διευκρινίζει ότι: παρ’ ότι έχουν γίνει 161 πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας, δεν έχει γίνει κανένας) – Κβαντική φυσική στο τετράγωνο.

 3. Ραδιενέργεια εντοπίσθηκε στην ελληνική ατμόσφαιρα (την οποίαν αναπνέει και η Τουρκική Ένωση Ξάνθης). Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δημόκριτου πρόκειται για το ισότοπο Ρουθήνιο - 106με το οποίο οι ΑΝΕΛ ψεκάζουν τους Συριζαίους και γίνεται στη Βουλή της «πουτάνας του Νότου». Λέγεται (αλλά δεν επιβεβαιώνεται) ότι ο κ. Καμμένος μετέβη κατ’ αυτάς στη Βραζιλία ακριβώς για να αποφύγει τον ψεκασμό με Ρουθήνιο - 106.

 Είναι ιατρικώς εξακριβωμένο ότι το πανούργο αυτό Ρουθήνιο - 106(στην πραγματικότητα 666), ωθεί τον πάσχοντα σε ακατάσχετες μπιλιές στις ρουλέτες, σε ακατάσχετα ψέματα στο Κοινοβούλιο και σε ακατάσχετα έξοδα από τον δημόσιο κορβανά.

 4. Ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης. Φυτρώνει εκεί που δεν τον σπέρνουν. Διαρκώς! Με αποτέλεσμα ακροδεξιά αγρογλυφικά να έχουν γεμίσει την επιφάνεια της Ν.Δ. Ειδικοί επιστήμονες που μελετούν τααγρογλυφικά Γεωργιάδη, τείνουν να πιστέψουν ότι πρόκειται για ιερογλυφικά των εξωγήινων προγόνων μας Ελ, οι οποίοι μας χάρισαν τη γραμμική Α και τη γραμμική Β με αποτέλεσμα να γεννηθεί ο πολιτισμός, να εμφανισθεί η δημοκρατία και από τότε να φωνάζουμε ο ένας τον άλλον μαλάκα.

 5. Συμφόρηση στα ψυχιατρεία. Πολλοί πολίτες που πένονται και πεινούν καταφεύγουν στα ψυχιατρεία προκειμένου ναεξασφαλίσουν ένα πιάτο φαγητό. Γιατί όμως στα ψυχιατρεία κι όχι στα νοσοκομεία ή σε άλλα συσσίτια; Διότι δεν είναι τρελοί. Στα ψυχιατρεία αποκλείεται να συναντήσουν την κυρία Θεανώ Φωτίου. Μπορούν να φάνε το φαγάκι τους με την ησυχία τους, χωρίς η κυρία Θεανώ να τους το βγάζει απ’ τη μύτη με όσα λέει και κάνει.

 6. Δεκαπενταετής πιτσιρικάς συνελήφθη να βλέπει στην τηλεόρασηακατάλληλο έργο, χωρίς τη γονική συναίνεση. Κατόπιν τούτου το ΔΝΤ διέταξε περαιτέρω περικοπή συντάξεων, επιτάχυνση των ιδιωτικοποιήσεων και εφαρμογή νέων φορομπηχτικών μέτρων. (Η κατάσταση στο σπίτι του άτακτου δεκαπεντάχρονου είναι άκρως επιβαρυμένη διότι, όπως

 μαθαίνουμε, ο μισθός του μπαμπά του απάγεται σε μηνιαία βάση από εξωγήινους). Κάθε φορά δε που επιστρέφεται (ο μπαμπάς, όχι ο μισθός) δείχνει όλο και πιο καταβεβλημένος.
 ***
 Δεν είναι τυχαίο το ότι ο αριθμός των παράξενων φαινομένων που απαριθμήσαμε είναι το έξι (6)! Ήγουν το πρώτο ψηφίο στον βάσκανο αριθμό του Κτήνους! Ξου ξου ξου! Ξου έξι, ξου ξου έξι έξι! Ξου ξου ξουέξι έξι έξι


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.