Ο πιο ευτυχισμένος Λαός στη γη: Οι Βορειοκορεάτες με δικά τους λόγια (VIDEO)


ΓΡΑΦΕΙ Ο ADAM GARRIE

Το ντοκιμαντέρ επιτρέπει στους Βορειοκορεάτες να μιλήσουν για τον εαυτό τους.

Το RT (Η Ρωσία σήμερα) κυκλοφόρησε ένα αποκλειστικό ντοκιμαντέρ που ονόμασε "Ο πιο ευτυχισμένος Λαός στη Γη", που καταγράφει Βορειοκορεάτες όλων των ηλικιών και κοινωνικών θέσεων, την παραμονή της Ημέρας του Ηλίου, της ετήσιας γιορτής των γενεθλίων του ιδρυτή της Βόρειας Κορέας, επαναστατικού ηγέτη Κιμ IL- Σουνγκ.

Το ντοκιμαντέρ είναι μοναδικό στο ότι δεν υπάρχει ούτε μια προκλητική κρυφή κάμερα, ούτε προσεγγίζει τη Βόρεια Κορέα με οποιαδήποτε πολιτική ή ιδεολογική ατζέντα.

Δείτε το βίντεο


Οι δημοσιογράφοι του RT και τα τηλεοπτικά συνεργεία απλά καταγράφουν τους ανθρώπους της Βόρειας Κορέας στα σχολεία τους, στα κέντρα διασκέδασης τους, στα μουσεία τους, στους δρόμους και τα φεστιβάλ τους, καθώς εκφράζουν τις απόψεις τους για τη χώρα τους και τον υπόλοιπο κόσμο.

Με τη παραπληροφόρηση σχετικά με τη Βόρεια Κορέα που πλημμυρίζει όλα τα άκρα των μέσων μαζικής ενημέρωσης των φιλελεύθερων μέσα ενημέρωσης του κυρίου ρεύματος μέχρι και τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης, το ντοκιμαντέρ του RT είναι μια δροσιστική ευκαιρία να δούμε και να ακούσουμε τους Βορειοκορεάτες όπως είναι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.