Τα ούφο είναι εδώ και κυβερνούν…



Τετάρτη βράδυ στην ΕΡΤ. Δεν έχει έκτακτη εκπομπή για τα σκουπίδια που βρομίζουν τη χώρα. Ούτε για τον καύσωνα που δημιουργεί ένα εκρηκτικό κοκτέιλ μαζί με τους ξεχειλισμένους κάδους απορριμμάτων.



Εκεί στην ΕΡΤ δεν κάνουν καμιά έκτακτη εκπομπή γιατί έχουν έρθει στην Ελλάδα εκπρόσωποι της τρόικας αλλά και ο Ρέγκλινγκ κι έχουν πει πολλά για το ελληνικό χρέος και το μέλλον της χώρας.

Σιγά μην ασχοληθούν στην πλουμιστή ΕΡΤ με τόσο ποταπά θέματα. Είχαν μια τρίωρη; Μπορεί και παραπάνω εκπομπή για την… εκτόξευση του τηλεπικοινωνιακού δορυφόρου HELLAS SAT 3, με τις σημαίες της Ελλάδος και της Κύπρου.

Ο ευρωπαϊκός τηλεπικοινωνιακός δορυφόρος εκτοξεύθηκε με ολιγόλεπτη καθυστέρηση, από το ευρωπαϊκό κέντρο Κουρού της Γαλλικής Γουιάνας.

Είχα απευθείας συνδέσεις και δηλώσεις από τον αρμόδιο υπουργό Νίκο Παππά, καλεσμένους στην εκπομπή για να πουν πόσο σημαντικό βήμα για την… ανθρωπότητα είναι ο δορυφόρος κι ένα σωρό άλλα γλειψιματικά για να μας πείσουν πως «ναι, υπάρχουν καλά νέα για την Ελλάδα».

Σήμερα το πρωί μάλιστα το πανηγύρι συνεχίστηκε με δημοσιογράφο μάλιστα να θυμάται με συγκίνηση και ποίημα του Χικμέτ για τα άστρα. Διότι είχε ποιητικό οίστρο βλέποντας το μεγάλο αυτό γεγονός που συνέβη στη Γουιάνα.

Ένα θέμα που θα ήταν στα 10 πρώτα των ειδήσεων, άντε και ένα χτύπημα στην πρώτη σελίδα κάποιων εφημερίδων η ΕΡΤ το έκανε έκτακτη εκπομπή και μπορεί να συνεχίσει για κανένα τριήμερο το λιβάνισμα.

Εκεί στην κυβέρνηση πρέπει να καταλάβουν ότι δεν είμαστε Παπούα, δεν είμαστε Ζουλού για να βλέπουμε από τη Γουιάνα την… εκτόξευση της Ελλάδας στο Διάστημα. Εκτός κι αν ο Τσίπρας και η παρέα του ανακάλυψαν κανέναν πλανήτη με λεφτόδεντρα κι έστειλαν δορυφόρο να τα πάρει και να τα φέρει στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας. Τα ούφο είναι εδώ και κυβερνούν…


από: 
antinews.gr
μέσω gataros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.