ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ: Συνταγματικά ΠΑΡΑΝΟΜΗ η Γενεύη! Όσοι συμμετέχουν προδίδουν την Κύπρο!


Ο καθηγητής Γιώργος Κασιμάτης αναλύει σύμφωνα πάντα με το Σύνταγμα της Κυπριακής Δημοκρατίας, τους λόγους που καθιστούν ΠΑΡΑΝΟΜΗ την Πενταμερή Διάσκεψη της Γενεύης και ΠΑΡΑΝΟΜΗ οποιανδήποτε συζήτηση περί "διαίρεσης του Κράτους". Σε έναν ιδεατό κόσμο ο ίδιος μας ο Πρόεδρος (ως βασικός εκπρόσωπος της Κυριαρχίας της Κυπριακής Δημοκρατίας) θα έπρεπε πρώτος να την είχε απορρίψει ασυζητητί. 
Η ομιλία αυτή αποτελεί ένα θησαυρό με νομικά όπλα για την προάσπιση της Κυπριακής Δημοκρατίας από τους πολίτες της με κάθε μέσο, όπου μόνο μια λαϊκή αντίδραση στην ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ που συντελείται μπορεί να ακυρώσει όσα στήνονται στο παρασκήνιο. 

Σύμφωνα με τον καθηγητή, ο στόχος των ξένων παραμένει η κατάλυση της κυριαρχίας του Κράτους μας και η παράδοση της στους ξένους όπως έγινε και με την Ελλάδα και σε αυτό πρέπει να επικεντρωθεί και η αντίσταση μας, δηλαδή στην Κυριαρχία. 

Επειδή οι καιροί είναι χαλεποί, η παγίδα που ίσως θα στηθεί ίσως να αφορά την ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ με την αλλαγή του Συντάγματος της Κυπριακής Δημοκρατίας. 

Τα μάτια μας 14 λοιπόν.
* Συγγραφέας, Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου.
Από την εκδήλωση: "Β΄ Διασκεπτική Συνάντηση για το Κυπριακό της Επιτροπής των Δέκα"
Διοργανωτής: "Ιερά Μητρόπολις Πάφου" Πάφος, 1 Ιουλίου 2017 Διάρκεια 41' 'Γροθιά-TV'


ΠΗΓΗ: GrothiaTv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.