Καρκινοπαθής σε Τσίπρα: Παίρνω σύνταξη 652 ευρώ, πώς θα ζήσω; -Είστε πρωθυπουργός, ψήφισα και διαμαρτύρομαι [βίντεο]

Σχόλιο : Βλέποντας την ερώτηση (για να περνάει η ώρα) προς τον βαριά ασθενή από τον πρωθυπουργεύοντα της δουλοπαροικίας χρέους, σχετικά με τα ένσημα του, το πρώτο που σκέφτεσαι είναι για τις πιθανότητες που υπάρχουν να γνωρίζει ο ερωτώντας πρωθυπουργός του τι σημαίνει η λέξη ένσημο και ποια η διαδικασία απόκτησης του.


Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Εύοσμου.
Ο πρωθυπουργός έφθασε στο κέντρο υγείας λίγο μετά τις 10:30 το πρωί, συνοδεία του υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού. Η υπεύθυνη του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη, Κατερίνα Νοτοπούλου, υποδέχθηκε τον κ. Τσίπρα, μαζί με τη διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Ευόσμου.

Ο κ. Τσίπρας έκανε βόλτα στους χώρους του κέντρου υγείας. Μπήκε στο μικροβιολογικό και στο τμήμα απεικονίσεων. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του είχε σύντομη και σε πολύ καλό κλίμα συνομιλία με συνταξιούχο που τον σταμάτησε. Ο κ. Γιώργος, που είναι καρκινοπαθής, είπε στον πρωθυπουργό ότι η σύνταξή του είναι 652 ευρώ και τον ρώτησε «εγώ πώς θα ζήσω;», με τον πρωθυπουργό να απαντά ότι «οι άλλοι σου κόψανε, εγώ δεν σου έκοψα». «Μειώσεις έγιναν από τη ΝΔ, από εσάς δεν είδα τίποτα, μόνο 5 ευρώ», του απάντησε ο συνταξιούχος και συνέχισε λέγοντας «πρωθυπουργός είστε. Ψήφισα και διαμαρτύρομαι».

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.