Ο Άκης Τσοχατζόπουλος μπαίνει στο Survivor για να πληρώσει την εγγύηση

 

Η αποφυλάκιση του Άκη Τσοχατζόπουλου έφερε χαμόγελα σε όσους νοσταλγούν τις παλιές καλές ημέρες αλλά ο πρώην υπουργός δεν έχει τα χρήματα για να πληρώσει την εγγύηση.

Αρχικά, υπήρξε η σκέψη να πληρώσει το ποσό των 200 χιλιάδων ευρώ ο Κώστας Σημίτης -αφού ο Τσοχατζόπουλος έκανε φυλακή για όλο το ΠΑΣΟΚ- αλλά ο Άκης δεν το δέχτηκε.

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος ζήτησε να πάρει μέρος στο Survivor για να βγει νικητής και να καλύψει τη μισή εγγύηση, ενώ η άλλη μισή θα προέλθει από τα κέρδη που θα έχει ο ΣΚΑΪ από τις διαφημίσεις, αφού η τηλεθέαση θα σπάσει όλα τα ρεκόρ.

Παράλληλα, υπάρχουν πολλοί χορηγοί που θέλουν να βάλουν διαφήμιση στη φανέλα του Άκη Τσοχατζόπουλου και να χτυπήσουν τατουάζ στο σώμα του.

Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα του Άκη Τσοχατζόπουλου να πάει στον Άγιο Δομίνικο και να πάρει μέρος στο Survivor, αφού υπάρχουν κάμερες και θα τον παρακολουθούν παντού, οπότε ο Άκης δεν θα μπορέσει να κολυμπήσει μέχρι την Κούβα και να ζητήσει πολιτικό άσυλο.

Η παρουσία του Άκη Τσοχατζόπουλου στο Survivor έχει αναστατώσει τους παίκες, αφού καταλαβαίνουν πως ο Άκης θα κλέψει την παράσταση και θα είναι ο τελικός νικητής.

Είναι βέβαιο πως οι Έλληνες τηλεθεατές θα κρατήσουν τον Άκη Τσοχατζόπουλο στο παιχνίδι μέχρι το τέλος, για να έχουν τη χαρά να τον βλέπουν να πεινάει και να τα κάνει πίσω από τους κοκοφοίνικες.

Οι παίκτες του Survivor ετοιμάζονται να στήσουν προβοκάτσια σε βάρος του Άκη Τσοχατζόπουλο, ώστε ή να τον ξεκάνουν -και να το κάνουν να φανεί σαν ατύχημα- ή να τον αναγκάσουν να αποχωρήσει.

Η συνέχεια αναμένεται να είναι συναρπαστική.

(Ο Άκης Τσοχατζόπουλος συνελήφθη στις 11 Μαρτίου του 2012 -ήταν Μεγάλη Τετάρτη- την ημέρα που προκηρύχθηκαν οι εκλογές της 6ης Μαϊου. Επειδή οι εκλογές μάλλον δεν θα αργήσουν -και το σύστημα πρέπει να αποδείξει στο πόπολο πως τάχα μου υπάρχει Δικαιοσύνη- κάποιοι πρώην υπουργοί του ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να ανησυχούν για το μέλλον τους, μετά την αποφυλάκιση του Άκη.)

ΠΗΓΗ:pitsirikos


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.