Ο Πορτοσάλτε, τα ουίσκια και οι πουτάνες

 

Το πρόσωπο του μήνα αναμφισβήτητα είναι ο Γερούν Ντάισελμπλουμ. Μετά την εκλογική πανωλεθρία που υπέστη, την ξεδιάντροπη παραμονή του στο τιμόνι του Eurogroup και τις βόμβες που «πέταξε» για τον ESM, επανήλθε στο προσκήνιο με την προκλητική δήλωση ότι στον Ευρωπαϊκό Νότο είχαμε μάθει να ξοδεύουμε τα λεφτά μας σε ποτά και γυναίκες.


Είναι όμως ο Ντάισελμπλουμ αυτός ο οποίος είπε πρώτος αυτή την αισχρή φράση; Η απάντηση είναι όχι. Το εξωφρενικό στοιχείο της υπόθεσης μάλιστα είναι ότι εκείνος που μίλησε πρώτος για καλοπέραση, ποτά και γυναίκες, ήταν το… τέρας της δημοσιογραφίας, Άρης Πορτοσάλτε.

Αν αμφιβάλλετε για αυτό, αλιεύσαμε από το info-war.gr του Άρη Χατζηστεφάνου μέσω του λογαριασμού @snbbloopers στο Twitter το επίμαχο απόσπασμα που είχε ειπωθεί στον Ρ/Σ ΣΚΑΪ για να σας λυθεί κάθε αμφιβολία:
«Δεν νομίζω να έχει υπάρξει στην ιστορία το ότι μια γενιά ολόκληρη στην καλοπέραση, μπουζούκια, πούρα, ουίσκια και… πουτάνες -μετά συγχωρήσεως έτσι για να πω τη λέξη κανονικά γιατί με το «πόρνες» δεν βγαίνει άκρη- έτσι χοντρά και ωμά».

 

ΠΗΓΗ:nonpapernet


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.