Στελέχη του ΕΠΑΜ, Αστυνομικές δυνάμεις και ο πλειστηριασμός που δεν έγινε


Και στην Καβάλα πολίτες και στελέχη του Ενιαίου Παλαικού Μετώπου (ΕΠΑΜ)  βρέθηκαν την Τετάρτη 9 Μαρτίου στο Ειρηνοδικείο στο δικαστικό Μέγαρο της Καβάλας προκειμένου να σταματήσουν πλειστηριασμό της ΑΛΦΑ Τράπεζας.

Η ομάδα των αγανακτισμένων πολιτών παρά τον εξονυχιστικό έλεγχο αστυνομικών της ΟΠΚΕ αλλά και της Α.Δ.Καβάλας οι οποίες προσέτρεξαν στα δικαστήρια παρά το γεγονός ότι υπάρχει μόνιμη παρουσία αστυνομικών και σεκιούριτι επέτρεψαν την ελεύθερη είσοδο των πολιτών αφού πρώτα τους ζητήθηκε η επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας κάτι που χαρακτήρισε ως υπερβολικό αγγίζοντας τα όρια του εκφοβισμού ο γνωστός δικηγόρος Αχιλλέας Μέγας μιλώντας στο Ράδιο Νεάπολις 90.8.

Ο πολιτευτής του ΕΠΑΜ κ. Μιχάλης Νικήτας ο οποίος βρέθηκε στο Ειρηνοδικείο κάλεσε μέσω του Ράδιο Νεάπολις 90.8 όλους τους πολίτες να συμμετέχουν κάθε Τετάρτη στις κινηματικές δράσεις τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι δεν πρόκειται να επιτρέψουν στις τράπεζες να βγάλουν στο σφυρί τις περιουσίες των πολιτών.

«Τελικά δεν έγινε ο πλειστηριασμός από την Αλφα Τράπεζα στο Ειρηνοδικείο Καβάλας παρά το γεγονός ότι υπήρχε παρά την αποχή των συμβολαιογράφων μέλος τους με ειδική άδεια στην οποία κάναμε ρηματική διαμαρτυρία. Αναρωτιέμαι που είναι τα στελέχη της ΛΑΕ αλλά και του Κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Νικίτας  καταλήγοντας με τη δήλωση «Κανένα σπίτι στα χέρια Τραπεζίτη.»

ΠΗΓΗ:neapolisnews


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.