Τα "άπλυτα" του Μάρτιν Σουλτς


Σχόλιο Ιστολογίου: Νάτος και ο κολλητός του Τσίπρα, Σουλατσαδόρος μπεκρούλιακας, ο σοσιαΛΗΣΤΗΣ, πρώτο παιδί, φίνα μάγκας. Θα μας σώσει και αυτός, εξάλλου "οι Γερμανοί είναι φίλοι μας". Λαμογιστάν = Ε.Ε.

 

Τα άπλυτα του Μάρτιν Σουλτς βγάζει στη φόρα έρευνα του γερμανικού Spiegel και των Times του Λονδίνου.

Το "παιδί του λαού" που ανέλαβε τις τύχες του SPD, κατηγορείται ότι, παρά τις ταπεινές του ρίζες, έχει πολύ ακριβά γούστα.


Ως Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, χρησιμοποιούσε σε σχεδόν καθημερινή βάση νοικιασμένο αεροπλάνο για τις μετακινήσεις του, με κόστος €20.000 την ώρα.

Το 2014 στην αποτυχημένη προσπάθεια του να γίνει Πρόεδρος της Κομισιόν, ταξίδεψε με το εν λόγω μέσον, σερί, Βρυξέλλες-Φλωρεντία, Βερολίνο-Μαλτα-Ισπανία, προκειμένου να πείσει τους Κυβερνώντες των χωρών να τον προτιμήσουν.

Ως Πρόεδρος του Κοινοβουλίου, αμειβόταν με €340.000 το χρόνο,εκτός επιδομάτων, που του διπλασίαζαν το μισθό.

Συνήθιζε να δειπνεί με φίλους και συνεργάτες στο πολυτελές εστιατόριο Au Crocodile, του Στρασβούργου, και το BANDANERA των Βρυξελλών, όπου το μπουκάλι κρασί κοστολογείται €300.

Είχε διορίσει συγγενείς και φίλους στο γραφείο του, το οποίο πρώην συνεργάτιδα του αποκαλεί "Σταλινικό πελατολόγιο".

Η καταγγέλλουσα υπέβαλε παραίτηση, επειδή ο Σουλτς της ζητούσε εκτός των καθηκόντων της, να του σιδερώνει παντελόνια και πουκάμισα.

Μετέθεσε τον φίλο του Μάρκους Ενγκελς στο Ευρωκοινοβούλιο από το Βερολίνο. Ο Εγκελς, δούλευε σε Υπηρεσία της ΕΕ στη γερμανική πρωτεύουσα με μισθό €5.200 το μήνα. Η μετάθεση του στις Βρυξέλλες, του πρόσθεσε στο μισθό16%, έξοδα εκτός έδρας και €16.000 μηνιαίως έξοδα μετακίνησης.

Βουλευτής των Χριστιανοδημοκρατών δηλώνει ότι θα ερευνηθούν σε βάθος οι καταγγελίες για τον Σουλτς.

Κι όλα αυτά, όταν η "φθίνουσα" Άνγκελα Μέρκελ διάγει ζωή νοικοκυρίστικη, οδηγεί Golf και ψωνίζει μόνη στο Super Market.

Θα συμβούλευα, επομένως, σε όσους επιδίδονται σε θριαμβολογίες για τα 50% που χτυπάει ο υποψήφιος των Γερμανών Σοσιαλδημοκρατών, στις τελευταίες δημοσκοπήσεις, καλό θα είναι να κρατούν μικρό καλάθι.

ΠΗΓΗ: eyedoll μέσω  protagorasnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.