Να γιατί.....

 

Διαβάζουμε:

«Σοκ και δέος προκαλούν τα στοιχεία απόρρητης έκθεσης του ΕΚΤ για το χρέος συνολικά στην ευρωζώνη αλλά και σε κάθε χώρα ξεχωριστά.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την έκθεση στοιχεία της οποίας αποκάλυψαν στην εκπομπή Αίθουσα Σύνταξης της ΕΡΤ, το συνολικό ευρωπαϊκό χρέος ανέρχεται σε 21 τρισεκατομμύρια ευρώ.

Οι παραμετρικές απώλειες από μια ενδεχόμενη αποχώρηση της Ελλάδας ή από αδυναμία πληρωμής των δανείων της, το κόστος του Grexit δηλαδή, για όλο το ευρωσύστημα ανέρχεται σε πάνω από 1,5 τρισ. ευρώ.

Μέχρι το 2030, αν το ελληνικό χρέος παραμείνει ως έχει, θα πρέπει να πληρώσει 322 δισ. ευρώ με τα 160 δισ. από αυτά να είναι τόκοι. Ακόμη κι αν η Ελλάδα καταφέρει να αποπληρώσει αυτό το χρέος τότε από το 2030 θα απομένει ένα υπόλοιπο 300 δισ. ευρώ.

Τα στοιχεία παρουσίασε στην εκπομπή της ΕΡΤ ο δημοσιογράφος Σωτήρης Καψόχας».

Να γιατί μας έχουν εγκλωβισμένους να μη μπορούμε να αναπνεύσουμε!

Να γιατί τους μόνους που συμφέρει η έξοδος από την ευρωένωση είναι οι απλοί Έλληνες πολίτες.

Να γιατί έχουν ξοδευτεί δεκάδες έως και εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για να μας κάνουν πλύση εγκεφάλου τα παπαγαλάκια, για να μη σκεφτούμε καν τη σωτηρία μας.

Να γιατί πέφτουν όλοι επάνω μας να μας φάνε και μόνο στη σκέψη για αποχώρηση από την Ε.Ε.

Να γιατί ποτέ δεν θα μπορέσουμε να ανακάμψουμε, εάν δεν πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και δεν κόψουμε τους ιμάντες του ζουρλομανδύα της Ε.Ε. που μας φόρεσαν!

Είναι πολλά τα λεφτά, κυρίες και κύριοι!!!!

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ!!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.