Χαλέπι... η επικίνδυνη ηθική & πολιτιστική ήττα της Δύσης!


Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας, http://nikosklitsikas.gr/

* Μαζικοί τάφοι με πτώματα από στρατιώτες αιχμαλώτους, αθώους πολίτες, γέροντες και γερόντισσες, μικρά παιδιά με ακρωτηριασμένα σώματα... θύματα των μισθοφόρων δολοφόνων της "πολιτισμένης" δύσης, των "μετριοπαθών ανταρτών" για τον "εκδημοκρατισμό" της Συρίας...
* 110 ΝΑΤΟϊκοί αξιωματικοί συνελήφθησαν στο στρατηγείο των τζιχαντιστών, να προσφέρουν τις γνώσεις τους τους...
* "Αυτοκτονεί" ο Yves Chandelon, ανώτατος αξιωματούχος του ΝΑΤΟ, με αρμοδιότητα τους τζιχαντιστές...
* 1.000.000 εκατομμύριο εκτοπισμένοι κάτοικοι από το Χαλέπι, επέστρεψαν στα σπίτια τους... από τους καταυλισμούς που τους φιλοξενούσε η κυβέρνηση (σοσιαλιστές, κομμουνιστές, πατριωτικές δυνάμεις) της Συρίας...
* Μετά από πέντε (5) χρόνια γιορτάζουν πανηγυρικά τα Χριστούγεννα ξανά στην πόλη Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι αδελφωμένοι...
* Πατριαρχική Θεία Λειτουργία του Ελληνορθόδοξου Πατριάρχη Αντιοχείας στο Χαλέπι... για την απελευθέρωση από τους τρομοκράτες...
* Ο "χασάπης Άσαντ" σεμνός προσκυνητής των Χριστουγέννων (Ο "αιμοσταγής δικτάτορας" τίμησε τη γέννηση του Θεανθρώπου, στα Ελληνορθόδοξα Μοναστήρια...)...


... κι η δύση θέλει να "δικάσει" τον Άσαντ! Μαζί κι η αποικία Ελλάδα, ζητάει να δικαστεί ο δημοκρατικά εκλεγμένος από τον λαό της Συρίας πρόεδρος Άσαντ!
Σε τι κόσμο ζούμε;
Τι μας ετοιμάζουν τα αρρωστημένα μυαλά της νέας τάξης, του 4ου Ράιχ;
Νεκρική σιωπή στη δύση για τα περισσότερα από...
100 πτώματα σε μαζικούς τάφους, που δολοφονήθηκαν με την κλασική, πλέον, μέθοδο των "μετριοπαθών ανταρτών", το σφαγιασμό.
Νεκρική σιωπή στη δύση για τις τεράστιες αποθήκες οπλισμού των "μετριοπαθών ανταρτών", σε νοσοκομεία και σχολεία. Όπλα για να εξοπλίσουν χιλιάδες δολοφόνους, όλα δυτικών "πολιτισμένων" χωρών και των ΗΠΑ.
Νεκρική σιωπή στα δυτικά ΜΜΕ, για όλα αυτά...
Νεκρική σιωπή κι ο Γενς Στόλτενμπεργκ, μαζί με την ανεπάγγελτη Μογκερίνι, που πριν λίγες ημέρες ανανέωσαν το δολοφονικό εμπάργκο εναντίον του λαού της Συρίας, για "ανθρωπιστικούς λόγους", δηλαδή να μην απελευθερωθεί το Χαλέπι.


Καμία προσπάθεια των ΜΜΕ και δημοσιογράφων, καμία νύξη για συσχέτιση της "αυτοκτονίας" του Yves Chandelon -ανώτατος αξιωματούχος του ΝΑΤΟ, με αρμοδιότητα τους τζιχαντιστές-, με την απελευθέρωση του Χαλεπιού. Πυροβολήθηκε στο κεφάλι μέσα στο αυτοκίνητό του. Ενώ είχε δηλωμένα και με άδεια τρία (3) πιστόλια, δολοφονήθηκε με ένα πιστόλι που δεν ήταν δικό του... "αγνώστου πατρότητας".
Η οικογένεια του "αυτοκτονημένου" Yves Chandelon, δεν αναγνωρίζει και δεν αποδέχεται την επίσημη εκδοχή της αυτοκτονίας. Είχε εμπιστευτεί στην οικογένειά του πως ερευνούσε την παράνομη διοχέτευση χρημάτων προς την ισλαμική τρομοκρατία και δεχόταν "περίεργα" απειλητικά τηλεφωνήματα. Όλα δείχνουν πως ο Ομπάμα με την Κλίντον, λίγο πριν αποχωρήσουν, θέλουν να καθαρίσουν κάθε ίχνος της δραστηριότητάς τους, ή πως στο εσωτερικό του ΝΑΤΟ έχουμε μια διάσπαση.
Ότι κι αν συμβαίνει, δεν αλλάζει σε τίποτα τον ρόλο της διοίκησης Ομπάμα-Κλίντον, Ευρωπαϊκής Ένωσης, αραβικών δικτατορικών καθεστώτων και Ισραήλ, στη δημιουργία, στρατολόγηση, εκπαίδευση των δολοφόνων του χαλιφάτου, με ότι ονόματα θέλουν να προσδώσουν οι ίδιοι.
Καμία αναφορά των ΜΜΕ και των δημοσιογράφων για τη σύλληψη των 110 ΝΑΤΟϊκών αξιωματικών από τον Αραβικό στρατό της Συρίας, σε μια υπόγεια κάβα στο Χαλέπι, Ένοχοι ως διοικητές κι ινστρούχτορες των αποκεφαλιστών, των αγαπημένων "μετριοπαθών ανταρτών" της Ε.Ε. και των ΗΠΑ. Ξένοι αξιωματικοί στο έδαφος μιας κυρίαρχης χώρας, συνεργάτες δολοφόνων και σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο: εγκληματίες πολέμου!
Η ηλεκτρονική κατασκοπία των Ρώσων, σε συνεργασία με τους γνωστούς "χάκερς" των υπηρεσιών πληροφοριών της Συρίας, εντόπισαν μια πλήρως εξοπλισμένη αίθουσα επιχειρήσεων στην οδό Al-Shorad, της συνοικίας Suq al-Luz, στο Ανατολικό Χαλέπι. Για αυτούς είχε ξεκινήσει με τεράστια ένταση η δυτική καμπάνια της "ανθρωπιστικής ανακωχής" στο Χαλέπι, με πρωταγωνιστές της οργανώσεις της "δικαιωματικής αριστεράς", της "κοινωνίας των πολιτών", αυτής της "αριστεράς" που η ιστοριογραφία κατέγραψε ως "ιμπεριαλιστική αριστερά".
Παραδόθηκαν χωρίς καμία αντίσταση, δηλώνοντας ονοματεπώνυμο, βαθμό, χώρα προέλευσης: ΗΠΑ, Γαλλία, Αγγλία, Γερμανία, Ισραήλ, Σαουδική Αραβία, Τουρκία, Μαρόκο, Ιορδανία και Κατάρ.
Η "αλεπού" Bashar Al Ja’afari, ο μόνιμος πρεσβευτής της Συρίας στον ΟΗΕ, έθεσε επισήμως το ζήτημα ενώπιον του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ΅, το οποίο συνεδρίασε "κεκλεισμένων των θυρών", αλλά έδωσε κατάλογο μόνον 12 ξένων αξιωματικών και συγκεκριμένα 6 Σαουδαράβων, 1 Αμερικανό, 1 Ισραηλινό, 1 Τούρκο, 1 Μαροκινό κι έναν Ιορδανό.
Όλα δείχνουν πως οι "Άσσοι" της τράπουλας είναι στα χέρια του Άσαντ. Ένα δείγμα, χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον, δόθηκε στη δημοσιότητα -με σιγή κι απόκρυψη από τα δυτικά ΜΜΕ-, αλλά τα ανεκτίμητα χαρτιά θα είναι σίγουρα αντικείμενο ιδιαίτερων "διαπραγματεύσεων"!
Τώρα, όλοι αυτοί οι κρατούμενοι αξιωματικοί είναι στη φάση διαπραγμάτευσης, ώστε να επιτευχθεί μια "ανώδυνη" και διακριτική απελευθέρωσή τους. Η Τουρκία θα πρέπει να προσφέρει πολλές "υπηρεσίες" μιας και η πλειοψηφία των αξιωματικών της ανήκουν. Ο Ερντογάν δίνει "γη και ύδωρ" για διακριτική απελευθέρωση των αξιωματικών του. Θα μπορούσε ακόμη να καταγγείλει και τον ίδιο τον Ομπάμα, ώστε να διασώσει το δικό του τομάρι.
Αυτοί οι αξιωματικοί είχαν συγκεκριμένα καθήκοντα διοίκησης και συντονισμού των τρομοκρατικών ομάδων στο εσωτερικό μιας ανεξάρτητης, κυρίαρχης χώρας, τη Συρία (Αλ Νούσρα, ελεύθερος συριακός στρατός κι άλλες ονομασίες της παλιάς Αλ Κάιντα), εκείνης της τρομοκρατίας που δήθεν πολεμούσε από χρόνια η δύση και που είχε χρησιμοποιήσει με επιτυχία στο Αφγανιστάν.

"Δικαίως" ήταν χαρούμενοι οι ΥΠΕΞ του ΝΑΤΟ στη Σύνοδο της Αττάλειας, όταν οι τζιχαντιστές καταλάμβαναν τη μία πίσω από την άλλη τις πόλεις τις Συρίας, αλλά ο "ξενοδόχος", ο λαός της Συρίας είχε κάνει υπόθεση ζωής την Πατρίδα!

Το Δυτικό Κέντρο Επιχειρήσεων στο Χαλέπι, έδινε τις κατευθύνσεις της επιχειρησιακής δράσης των τρομοκρατών σε στενή διασύνδεση με τη ΝΑΤΟϊκή βάση της Σμύρνης, όπου με τα ηλεκτρονικά μέσα που διαθέτει, τις υποκλοπές επικοινωνιών κι εντοπισμούς στόχων έδινε μεγάλο προβάδισμα στους τζιχαντιστές.
Σήμερα, για παράδειγμα, ο Αμερικανός αξιωματικός David Scott Weiner, των Ειδικών Δυνάμεων των ΗΠΑ, είναι στα χέρια του Άσαντ, επισήμως... Το ίδιο κι ο Ισραηλινός David Shlomo Aram,των Ειδικών Δυνάμεων του Ισραήλ. Τα στοιχεία τους πρέπει να τα αναζητήσει κάποιος σε ρωσικά, ιρανικά, λιβανέζικα και ΜΜΕ της Λατινικής Αμερικής, αλλά δεν θα τα βρει ΠΟΤΕ στα δυτικά ΜΜΕ.
Τα δυτικά ΜΜΕ και το σύνολο της δημοσιογραφίας έχτισαν ένα πελώριο τείχος σιωπής και στην απελευθέρωση του Χαλεπίου. Εντελώς "τυχαία" και "συμπτωματικά", έδωσε χέρι βοήθειας κι η δολοφονική επίθεση στο Βερολίνο, όπου για ακόμη μια φορά ο "τρομοκράτης" κρατάει μαζί του όλα τα σχετικά έγγραφα ταυτοπροσωπίας.
'Οπως πολλές φορές έχουμε επισημάνει κι ευκαιρίας δοθείσης υπενθυμίζουμε ορισμένες περιπτώσεις, που διαφεύγουν της "δημοσιογραφίας":
Στο Χαλέπι η ήττα της δύσης δεν ήταν μια απλή ήττα. Ήταν μια πανωλεθρία και τα στοιχεία είναι αδιάψευστα ντοκουμέντα: όπλα όλων των ειδών που χρησιμοποιούν ΜΟΝΟΝ οι ειδικές δυνάμεις ΝΑΤΟϊκών χωρών και δεν υπάρχουν στο "εμπόριο" και η παρουσία των ξένων "στρατιωτικών συμβούλων" στις υπηρεσίες των τρομοκρατών. Ίδια "συνταγή": Ιράκ, Γιουγκοσλαβία, Αφγανιστάν, Λιβύη.
Στη Συρία τελείωσε το όνειρο της δύσης, η "αραβική άνοιξη".Τώρα ο άξονας της Αντίστασης μπορεί να σηκώνει τη φωνή, να δικάσει ως κατασκόπους κι εγκληματίες πολέμου δεκάδες ΝΑΤΟϊκούς αξιωματικούς. Γιατί όχι, να τους βλέπουμε να κάνουν πασαρέλα στις τηλεοπτικές οθόνες. Οι αιχμάλωτοι αξιωματικοί θα πληρώσουν υψηλό τίμημα αν τους εγκαταλείψουν οι πατρίδες τους κι αυτό θα στοιχίσει στις κοινωνίες αυτών των χωρών που δημιούργησαν την τρομοκρατία.
Το τείχος της νεκρικής σιωπής έχει υψωθεί από τα δυτικά ΜΜΕ και στην καθημερινότητα στο Χαλέπι, μετά την απελευθέρωσή του από τους τρομοκράτες. Ο κόσμος στους δρόμους πανηγυρίζει με τους απελευθερωτές στρατιώτες του Αραβικού στρατού της Συρίας, οι σημαίες της Συρίας, της Παλαιστίνης, της Χεζμπολά ανεμίζουν σε λαϊκές γιορτές σε δρόμους και πλατείες. Τα Χριστούγεννα έδωσαν την ευκαιρία να γιορτάζουν τη γέννηση του Θεανθρώπου Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι μαζί κι χαρά των Χριστιανών, κυρίως των Ελληνορθόδοξων του πατριαρχείου Αντιόχειας, η επιλογή του προέδρου Άσαντ να επισκεφθεί τα μοναστήρια ως σεμνός προσκυνητής.
Όμως, αυτές οι εικόνες, αυτές οι ειδήσεις δεν βρίσκουν χώρο στα δυτικά ΜΜΕ. Στην Ελλάδα, μας πρόσφεραν τα κρατικά κι ιδιωτικά κανάλια γιορτασμούς Χριστουγέννων σ' ολόκληρο τον κόσμο, εκτός από τη Συρία! Μόνον σε λίγα ιστολόγια (μπλογκς) μπορεί να βρει κάποιος αυτές τις ειδήσεις. Κανένας δημοσιογράφος δεν ντρέπεται γι' αυτή τη χυδαία δημοσιογραφική πορνεία: Η ΕΣΗΕΑ είναι ο προστάτης της δημοσιογραφικής πορνείας... που έχει ονοματεπώνυμο!
Το άκρον άωτον του κυνισμού και της αναλγησίας, του σουρεαλισμού;
Ο μόνιμος εκπρόσωπος της Ελλάδας στον ΟΗΕ, δέχθηκε εντολή από τον Κοτζιά και τον πρωθυπουργό μας να ψηφίσει υπέρ της παραπομπής του Άσαντ σε διεθνές ποινικό δικαστήριο!
“Άγνωστοι αι βουλαί του Κυρίου!”... Η Ελλάδα είχε αναλάβει ένα πολύ βρώμικο ρόλο στην ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας... κι έχει ονοματεπώνυμο: Σταύρος Λαμπρινίδης. "Assad must go!"... τέλος! To ελληνικό "άρωμα" στην υπόθεση...
Σήμερα τι ανταλλάγματα λαμβάνει η σημερινή κυβέρνηση και συνεχίζει αυτή την "πολιτική";
Μήπως αποφυγή της διχοτόμησης της Κύπρου μας, με το νέο σχέδιο Ανάν από την πίσω πόρτα με "διζωνική";
Μήπως να τεθεί μένα τέλος στις προκλήσεις της Άγκυρας στο Αιγαίο, τη Θράκη, τα νησιά της πατρίδας μας;
Μήπως διαγραφή χρέους κι όχι "ελάφρυνση" και μείωση τόκων για 400 χρόνια;
Ποιος θα προστατεύσει αυτό τον λαό από τους "σωτήρες" μας;
Οι "σωτήρες" μας μπορεί να ξέχασαν... ο λαός κι η ιστορία ποτέ:Hafez Al Assad: "Τούρκος στρατιώτης σε ελληνικό έδαφος, σημαίνει επίθεση εναντίον της Συρίας"! 


"Όποιος νιώθει κι ασπάζεται τα ιδανικά των μαρξιστών-λενινιστών,
οφείλει να κάνει δικό του τον αγώνα του Συριακού λαού
και του προέδρου Bashar Al Assad...
Όποιος σήμερα στρέφει αλλού το πρόσωπό του, θα κριθεί από την ιστορία"

Εικόνες από τα οπλοστάσια των "μετριοπαθών ανταρτών" στο Χαλέπι, που δεν θα δείξουν ποτέ τα δυτικά ΜΜΕ:



Από το "PRESS-GR"  μέσω sibilla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.