Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2017

"Πώς μπορούν και κοιμούνται τις νύχτες οι αυτουργοί τέτοιας καταστροφής, πώς μπορούν να κοιτάζουν τα παιδιά τους στα μάτια;". Σημίτης, Kαραμανλής, Παπανδρέου , Σαμαράς και ο Tσίπρας (ΗΧΗΤΙΚΟ).


Σχόλιο ιστολογίου: Μία ακόμα τοποθέτηση του Χ.Γιανναρά που ακόμα και να διαφωνείς σε επιμέρους σημεία της δεν παύει να αξίζει το ενδιαφέρον της προσοχής των πολιτών της κατεχόμενης και αποξηραμένης πνευματικά Ελλάδας.


Η ελληνική κοινωνία ακόμη δεν έχει περιέλθει σε πλήρη απόγνωση , μετά από 7 χρόνια μνημονίων , αν συμβεί αυτό θα μπορούσε να λειτουργήσει ως αιτία επαναφοράς για τους Έλληνες, να σταματήσει το κομματικό παιχνίδι να καταδυναστεύει τις όποιες ικμάδες ανάταξης της χώρας, είπε στον 9.84 ο πανεπιστημιακός δάσκαλος Χρήστος Γιανναράς, ανιχνεύοντας την πορεία της Ελλάδας στο 2017. 
Αναρωτήθηκε αν μπορούν και κοιμούνται τις νύχτες οι αυτουργοί τέτοιας καταστροφής, πώς μπορούν να κοιτάζουν τα παιδιά τους στα μάτια;». Σημίτης, Kαραμανλής, Παπανδρέου , Σαμαράς και ο Tσίπρας. Για να καταλήξει πως το τερατωδέστερο αποκύημα των εγκλημάτων της κομματοκρατίας δεν είναι η ανεργία, ο εργασιακός μεσαίωνας, η απάνθρωπη κοινωνική αδικία ούτε η εξευτελιστική επιτρόπευση, ο διεθνής διασυρμός του ελληνικού ονόματος, οι απειλές να κατατεμαχιστεί η χώρα για να ικανοποιηθούν οι ορέξεις των γειτόνων μας. Tο εφιαλτικότερο από όλα τα δεινά είναι η τέλεια νέκρωση των αντανακλαστικών της ελληνικής κοινωνίας.

6 σχόλια:

 1. Κανένας από τους άνωθι αναφερθέντες δεν είναι Έλληνας. Ανήκουν σε συγκεκριμένη ράτσα επιλέγονται και εκπαιδεύονται από νεαράς ηλικίας και εκτελούν τα σχέδια των αφεντικών...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πολιτική ηγεσία χωρίς πνευματικότητα και χωρίς "το Θεό τους" και Πνευματική ηγεσία Ακαδημαϊκών, απόκοσμη και χωρίς καμία παρουσία στη ζωή του τόπου. Αυτή είναι η Ελλάδα!!!! Και «ζήσε και άσε τους άλλους να ….βολοδέρνουν»…

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ο κ Γιανναράς και κάθε Γιανναράς,καλά θα κάνουν να να σιωπούν. Είναι όλοι τους άνθρωποι του συστήματος καλά αμειβόμενοι, εντεταλμένοι να παραπλανούν με επιστημονικό τρόπο τους πολίτες. Κατατάσσονται από μόνοι τους στην λεγόμενη πνευματική ηγεσία του τόπου αλλά βρίσκονται πάντα μακριά από το πνεύμα και τα προβλήματα του λαού. Όποτε αρθρώνουν λόγο αυτός είναι μονόλογος. Ποτέ δεν θέτουν την άποψή τους σε αντιπαράθεση με την αντίθετη. Ομιλούν πάντα εν είδη αυθεντίας, κάτι σαν εκ του άνωθεν εντεταλμένοι. Προσπαθούν εναγωνίως να ηγηθούν πνευματικά σε ένα λαό που ψάχνει απεγνωσμένα σανίδα σωτηρίας. Και αυτή τους η προσπάθεια ξεσκεπάζει την λεοντή της υποκρισίας τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Υπάρχει λοιπόν και αντίθετη άποψη ; και δεν το γνώριζα ; Θα ήμουν απασχολημένος όταν εκφράστηκε.... εκτός αν εννοείς τα παιδαριώδη επιχειρήματα για ωτα απροσαρμόστων, προκειμένου να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα... (τα τόσο αδικαιολόγητα, που η αρχική αντιμετώπισή τους περιλαμβάνει κατ'αρχήν την εγγύηση απόρριψής τους, και τις υπερπατριωτικές καταγγελίες της ενδεχόμενης αποδοχής τους- λίγο πρό της ελεεινά υποκριτικής αναστροφής των θεσεων και της ανακρουσης πρύμνας, για να εφαρμοστούν τα "προσυμφωνημένα"). Με τους εκπροσώπους αυτών των θέσεων (δηλ τους πολιτικούς απατεώνες που τις λανσάρουν), εχεις απαίτηση να μπει σε αντιπαράθεση ο Γιανναράς. Και επειδή δεν καταδέχεται να το κάνει τον κατηγορείς "ανθρωπο του συστήματος" ;;; Τότε τι ειναι τα ανδρείκελα που εφαρμόζοντας ακριβως την αντίθετη αποψη (αυτη που "δεν θα δεχόντουσαν ποτέ"), μας εχουν ισοπεδώσει και εκμηδενίσει συνειδητώτατα και απολύτως βασει σχεδίου ;;;;

   Διαγραφή
 4. Μπορούν γιατι δεν υπάρχουν αντιδράσεις και ξεσηκωμοί !!!!!! Δεν μιλάμε για διαμαρτυρίες , αλλα για τον νόμο στα χέρια του πολίτη !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. αν ηταν πραγματικά Έλληνες δεν θα κάνανε αυτά τα εγκλήματά

  ΑπάντησηΔιαγραφή