Το Ε.ΠΑ.Μ. σταματά τους πλειστηριασμούς: Γ.Λέτσιος & Γ.Κουμπαρέλος στο Θεσσαλία TV


Το Ε.ΠΑ.Μ. πράττοντας αυτό που πράττει εδώ και 3 χρόνια, απέτρεψε πλήθος πλειστηριασμών, δίνοντας ανάσα ζωής και στέγης στους βαριά πληττόμενους συμπολίτες μας από την κρίση και την αδηφάγο όρεξη της τραπεζικής μαφίας.

Οι πλειστηριασμοί της ιδιωτικής περιουσίας των πολιτών, της Α' κατοικίας, της μικρής επιχείρησης, έχει πάρει πλέον την μορφή καταιγίδας. Ειδικά μετά την συμφωνία με το 3ο μνημόνιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, η ιδιωτική περιουσία των συμπολιτών μας περνάει με μαθηματική ακρίβεια στα χέρια των τραπεζών και των funds, στα χέρια δηλαδή των κύριων υπεύθυνων για την χρεοκοπία της Ελλάδας, που σε συνεργασία με το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο έχουν παραδώσει ολόκληρη την χώρα στα χέρια ντόπιων και ξένων συμφερόντων.

Το Ε.ΠΑ.Μ. από το 2013, πρωτοστάτησε στην δημιουργία του κινήματος ενάντια στους πλειστηριασμούς, αποτρέποντας πάνω από 1000 πλειστηριασμούς ιδιωτικής περιουσίας στα ειρηνοδικεία όλης της χώρας, στέκοντας αλληλέγγυο σε συμπολίτες που βρέθηκαν χωρίς δική τους υπαιτιότητα, αντιμέτωποι με την ασυδοσία του τραπεζικού καρτέλ και απροστάτευτοι από κάθε κρατική πρόνοια και βοήθεια.

Το αναπληρωματικό μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του Ε.ΠΑ.Μ. Γιώργος Λέτσιος και το μέλος του Ε.ΠΑ.Μ. Γιώργος Κουμπαρέλος στην εκπομπή «Η ώρα της Μαγνησίας» του Θεσσαλία TV την Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016, συζητούν και αναλύουν τις θέσεις του Μετώπου αλλά και του τοπικού κινήματος «Πολίτες της Μαγνησίας ενάντια στους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις» για το καυτό ζήτημα του εκπλειστηριασμού της περιουσίας των Ελλήνων που απασχολεί έντονα την τοπική κοινωνία του Βόλου αλλά και γενικότερα ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία.

Επείγον κάλεσμα : http://e-thessalia.gr/polites-tis-mag...

Πηγή βίντεο : Θεσσαλία TV

http://www.epamhellas.gr/
http://www.facebook.com/metopo/
http://twitter.com/epamhellas/
http://dimitriskazakis.blogspot.com/
http://e-roi.gr/
http://www.seisaxthia-epam.blogspot.gr/
http://teleytaiaexodos.blogspot.gr/
http://www.anapoda.news/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.