Το παιχνίδι αποπροσανατολισμού απο τις βραδυφλεγείς βόμβες που λέγoνται συστημική Deutsche Βank και μεταναστευτικό, αρχίζει και γίνεται επικίνδυνο, Γράφει η Μαρία Δεναξά

  
Μέσα σε ένα θολό προεκλογικό τοπίο, η Μέρκελ χρησιμοποιεί τον Ερντογάν, για να κρύψει τα προβλήματα της κάτω από το χαλάκι και παίζει με την φωτιά στα ελληνονοτουρκικά, την ώρα που στην Ελλάδα πολιτική ηγεσία και επικαιρότητα ασχολούνται -πέραν του δέοντος- με ένα δευτερεύον και κακοστημένο θέμα-θέαμα όπως είναι οι τηλεοπτικές άδειες.

Ένα θέμα που θα έπρεπε μήνες τώρα, να έχει λάβει τέλος ή επιλυθεί από τις ανώτατες δικαστικές αρχές της χώρας.

Όμως όπως αποδεικνύεται, η σήψη και ο διχασμός, χτύπησαν "μεδούλι" με την εκρηκτική διακοπή πριν καλά-καλά ξεκινήσει, της διάσκεψης των δικαστών του Συμβουλίου της Επικρατείας, που θα αποφάσιζε για την συνταγματικότητα ή όχι του νόμου για τις τηλεοπτικές άδειες.

Στο παρασκήνιο των παρατάσεων, ψηφίζονται εκτρώματα όπως είναι η ιδιωτικοποίηση του νερού και ολόκληρης της δημόσιας περιουσίας, ενώ επίσης θα περάσει στα ψιλά η νέα έκδοση του εργασιακού μεσαίωνα, που ετοιμάζονται όλοι ανεξαιρέτως να αποδεχθούν κατόπιν απαιτήσεως των δανειστών και με τις ευχές βεβαίως των Βρυξελλών.

Στο προσκήνιο Ερντογάν και Γερμανία αμφισβητούν την συνθήκη της Λωζάνης, ενώ το μεταναστευτικό εξελίσσεται σε εφιάλτη για όλους, εντός κι εκτός συνόρων.

Τα "καλύτερα" λοιπόν έρχονται κι εμείς αγναντεύουμε το χαζοκούτι...

Υ.Γ. Αυτή είναι η δήλωση νωρίτερα σήμερα του εκπροσώπου του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών, Μάρτιν Σέφερ κι ας ισχυρίζεται πως η Γερμανία, δεν παίρνει το μέρος κανενός ! =>

"Για την γερμανική κυβέρνηση είναι γνωστό πως υπάρχουν διαφορές εδώ και καιρό, εδώ και δεκαετίες διαφορές απόψεων μεταξύ της Τουρκίας και της Ελλάδας για την οριοθέτηση των συνόρων μεταξύ των δύο χωρών. Η γερμανική κυβέρνηση είναι της άποψης ότι αυτές οι διαφορές μεταξύ των δύο χωρών πρέπει να επιλυθούν ειρηνικά" (sic)


ΠΗΓΗ: denaxa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.