Προετοιμάζουν την εφεδρεία ... Γιάνης.



Με την κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ τα Μ.Μ.Ε. ήδη προετοιμάζουν τις χρήσιμες εφεδρείες για να κοροϊδέψουν για μια ακόμα φορά τον κοσμάκη. Η μεγαλοκυρία, κόρη βιομηχάνου, ότι και αν είναι αυτή, γυναίκα του Μπαρουφάκη δίνει συνεντεύξεις και τον προμοτάρει.  



Για όσους ξεχνούν ποιος είναι ο Μπαρουφάκης, είναι αυτός που πολύ γλαφυρά και εμπεριστατωμένα αναδεικνύει ο Μιχάλης Χαψής - Νευραδάκης  στο άρθρο του με τίτλο: Ο Αληθινός Γιάνης Βαρουφάκης. Εμείς μόνο ένα πράγμα θα σας θυμίσουμε, την συνέντευξη του τότε Τσάρου της οικονομίας Γιάνη στο Paris Match, μετά της συζύγου του με φόντο την Ακρόπολη και ένα «φτωχικό» κυριακάτικο τραπέζι με ψάρια, την ίδια στιγμή όπου 230774 παιδιά ζουν σε νοικοκυριά χωρίς κανένα εισόδημα. Αυτούς τους τύπους μας ετοιμάζουν τα μμε για να μας ξανασώσουν.



Αλλά σε καιρούς χαλεπούς όλα είναι δυνατά. 

Μέσα στον ορυμαγδό των νέων αλλά και "ανακυκλωμένων" σωτήρων από Κουβέλη και Θεοχάρη μέχρι τον ...Γιάνη, όλα είναι δυνατά στην δουλοπαροικία χρέους η Ελλάς. 

Θα είχε μεγαλύτερη δόση γέλιου στην συνταγή του τραγέλαφου που παρακολουθούμε στα κατοχικά χρόνια (γι αυτό και η λαγουδίνα μας) αν δεν υπήρχε η επίμονη λύσσα για εφαρμογή του σχεδίου Σόιμπλε. 
  
Για την εφαρμογή δηλαδή ενός διπλής κυκλοφορίας και κατοχικής επιβολής, νομίσματος . Και επειδή ο Γιάννης είναι θιασώτης σε αυτή την τελική λύση για τους Έλληνες από τώρα μπορούμε να φανταστούμε το τι εμπαιγμός θα πέσει πάνω στα "παράσημα" της αντίστασης του Γιάνη με τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου που τον εξοστράκισαν. 

Τα μάτια ανοιχτά.

Η νέα κατοχή έχει δείξει την άνεση με την οποία "ξερνάει" συνεχώς χαρτιά μέσα από τα μανίκια της και θα συνεχίζει να το κάνει όσο εμείς δεν τινάζουμε το τραπέζι του εξευτελισμού μας ανάποδα. 

Στο χέρι μας είναι να μην τους βγει ακόμα μία μπλόφα που πληρώνεται καθημερινά με το αίμα μας.


Ομάδα Τελευταία Έξοδος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.