Trump εναντίον Χίλαρι: Μια Ανακεφαλαίωση, του Paul Craig Roberts



Σημείωση: Μόλις άκουσα ένα ρεπορτάζ του NPR ότι νέοι άνθρωποι εγκαταλείπουν το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα, στρέφονται αριστερά και συρρέουν προς την Χίλαρι. Έτσι τώρα στην Αμερική ο αριστερός υποψήφιος είναι ένας πολεμοχαρής και πράκτορας της Wall Street! Καταπληκτικό.

του Paul Craig Roberts
Επιμέλεια Μετάφρασης   ο Γιώργος του Κλικ

Οι προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ το Νοέμβριο θα δείξουν κατά πόσον η πλειοψηφία του πληθυσμού των ΗΠΑ είναι ανεπανόρθωτα ηλίθια. Εάν οι ψηφοφόροι εκλέξουν την Χίλαρι, θα ξέρουμε ότι οι Αμερικανοί είναι ηλίθιοι χωρίς δυνατότητα αποκατάστασης.

Δεν γνωρίζουμε πολλά για τον Trump και η προπαγάνδα αντι-Trump κυριαρχεί έναντι των γεγονότων.

Αλλά γνωρίζουμε πολλά στοιχεία για την Χίλαρι. Γνωρίζουμε για τις παραβιάσεις της των νομοθεσιών διαβάθμισης και την άρνηση του Δημοκρατικής διοίκησης να κάνει οτιδήποτε γι' αυτό. Οι Δημοκρατικοί προτιμούν να ελέγχουν το Λευκό Οίκο παρά να τηρούν τον νόμο, ένα ακόμα καρφί στο φέρετρο στο οποίο κείτεται το κράτος δικαίου στις ΗΠΑ.

Γνωρίζουμε από τα λόγια, τις πράξεις και την περιουσιακή επιτυχία τους ότι οι Κλίντον είναι πράκτορες για την Wall Street, τις μεγάλες τράπεζες, το συγκρότημα στρατιωτικών και ασφάλειας, το Ισραήλ, την βιομηχανία αγροτικών προϊόντων, καθώς και τις εξορυκτικές βιομηχανίες. Η μεγάλη προσωπική τους περιουσία, περίπου $120 εκατομμύρια, και τα $1,600 εκατομμύρια του ιδρύματος τους, μεγάλο μέρος των οποίων προήλθε από το εξωτερικό σε αντάλλαγμα για πολιτικές χάρες, πιστοποιεί το αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι οι Κλίντον είναι πράκτορες της ολιγαρχίας που κυβερνά την Αμερική, ή πιο σωστά, που κυβερνά την Αμερικανική Αυτοκρατορία από την Αυστραλία και την Ιαπωνία, μέσα από τη Βόρεια Αμερική και τη Δυτική και την Ανατολική Ευρώπη έως τα ρωσικά σύνορα.

Γνωρίζουμε ότι η Χίλαρι, όπως ο Bill, είναι ψεύτρα.

Γνωρίζουμε ότι η Χίλαρι είναι πολεμοχαρής.

Γνωρίζουμε ότι η Χίλαρι έκανε την πιο ανεύθυνη δήλωση που έγινε ποτέ από έναν προεδρικό υποψήφιο, όταν ονόμασε τον Πρόεδρο της Ρωσίας “νέο Χίτλερ”, αυξάνοντας έτσι τις εντάσεις μεταξύ των πυρηνικών δυνάμεων σε ένα υψηλότερο επίπεδο από όσο ήταν κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου.

Γνωρίζουμε ότι η Χίλαρι έχει συμμαχήσει με τους νεοσυντηρητικούς και ότι η πίστη της στην ιδεολογία των νεοσυντηρητικών των ΗΠΑ για παγκόσμια ηγεμονία είναι πιθανό να οδηγήσει σε πόλεμο με τη Ρωσία και την Κίνα.

Το μόνο που ξέρουμε για τον Trump είναι ότι οι ολιγάρχες, οι οποίοι έστειλαν τις θέσεις εργασίας της Αμερικής στο εξωτερικό, οι οποίοι πλημμύρισαν τη χώρα με δύσκολα να αφομοιωθούν μετανάστες, οι οποίοι κατέστρεψαν τη δημόσια εκπαίδευση, οι οποίοι διέσωσαν την Wall Street και τις “τράπεζες που ήταν πολύ μεγάλες για να φαλιρίσουν”, οι οποίοι θυσίασαν Αμερικανούς ιδιοκτήτες ακινήτων και συνταξιούχους που ζούσαν με ένα σταθερό εισόδημα, οι οποίοι προτίθενται να ιδιωτικοποιήσουν την Κοινωνική Ασφάλιση και την Υγεία, οι οποίοι έχουν δώσει στους πολίτες αστυνομικούς δολοφόνους, αδιάκοπες παραβιάσεις της ιδιωτικής ζωής, τον μεγαλύτερο πληθυσμό φυλακισμένων στον κόσμο, και οι οποίοι κατέστρεψαν το Σύνταγμα των ΗΠΑ, προκειμένου να αυξήσουν την εκτελεστική εξουσία πάνω στον αμερικανικό λαό, αντιτίθενται βίαια στον Trump. Αυτή η αντίθετη θέση τους θα έπρεπε να μας λέει ότι ο Trump είναι το πρόσωπο που θέλουμε στο Οβάλ Γραφείο.

Κάποιοι ισχυρίζονται ότι όλα είναι μια παρωδία και ότι ο Trump παίζει ένα ρόλο, προκειμένου να εκλεγεί η Χίλαρι. Η αμερικανική πολιτική είναι τόσο διεφθαρμένη ώστε όλα είναι δυνατά. Ωστόσο, οι άρχουσες ελίτ και οι μαριονέτες τους φαίνεται να ανησυχούν πραγματικά για την πρόκληση του Trump στον έλεγχο τους, και έχουν ενωθεί κατά του Trump. Έχουν χρησιμοποιήσει τα χρήματα τους για να αγοράσουν "προοδευτικές" ιστοσελίδες που πληρώνονται για να φέρουν την προπαγάνδα αντι-Trump του τύπου και της τηλεόρασης στο Internet, ενώνοντας έτσι τις presstitutes (ΣτΜ, press = τύπος, prostitutes = πόρνες) του Internet με εκείνες του τύπου, της τηλεόρασης και τις πόρνες του NPR οι οποίες εργάζονται υπερωρίες για να δαιμονοποιήσουν τον Trump και να εκλέξουν την Χίλαρι.

Η όλη δομή της εξουσίας της χώρας μας είναι πίσω από την Χίλαρι. Και οι δυο κατηγορίες πολιτικών του κατεστημένου,  Δημοκρατικοί και Ρεπουμπλικάνοι, και οι δυο ιδεολογίες, οι νεοφιλελεύθεροι και οι νεοσυντηρητικοί, είναι ενωμένοι πίσω από την Χίλαρι.

Πόσο περισσότερες αποδείξεις χρειάζονται οι Αμερικανοί για να καταλάβουν ότι μια ψήφος για την Χίλαρι είναι μια ψήφος για τον δικό τους ευνουχισμό;

Προφανώς, οι Αμερικανοί παραμένουν αιχμάλωτοι της ξεγνοιασιάς τους. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η πλειοψηφία των ψηφοφόρων ακόμα δεν έχουν ιδέα για τις συνέπειες της ψήφου για την Χίλαρι. Δημοσκοπήσεις αναφέρουν ότι η Χίλαρι έχει για τα καλά την πρωτιά.

Είναι αυτές πραγματικές δημοσκοπήσεις ή απλώς άλλο ένα ψέμα των presstitutes για να αποθαρρύνουν τους υποστηρικτές του Trump; Γιατί να ψηφίσουν όταν έχουν ήδη χάσει;

Η επίθεση προπαγάνδας εναντίον του Trump, παρόλο που ήταν μοχθηρή, δεν τα κατάφερε κατά τη διάρκεια του πρώτου γύρου. Παρά την καταδίκη του Trump από τα ΜΜΕ, ο ίδιος σάρωσε τους άλλους υποψηφίους των Ρεπουμπλικάνων αβίαστα.

Η σημερινή δαιμονοποίηση του Trump από τα μέσα ενημέρωσης μπορεί να αποτύχει και πάλι. Πράγματι, είναι τόσο εμφανής ώστε θα μπορούσε να τον εκλέξει.

Το μόνο που απαιτείται είναι αρκετοί Αμερικανοί να ξυπνήσουν από την ξεγνοιασιά τους και να καταλάβουν ότι είναι οι εχθροί της ζωής τους, των δικών τους πρότυπων διαβίωσης, καθώς και της δική τους ελευθερίας που αντιτίθενται βίαια στον Trump.

Αν οι Αμερικανοί δεν μπορούν να πετύχουν αυτή την συνειδητοποίηση, δεν έχουν μέλλον, και ούτε έχει μέλλον ο πλανήτης Γη.

Η κυβερνώσα ολιγαρχία μισεί τον Trump γιατί αποκηρύσσει τον πόλεμο με τη Ρωσία, αμφισβητεί τον σκοπό του ΝΑΤΟ, αντιτίθεται στην μετεγκατάσταση των θέσεων εργασίας των Αμερικανών στο εξωτερικό, και αντιτίθεται στην ανεξέλεγκτη μετανάστευση που μεταμορφώνει τις Ηνωμένες Πολιτείες σε μια πολυπολιτισμική οντότητα στερημένη από ενότητα. Οι ολιγάρχες αντικαθιστούν τις Ηνωμένες Πολιτείες με ένα πύργο της Βαβέλ. Η ολιγαρχική εξουσία αυξάνεται εκθετικά μέσα από τον διχασμό της διαφορετικότητας.

Με άλλα λόγια, ο Trump είναι για την Αμερική και για τους Αμερικανούς.

Αυτός είναι ο λόγος που οι ολιγάρχες και οι πόρνες τους μισούν τον Trump.

Οι ηλίθιοι Αμερικανοί που ψηφίζουν για την Χίλαρι ψηφίζουν για πόλεμο και για την δική τους εξαθλίωση.

Ενδεχομένως, μια ψήφος για τον Trump να είναι το ίδιο. Ωστόσο, στην περίπτωση του Trump δεν το ξέρουμε αυτό. Στην περίπτωση της Χίλαρι το γνωρίζουμε μετά βεβαιότητας.

Φυσικά, θα μπορούσε να μην έχει σημασία το πώς ψηφίζουν οι Αμερικανοί. Αυτοί που προγραμματίζουν τα ηλεκτρονικά μηχανήματα ψηφοφορίας θα καθορίσουν την ψήφο και, καθώς το κατεστημένο και των δύο πολιτικών κομμάτων αντιτίθενται εντελώς στον Trump, οι προγραμματισμένες μηχανές μπορεί να εκλέξουν την Χίλαρι. Το ξέρουμε αυτό από την εκλογική ιστορία μας. Οι ΗΠΑ έχουν ήδη βιώσει εκλογές στις οποίες τα exit polls έδειχναν έναν νικηφόρο υποψήφιο διαφορετικό από εκείνον των ηλεκτρονικών συσκευών που δεν αφήνουν κανένα ίχνος χαρτιού και κανέναν τρόπο επιβεβαίωσης της ψηφοφορίας.

Εάν η Χίλαρι μπει στο Οβάλ Γραφείο, ο πυρηνικός πόλεμος είναι πιθανός πριν τελειώσει η πρώτη θητεία της. Μια ψήφος για την Χίλαρι είναι μια ψήφος για πυρηνικό πόλεμο.

Αν κοιτάξετε τις προσεχείς εκλογές ρεαλιστικά, δεν έχετε καμία εναλλακτική λύση παρά να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το σύνολο των presstitute ΜΜΕ και το Αμερικανικό Κατεστημένο προτιμούν το ρίσκο ενός πυρηνικού πολέμου από το ρίσκο να χάσουν τον έλεγχο της κυβέρνησης από τους ψηφοφόρους.

Το γεγονός ότι οι Αμερικανοί επέτρεψαν την ανάδειξη μιας ασύδοτης εξουσίας μας λέει όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζουμε για την παράλειψη καθήκοντος για την οποία οι πολίτες των Ηνωμένων Πολιτειών είναι ένοχοι. Ο αμερικανικός λαός δεν ανταποκρίθηκε στις δημοκρατικές υποχρεώσεις που απαιτούν λογοδοσία της κυβέρνησης. Η αμερικανική κυβέρνηση έχει αποδείξει ότι δεν ανταποκρίνεται στις ευθύνες της απέναντι στο Σύνταγμα των ΗΠΑ, στο θεσμοθετημένο νομοθετικό πλαίσιο των ΗΠΑ, στο διεθνές δίκαιο, ή στους ψηφοφόρους.

Εάν το αποτέλεσμα της λιποταξίας των Αμερικανών έναντι του καθήκοντος θα είναι ένας πυρηνικός πόλεμος, ο Αμερικανικός λαός θα είναι υπεύθυνος για το θάνατο του πλανήτη Γη. Είναι να ελπίζει κανείς ότι με τόσο μεγάλη ευθύνη στους ώμους του, ο Αμερικανικός λαός θα απορρίψει την, κατηγορηματικά, υποψήφια του πολέμου και θα αρπάξει την ευκαιρία να καταστήσει τον Trump υπόλογο των λόγων του.

Ο Δρ Paul Craig Roberts ήταν Υφυπουργός Οικονομικών για την Οικονομική Πολιτική και συνεργάτης εκδότης της Wall Street Journal. Ήταν αρθρογράφος στα Business Week, Scripps Howard News Service, και Creators Syndicate. Είχε πολλούς διορισμούς σε πανεπιστήμια. Οι δημοσιεύσεις του στο διαδίκτυο έχουν προσελκύσει παγκόσμιο ενδιαφέρον. Τελευταία βιβλία του Roberts είναι The Failure of Laissez Faire Capitalism and Economic Dissolution of the West, How America Was Lost, και The Neoconservative Threat to World Order.

ΠΗΓΗ: paulcraigroberts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.