Paul Craig Roberts: Hillary και Wolfowitz μαζί σημαίνουν 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος

 

Ο Paul Craig Roberts ρωτάει: "Μπορούν οι Αμερικανοί να ανατρέψουν το κακό που τους κυβερνάει;"



Μετάφραση  ο Γιώργος του Κλικ

Ο Paul Wolfowitz και τα ψέμματα που είπε στις υψηλές κυβερνητικές θέσεις που βρέθηκε ευθύνονται για ένα μαζικό αριθμό θανάτων και για μαζικές καταστροφές σε επτά χώρες. Ο Wolfowitz ανακοίνωσε την υποστήριξη του στην Hillary Clinton. Σας κάνει αυτό να αισθάνεστε ήσυχοι;


Η πραγματική έκπληξη θα ήταν μια ανακοίνωση του Wolfowitz υπέρ του Donald Trump. Γιατί λοιπόν τα νέα αυτά ήταν αναμενόμενα;

Ο Trump έχει πει ότι δεν βλέπει κανένα μέλλον στη σύγκρουση που έχει αρχίσει η Washington με την Ρωσία, και ο Trump αναρωτιέται τον λόγο για τη συνέχιση της ύπαρξης του NATO. Αυτές οι ειρηνικές προθέσεις μετατρέπουν τον Trump σε έναν “κίνδυνο για την εθνική ασφάλεια” σύμφωνα με τον Wolfowitz. Αυτό που εννοεί ο Wolfowitz είναι ότι ένας φιλειρηνικός υποψήφιος είναι μια απειλή του δόγματος του Wolfowitz για παγκόσμια ηγεμονία των ΗΠΑ. Στο ανισόρροπο μυαλό του Wolfowitz και των νεοσυντηρητικών, η Αμερική δεν είναι ασφαλής παρά μόνο αν εξουσιάζει ολόκληρο τον κόσμο.

Η Hillary είναι ένας πολεμοκάπηλος, ίσως ο υπέρτατος και ο τελευταίος αν γίνει πρόεδρος, καθώς ο συνδυασμός της προπέτειας της και της ανικανότητας της πολύ πιθανό να καταλήξουν σε 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο. Στις 3 Ιουλίου 2015, η Hillary δήλωσε: “Θέλω να ξέρουν οι Ιρανοί ότι αν γίνω πρόεδρος, θα επιτεθούμε στο Ιράν... θα καταφέρουμε να τους εξολοθρεύσουμε εντελώς”. http://www.globalresearch.ca/hillary-clinton-if-im-president-we-will-attack-iran/5460484?print=1 . Η παλαβή Hillary προχώρησε πιο πέρα από αυτό και ονόμασε τον Πρόεδρο της Ρωσίας “ο νέος Χίτλερ”. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πιστεύει ότι θα εξολοθρεύσει και την Ρωσία επίσης.

Η Hillary είναι αυτή που έφερε την νεοσυντηρητική σιωνίστρια Victoria Nuland στο Υπουργείο Εξωτερικών να επιβλέψει το αμερικανικό πραξικόπημα στην Ουκρανία με σκοπό να δημιουργήσει περισσότερη προπαγάνδα κατά της Ρωσίας και να υποχρεώσει τους Ευρωπαίους υποτελείς της Washington να επιβάλουν κυρώσεις και να τοποθετήσουν βάσεις στα σύνορα της Ρωσίας, προκαλώντας έτσι μια πυρηνική δύναμη και ανεβάζοντας επικίνδυνα τις εντάσεις.

Αυτό ταιριάζει απόλυτα με την πρόθεση του Wolfowitz. Καθώς ο Wolfowitz είναι ο πιθανός Υπουργός Εξωτερικών της Hillary, αυτοί οι δυο μαζί σημαίνουν 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο.


Όταν κατέρρευσε η Σοβιετική Ένωση, ο Wolfowitz, τότε υψηλός αξιωματούχος του Πενταγώνου, συνέταξε το δόγμα Wolfowitz. Το δόγμα λέει ότι ο κύριος σκοπός της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ είναι να αποτρέψουν την άνοδο άλλων χωρών που θα μπορούσαν να είναι εμπόδια στην αμερικανική μονομέρεια. Αυτό σημαίνει Ρωσία και Κίνα. Ο συνδυασμός Hillary και Wolfowitz θα έπρεπε να τρομάζει όλους σε ολόκληρο τον κόσμο. Η προοπτική τα πυρηνικά όπλα να βρίσκονται σε τόσο ανισόρροπα χέρια όπως εκείνα της Hillary και του Wolfowitz είναι η πιο τρομακτική που μπορεί να φανταστεί κανείς.

Το ερώτημα είναι αν η Hillary μπορεί να εκλεγεί μετά από τις παραβιάσεις των κανόνων εθνικής ασφάλειας που διέπραξε, για τις οποίες πήρε άφεση από τον διεφθαρμένο Obama, και μετά τις καλά τεκμηριωμένες προσωπικές συμφωνίες που παρήγαγαν έναν ιδιωτικό πλουτισμό $120 εκατομμυρίων για τους Clinton και $1,600 εκατομμυρίων για το ίδρυμα τους. Είναι ξεκάθαρο ότι οι Clinton χρησιμοποιούν τις δημόσιες θέσεις για την ιδιωτική τους ισχύ και πλουτισμό. Αυτό θέλουν οι Αμερικανοί; Δυο ανθρώπους που γίνονται όλο και πιο πλούσιοι ενώ ο κόσμος οδηγείται στον πυρηνικό πόλεμο;

Όμως με τα ηλεκτρονικά μηχανήματα ψηφοφορίας, η ερώτηση δεν θα απαντηθεί από αυτό που θέλουν οι Αμερικανοί, αλλά από το πως τα ηλεκτρονικά μηχανήματα θα προγραμματισθούν να παρουσιάσουν το αποτέλεσμα. Οι ΗΠΑ είχαν ήδη εκλογές στις οποίες τα exit polls, πάντα ένας αξιόπιστος δείκτης του νικητή πριν εμφανιστούν οι ηλεκτρονικές μηχανές ψηφοφορίας, παρουσίαζαν έναν διαφορετικό νικητή από εκείνον των μηχανημάτων. Το μυστικό για το πως προγραμματίζονται τα μηχανήματα ψηφοφορίας προστατεύεται από “δικαιώματα λογισμικού”. Τα μηχανήματα δεν αφήνουν ίχνη σε χαρτιά και άρα δεν μπορεί να γίνει νέα καταμέτρηση ψήφων.

Καθώς και τα δυο πολιτικά κατεστημένα εναντιώνονται λυσσαλέα στον Trump, πως νομίζετε ότι θα προγραμματιστούν τα μηχανήματα; Όντως, τα ΜΜΕ εναντιώνονται τόσο πολύ στον Trump, ώστε το ερώτημα είναι αν θα υπάρξουν καν exit polls και, αν υπάρξουν, αν θα μεταδοθούν λανθασμένα.

Τα ρεπουμπλικανικά στελέχη, όχι οι ρεπουμπλικανοί ψηφοφόροι, είναι όλοι αγανακτισμένοι με τις φήμες τους ότι ο Trump κοστίζει ρεπουμπλικανικούς ψήφους. Πως μπορεί να συμβαίνει αυτό αφού οι ρεπουμπλικανοί ψηφοφόροι διάλεξαν τον Trump από τους άλλους υποψήφιους; Μήπως τα ρεπουμπλικανικά στελέχη λένε ότι αυτοί, αντί για τους ψηφοφόρους, θα έπρεπε να διαλέξουν τον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο;

Αν είναι έτσι, τότε αυτοί είναι ίδιοι με τους Δημοκρατικούς. Πριν μερικά χρόνια το Δημοκρατικό κατεστημένο έφτιαξε τους “σούπερ εκλέκτορες” τους οποίους δεν διαλέγουν οι ψηφοφόροι. Φτιάχτηκαν αρκετοί “σούπερ εκλέκτορες” ώστε να δώσουν την δυνατότητα στο κατεστημένο του κόμματος να παρακάμπτουν την φωνή των ψηφοφόρων στην επιλογή του υποψήφιου προέδρου. Το γεγονός ότι ήταν οι Δημοκρατικοί – υποτίθεται το κόμμα του λαού – που πρώτοι αφαίρεσαν την επιλογή από τον λαό είναι εντυπωσιακό. Πολλές πληροφορίες δείχνουν ότι την Δημοκρατική προεδρική υποψηφιότητα την κέρδισε στην πραγματικότητα ο Bernie Sanders αλλά αναιρέθηκε από απάτες στην ψηφοφορία και από τους “σούπερ εκλέκτορες”.

Αυτή είναι η πολιτική στην Αμερική – εντελώς διεφθαρμένη. Ο Chris Hedges (1) μπορεί να έχει δίκιο: τίποτα δεν μπορεί ν' αλλάξει χωρίς επανάσταση.

Η δαιμονοποίηση του Trump από τις presstitutes (ΣτΜ, press = τύπος, prostitutes = πόρνες) είναι απόδειξη ότι ο Trump, παρά τον πλούτο του, αντιμετωπίζεται από τους Ολιγάρχες που συγκροτούν το 1 τοις εκατό, σαν απειλή για τα σχέδια τους. Οι Ολιγάρχες, όχι ο Trump, κατέχουν ή ελέγχουν τα ΜΜΕ. Έτσι η δαιμονοποίηση του Trump από τις presstitutes είναι η απόλυτη απόδειξη ότι αυτός είναι ο υποψήφιος που πρέπει να εκλέξουμε. Οι ολιγάρχες που μας καταπιέζουν μισούν τον Trump, άρα ο καταπιεσμένος αμερικανικός λαός θα έπρεπε να υποστηρίξει τον  Trump.

Η δαιμονοποίηση του Trump από τις presstitutes δεν έφερε αποτέλεσμα στον πρώτο γύρο εκλογών των Ρεπουμπλικανών. Φέρνει αποτέλεσμα στις προεδρικές; Δεν ξέρουμε, γιατί τα νέα μεταδίδονται από τις presstitutes, όχι από τον Trump.

Αν η δαιμονοποίηση δεν λειτουργεί, και η εκλογή πρέπει να κλαπεί από τον Trump με τα ηλεκτρονικά μηχανήματα, το αποτέλεσμα θα είναι να ριζοσπαστικοποιηθούν οι Αμερικανοί, κάτι που θα έπρεπε να είχε γίνει εδώ και καιρό. Ίσως η αναμονή αυτής της εξέλιξης να είναι ο λόγος που όλες οι ομοσπονδιακές αρχές, ακόμα και τα ταχυδρομεία και η Κοινωνική Ασφάλεια, έχουν προμηθευτεί όπλα και πυρομαχικά, και η εταιρεία Halliburton του Cheney (ΣτΜ αντιπρόεδρος του G W Bush) πληρώθηκε $385,000,000 για να κατασκευάσει κέντρα κράτησης στις ΗΠΑ.

Αυτοί που μας ελέγχουν δεν θα καταθέσουν τον έλεγχο χωρίς παγκόσμιο πόλεμο. Στις ΗΠΑ το κακό πήρε την εξουσία από τον λαό και το κακό δεν θα την δώσει πίσω.

Ο Δρ Paul Craig Roberts ήταν Υφυπουργός Οικονομικών για την Οικονομική Πολιτική και συνεργάτης εκδότης της Wall Street Journal. Ήταν αρθρογράφος στα Business Week, Scripps Howard News Service, και Creators Syndicate. Είχε πολλούς διορισμούς σε πανεπιστήμια. Οι δημοσιεύσεις του στο διαδίκτυο έχουν προσελκύσει παγκόσμιο ενδιαφέρον. Τελευταία βιβλία του Roberts είναι The Failure of Laissez Faire Capitalism and Economic Dissolution of the West, How America Was Lost, και The Neoconservative Threat to World Order.

(1)  Ο Chris Hedges είναι ένας Αμερικανός δημοσιογράφος, συγγραφέας και ακτιβιστής. Είναι πρεσβυτεριανός ιερέας. Έχει τιμηθεί με βραβείο Pulitzer, καθώς και με βραβείο της Amnesty International για Δημοσιογραφία Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Οι κατά καιρούς ανταποκρίσεις του προέρχονται σχεδόν από όλο τον κόσμο. Έχει συγγράψει σειρά βιβλίων και έχει συνεργαστεί με πολλά αντισυστημικά μέσα. Έχει διδάξει στα Columbia University, New York University, Princeton University, και στο University of Toronto. Αυτή τη στιγμή διδάσκει κρατούμενους στις φυλακές υψίστης ασφαλείας του New Jersey.
  
ΠΗΓΗ: paulcraigroberts  μέσω  zerohedge

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.