Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ (χωρίς να υποτιμούν τη νοημοσύνη μας όμως), γράφει ο Γεώργιος Αναλυτής


Ο ΣΚΑΪ, αφού αποδείχθηκε ψευδής ο ισχυρισμός του ότι η κυβέρνηση θα απέρριπτε την υποψηφιότητα του στη φάση της προεπιλογής, τώρα διαμαρτύρεται επειδή το ηλεκτρονικό σύστημα το ανέλαβε τυπικά και με το νόμο γνωστή εταιρία που αναλαμβάνει το έργο δημοσιοποίησης των αποτελεσμάτων στις εθνικές εκλογές εδώ και δεκαετίες (Singular Logic), χωρίς πιστοποιημένο λογισμικό (!!!).

Επίσης παραπονιέται ότι δόθηκε στους ενδιαφερόμενους για το διαγωνισμό οδηγίες 60 σελίδων, μόλις δύο 24ωρα πριν τον διαγωνισμό με αποτέλεσμα να μην προλάβουν να διαβάσουν τις 60 σελίδες(;). Γιατί άραγε δεν έπραξαν το ίδιο και για τις εκατοντάδες σελίδες που δεν διαβάζονταν ποτέ από τους βουλευτές, πριν από κάθε ψηφοφορία των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ;;;;  

Ισχυρίζονται ότι ο ΣΚΑ''Ι' είναι μια επιχείρηση με ''ΥΓΙΕΙ ΔΑΝΕΙΣΜΟ''.  Δανείστηκε το 2010 35 εκατ. ΕΥΡΩ και σήμερα χρωστάει  19 εκ ΕΥΡΩ.  (να σημειώσουμε όμως ότι οι τράπεζες ανακεφαλοποίησαν τις ζημιές τους και τις μετέφεραν στο δημόσιο  χρέος) 

Επικαλούνται το ΣΥΝΤΑΓΜΑ της Ελλάδος για την κατάργηση του ΕΣΡ. Δεν τους είδα όμως να επικαλούνται το ΣΥΝΤΑΓΜΑ για την παράδοση της χώρας και την ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ και ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ παραίτηση από την ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.!! 

Ομοίως τo MEGA, διαφημίζει πόσα έχει πληρώσει σε φόρους και επενδύσεις, την ίδια ώρα που έχει ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ τους εργαζόμενους του.  Όσο για την επιστημονική μελέτη, επικαλούνται ότι βασίστηκε σε αμφισβητούμενα στοιχεία που έδωσε η ίδια η Ελληνική κυβέρνηση. (να θυμίσω ότι το ίδιο έγινε και όταν μπήκαμε στο ΔΝΤ και δεν ειπώθηκε ΤΙΠΟΤΑ για τα αμφισβητούμενα και ''πειραγμένα'' στοιχεία από την ΕΛΣΤΑΤ).   

Είναι σαφές ότι αυτό που προσφέρανε τα κανάλια, δεν ήταν ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ αλλά ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ (αυτό που κάνουν και τώρα). Όσα έχουν πληρώσει για επένδυση, τα έχουν πάρει πίσω με τις παράλληλες μπίζνες από τις θυγατρικές τους. Μακάρι να φώναζαν και να έλεγαν αλήθειες και την εποχή που ψηφίζονταν τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ και οι εφαρμοστικοί νόμοι.  Είναι προφανές ότι νοιάζονται για το συμφέρον της εταιρείας τους και όχι για το καλό της χώρας.

Και όπως έλεγε και ο Καλογήρου, στην ταινία ΛΟΛΑ:  ''Είναι πολλά τα λεφτά Άρη...''.!   

Ο καυγάς γίνεται για το πάπλωμα.


Τα μεν κανάλια ενδιαφέρονται και φωνάζουν για το συμφέρον τους και η κυβέρνηση για επικοινωνιακούς λόγους (δήθεν για πόλεμο κατά της διαπλοκής).  Η αλήθεια να λέγεται μεν, αλλά χωρίς να ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ τη νοημοσύνη μας, (και οι δύο πλευρές).

*Ο Γιώργος Αναλυτής είναι μέλος του Ε.ΠΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.