DC LEAKS: Σόρος -Τσιμιτάκης – Τσίπρας



Σχόλιο Ιστολογίου: Μορφή καταιγίδας παίρνουν οι εξελίξεις γύρω από τις αποκαλύψεις του ρόλου των ΜΚΟ του George Soros και της ναυαρχίδας του Open Society Foundation, που ήρθαν στο φως μέσω των DC LEAKS, και σχετίζονται με τον υπόγειο ρόλο που παίζουν στην χειραγώγηση και επηρεασμό καταστάσεων σε όλα τα κράτη της ΕΕ. Αναλυτικά έχουμε παρουσιάσει αυτόν τον βρώμικο ρόλο μέσω του άρθρου ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ ΤΩΝ DC LEAKS: ΟΙ ΜΚΟ ΤΟΥ GEORGE SOROS ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΕ καθώς επίσης ήδη έχουμε κάνει ειδική αναφορά με το άρθρο Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΗΣ OPEN SOCIETY FOUNDATIONS στα πεπραγμένα της πρακτόρικης αρμάδας του Σόρος σχετικά με την Ελλάδα, άρθρα που μας έστειλε ο συνεργάτης μας Γιώργος του Κλίκ . Το όλο θέμα άρχισε να διαδίδεται με γοργούς ρυθμούς στο διαδίκτυο (Δείτε Πρώτο Θέμα και NewsBomb). Το παρακάτω άρθρο αποτελεί ακόμα μια διεισδυτική ματιά του συγγραφέα στα άδυτα των πιο σκοτεινών πτυχών της υπόθεσης που αφορά την Ελλάδα.



ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο CARRAS ΚΑΙ Ο MATHEW ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΤΩΝ DC LEAKS;

Γράφει Ο Γιώργος του Κλικ

Υπάρχει εδώ και μερικές μέρες αναρτημένο ένα άρθρο εδώ στο οποίο γίνεται μια ενδιαφέρουσα περιγραφή μιας από τις τελευταίες διαρροές από τα DC LEAKS των αρχείων του Σόρος που μας αφορούν άμεσα.

Η ανάλυση αυτή παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον γιατί ομαδοποιεί το περιεχόμενο των εγγράφων που διέρρευσαν ανάλογα με

* Λέξεις κλειδιά (τι λεξιλόγιο χρησιμοποιούμε)
* Τεχνικές επηρεασμού (τι επιχειρήματα επικαλούμαστε)
*Κοινωνικές ομάδες-στόχους στις οποίες κατευθύνονται οι τεχνικές (σε ποιους απευθυνόμαστε)
*Υποτιθέμενοι υπαίτιοι των κοινωνικών και πολιτικών δεινών (σε ποιους τα φορτώνουμε)
* Ποιοι μας απειλούν (σαν OSF – Open Society Foundations)
και
*Μια παρδαλή και μακροσκελής λίστα οργανώσεων, κινημάτων, ΜΚΟ κλπ που θα κάνουν την δουλειά τόσο πανευρωπαϊκά όσο και από χώρα σε χώρα.

Θα ασχοληθούμε ξεχωριστά με το άρθρο αυτό προσεχώς.

Εκεί που θα σταθούμε σήμερα είναι σε ένα πολύ ενδιαφέρον σχόλιο στο άρθρο αυτό, σχόλιο το οποίο μας παρέχει μια σειρά πληροφοριών σχετικά με τους δυο πρωταγωνιστές της πρόσφατης υπόθεσης των διαρροών Σόρος.

Έχουμε και λέμε.

Ο υπογράφων το μειλ (προς τον Mathew) Carras είναι όπως περιγράφεται εδώ ο Γιάννης Καρράς (ομολογώ ότι δεν με εμπνέει και πολύ καθησυχαστικά η φωτογραφία), για την ακρίβεια Δρ Γιάννης Καρράς (χρονολογία διδακτορικού 2011, από το Πανεπιστήμιο Αθηνών), οικονομολόγος, ειδικός σε θέματα εμπορίου, Βαλκανίων, Ουκρανίας και Ρωσίας (από ιστορική, κοινωνική και οικονομική σκοπιά), επισκέπτης καθηγητής στο Αριστοτέλειο, λέκτορας στο Ινστιτούτο Ευρωπαϊκών Μελετών στο Freiburg (Γερμανία) και επίκουρος καθηγητής ρωσικής ιστορίας στο Πανεπιστήμιο της ίδιας πόλης.

Στα ενδιαφέροντα του περιλαμβάνονται η κοινωνική ιστορία της Ουκρανίας και της Νότιας Ρωσίας του 18ου και 19ου αιώνα, η ανάπτυξη της Μαύρης Θάλασσας, οι μειονότητες της Ρωσικής Αυτοκρατορίας, οι μεταναστεύσεις τον 18ο και 19ο αιώνα, τα Οθωμανικά Βαλκάνια, ο Διαφωτισμός στα Βαλκάνια και στους “Ρωσικούς Κόσμους” και θέματα σύγχρονης πολιτικής στην Ουκρανία και τα Βαλκάνια.

Δεν έχω να σημειώσω τίποτα μπροστά σε ένα τέτοιο curriculum, τουτέστιν βιογραφικό, παρά μόνο τον θαυμασμό μου και μια μικρή παρατήρηση: Όσον αφορά στις μεταναστεύσεις, στις μειονότητες, στους “ρωσικούς κόσμους” κλπ βρίσκω μια ταύτιση θεματολογίας με τις επιδιώξεις της OSF του Σόρος ως προς την κατάλυση της οντότητας του σύγχρονου έθνους-κράτους μέσα από επιβεβλημένες δια της βίας μετακινήσεις πληθυσμών. Φυσικά ο καθένας έχει το δικαίωμα των απόψεων του. Είναι όταν αρχίζει να τις επιβάλλει δια της πλαγίας και της εξαπάτησης στους άλλους που προκύπτουν τα προβλήματα.

Ο Δρ Καρράς συν τις άλλες του δραστηριότητες (που ο ίδιος περιγράφει στο περί ου ο λόγος μειλ), αρθρογραφεί και στην ιστοσελίδα openDemocracy. Στον σύνδεσμο αυτό μαθαίνουμε επίσης, όσοι δεν το ξέραμε, ότι ήταν υποψήφιος με το Greek Green Party, το Κόμμα των Οικολόγων Πρασίνων.

Τα θέματα της αρθρογραφίας του συνάδουν με την στρατηγική για την εξυπηρέτηση της οποίας  προσλήφθηκε από τον Σόρος έναντι  $6,500 (μεικτά) για 15νθήμερη απασχόληση.

Σύμφωνα με τον σχολιαστή, που φέρει και τον βαρυσήμαντο τίτλο του Sir (εκτός και αν είναι ψευδώνυμο, σήμερα όλα να τα περιμένεις), ο Δρ Καρράς έχει επιβεβαιώσει το περιεχόμενο της διαρροής επειδή όμως δεν παρατίθεται κάποιος σύνδεσμος που να το επισφραγίζει, το μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη.
      
Ο αποδέκτης του μειλ Mathew, όπως αναφέρει ο σχολιαστής και όπως εμφανίζεται στον τίτλο του εγγράφου της διαρροής

“Ukraine and Europe-greece-carras tsimitakis greece ukraine mar 2015.docx”

αλλά και όπως έχει διαρρεύσει ήδη στο διαδίκτυο είναι ο Ματθαίος Τσιμιτάκης, αρχικά σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα και μετά στο γραφείο τύπου του πρωθυπουργού μέχρι τον περασμένο Μάρτιο, όταν, σε μια έξαρση από ότι φαίνεται παρόρμησης από τα καθήκοντα του προς τον Σόρος, ονόμασε την FYROM “Μακεδονία” γιατί “όλοι την λένε έτσι”. Την επόμενη μέρα δήλωσε παραίτηση. Είναι το κλασικό τέλος των Συριζαίων που δεν έχουν μάθει ακόμα ότι όποιος πατάει με τα πόδια σε διαφορετικές βάρκες μοιραία θα καταλήξει στο νερό.

Η αμοιβή του Τσιμιτάκη ήταν $1,700 και ο ρόλος του, εκτός των επαφών που προτείνει ο Δρ Καρράς, να αρθρογραφεί σε δυο εφημερίδες, υποτίθεται αντίπαλων στρατοπέδων, που χώνευαν όμως με μεγάλη ευκολία την θεματολογία Τσιμιτάκη. Στην Καθημερινή και στην Αυγή.

Θα τελειώσω δανειζόμενος μια φράση από τον σχολιαστή:

Για να περιγράψω λιγάκι το ελληνικό πολιτικό τοπίο, θέλω να πω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν ποτέ κατά της Νέας Τάξης Πραγμάτων, απλά άφηνε να φαίνεται ότι είναι. Δεν είμαι Ισπανός ή Ιταλός για να μιλήσω για τους Podemos ή τα 5 Αστέρια, όμως η λυπηρή πραγματικότητα για την Ελλάδα είναι αυτή: Γι αυτούς ο πατριωτισμός είναι βρισιά, η θρησκεία κοντά στην αθλιότητα και η παραδόσεις είναι ότι το σκόρδο για τους βρυκόλακες”.  

Δεν ξέρω αν είναι Έλληνας ο σχολιαστής “Sir Humphrey Appleby” αλλά τον ΣΥΡΙΖΑ τον γνωρίζει καλά.

Όσον αφορά στους δυο πρωταγωνιστές της ιστορίας, αυτούς που για 6,500 ο ένας και 1,700 ο άλλος, αργύρια, βάλανε σε ενέργεια τα σχέδια του “φιλάνθρωπου” βαμπίρ που επιδιώκει να καταστρέψει την πατρίδα μας μαζί με τα εκατομμύρια των εξαπατημένων συμπατριωτών μας και να καταδικάσει εκατοντάδες χιλιάδες μικρά παιδιά σε δουλεία δια βίου, έχουν ήδη τον τίτλο που απονέμει η ιστορία.


Μένει η απονομή δικαιοσύνης. 

1 σχόλιο:

  1. Μενει ναρθει στην εξουσια ενα λαικο κινημα οπως φερ ειπειν το ΕΠΑΜ , πουχει καταγγειλει απο καιρο ολα αυτα, και να απαγορεψει στη χωρα δια ροπαλου ΚΑΘΕ λειτουργεια ιδρυματος που υποστηριζεται απο τον Σορρος και τα ανδρεικελα του. Τελεια και Παυλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.