Tυχόν αθέτηση των δεσμεύσεών μας προς τον Eλληνικό λαό συνεπάγεται, αυτοδικαίως, ομολογία του εγκλήματος της εξαπάτησης και εσχάτης προδοσίας


Η άποψή μας για το ψήφισμα του 5ου Συνεδρίου «Δήλωση – Δέσμευση προς τον Ελληνικό λαό»

Του Μιχάλη Αριδά & της Χρ. Πολυχρονοπούλου

Στο ψήφισμα Δήλωση - Δέσμευση προς τον Ελληνικό λαό,  το Ε.ΠΑ.Μ. αναφέρει αυτά για τα οποία δεσμευόμαστε και τα οποία θα αλλάξουν,  μέσα στο πρώτο τρίμηνο,  τη ζωή του κάθε Έλληνα που τώρα υποφέρει.

Του δείχνουμε ότι είμαστε τόσο σίγουροι γι’ αυτά που του υποσχόμαστε, ώστε θέτουμε ως εγγύηση τα περιουσιακά μας στοιχεία για την υλοποίηση των δεσμεύσεών μας. Και θα τις υλοποιήσουμε  ακολουθώντας το πρόγραμμά μας, τα 5 προτάγματά μας και τα 27 μέτρα του προγράμματος των πρώτων 100 ημερών.

Οι Επαμίτες είμαστε πατριώτες που αγωνιζόμαστε  για την απελευθέρωση της Πατρίδας και όπως οι περισσότεροι Ελληνες διατηρούμε πατρογονικές εστίες τις οποίες θέτουμε ως εγγύηση να δημευθούν υπέρ του ελληνικού λαού.

Η περιουσία του κάθε Επαμίτη, όπως και του κάθε πολίτη,  άλλωστε,  είναι ανεκτίμητη ανεξάρτητα από την «αντικειμενική» αξία της. Το πατρικό  σπίτι ή ένα χωράφι στο χωριό είναι πάνω και πέρα από κάθε αντικειμενική εκτίμηση που κάνουν, αυθαίρετα, οι μηχανισμοί  του κράτους της ανομίας καθ’ υπόδειξη των δανειστών.

Ολοι οι υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο  του Ε.ΠΑ.Μ θα υπογράψουν εκ των προτέρων αυτήν τη Δήλωση, διαφορετικά,  δεν θα συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο. Τυχόν, αμφισβήτηση ή  υπαναχώρηση σημαίνει ότι θα υποπέσει στη χλεύη των μελών, των φίλων και των ψηφοφόρων και το βέβαιο είναι ότι δεν θα εκλεγεί.

Τυχόν αθέτηση αυτών των δεσμεύσεων συνεπάγεται, αυτοδικαίως, ομολογία του εγκλήματος της εξαπάτησης των ψηφοφόρων και εσχάτη προδοσία, εκ μέρους της ηγεσίας του Ε.ΠΑ.Μ. και όσων εκλέχτηκαν με το ψηφοδέλτιό του. Αποδεχόμαστε δηλαδή, ανεπιφύλακτα,  την άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον μας για  σφετερισμό λαϊκής εντολής και εσχάτη προδοσία.  Η Δήλωση αυτή είναι,  εκ των προτέρων, ομολογία εγκλήματος, εφόσον διαπραχθεί. Δηλαδή,  όταν ένας  Έλληνας πολίτης απευθυνθεί  στη Δικαιοσύνη κατ’ αυτών που αθέτησαν τις δεσμεύσεις τους, η παρούσα δήλωση θα έχει το βάρος  ομολογίας ενοχής  ενώπιον του Δικαστή. Αποδεχόμαστε προκαταβολικά  ποινική ευθύνη,  τόσο οι εκλεγμένοι που τυχόν αθετήσουν,  όσο και η ηγεσία του  Ε.ΠΑ.Μ στο σύνολό της. Είμαστε έκθετοι με αυτήν την ομολογία.

Εμείς στύψαμε το μυαλό μας να βρούμε μία δέσμευση για να αποδείξουμε  στον Ελληνικό λαό ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι.

Να του πούμε ότι δεν τον μεταχειρίζονται όλοι σαν κορόϊδο για να του αποσπάσουν τη ψήφο με ψέμματα, δεν τον χρησιμοποιούν σαν κλακαδόρο πλαστών δημοψηφισμάτων και μετά τον προδίδουν ξεδιάντροπα.

Όποιος έχει συνειδητοποιήσει το στόχο που έχουμε αναλάβει να φέρουμε εις πέρας, όποιος συναισθάνεται το βάρος του να αγωνίζεσαι για να ελευθερώσεις την Πατρίδα σου από την νέα κατοχή, δεν είναι δυνατόν να έχει αμφιβολίες και φοβίες.

Όποιος δεν είναι σίγουρος για το Ε.ΠΑ.Μ και τον ιερό στόχο του, αυτός μόνον αμφισβητεί. Η όποια αμφισβήτηση είναι εκ των προτέρων άρνηση και δικαιολογία για μη αποδοχή της Δήλωσης.  Αυτός δεν έχει θέση στις τάξεις του Ε.ΠΑ.Μ.

Τέλος, όποιος πολίτης,  ή πολιτικός σχηματισμός στην προσπάθειά του να  απαξιώσει την παρούσα  Δήλωση - Δέσμευση ισχυρίζεται  ότι δεν είναι δεσμευτική, ή,  δεν επιφέρει   νομικές  συνέπειες,  εμείς τον ρωτάμε ευθέως: Tότε γιατί δεν υπογράφετε και εσείς ;

Ο Μιχάλης Αριδάς είναι μέλος της Π.Γ του Ε.ΠΑ.Μ.
Η Χριστίνα Πολυχρονοπούλου είναι αναπλ/κό μέλος της Π.Γ του Ε.ΠΑ.Μ.

ΠΗΓΗ: epamhellas


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.