KATAΚΡΥΜΝΙΖΕΤΑΙ Η Ε.Ε. ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ! ΙΔΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΗΜΑΤΑ


Από τον Βασίλη Πολυχρόνη   

Τρία γραφήματα από το βαρόμετρο της Public Issue που - ειρωνεία,ε? - δημοσιεύει η φυλλάδα των 782 φύλλων (785 την Κυριακή) και της...αριστεράς:

Στο 1ο γράφημα αποτυπώνεται η γνώμη των Ελλήνων για την Ε.Ε. και για το 55% των ερωτηθέντων είναι αρνητική,ενώ θετική γνώμη έχει το 43%.


Στο 2ο γράφημα οι ερωτηθέντες απαντούν για το μέλλον της Ε.Ε. και το 56% λέει πως δεν έχει κανένα μέλλον σε αντίθεση με το 40% που πιστεύει σε αυτήν.


Τέλος,στο 3ο γράφημα αποτυπώνεται η άποψη των ερωτηθέντων για το ευρώ καθώς και η εξέλιξη της πορείας της γνώμης αυτής από τον Οκτώβριο του '15 μέχρι τον φετινό Μάιο.Το 55% των ερωτηθέντων έχει θετική άποψη για το κοινό νόμισμα,ενώ τον Οκτώβριο του '15 η θετική γνώμη βρισκόταν στο 66%. Αντίθετα,η αρνητική άποψη για το ευρώ σκαρφάλωσε από το 32% στο 44%! Στο ερώτημα αν θα ήταν καλύτερα ή όχι αν επιστρέφαμε στο εθνικό νόμισμα η απάντηση "χειρότερα" κατρακυλάει από το 70% στο 47%,ενώ η απάντηση "καλύτερα" ανεβαίνει από το 18% στο 35%!


Άντε να μας πείτε πάλι πως ότι κάνετε το κάνετε γιατί η συντριπτική πλειοψηφία του λαού θέλει την Ε.Ε. και το κοινό νόμισμα!

Υ.Γ. Φυσικά,τα sites των faqistas, popolistas, bekiaristas και λοιπών oikositistas αυτή την είδηση την έχουν "θάψει",ενώ μια πολύ μικρή αναφορά υπάρχει στο left όπου απαριθμούνται...μόνο οι θετικές γνώμες!

Πηγή: anemosantistasis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.