Τρομερές και πρωτοφανείς καταγγελίες του παραγωγού της μπύρας Βεργίνα: Οι πολυεθνικές θέλουν να με εξοντώσουν! [VIDEO]


Σε πολύ σημαντικές καταγγελίες προέβη ο Δημήτρης Πολιτόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της Ζυθοποιΐας Μακεδονίας-Θράκης (παράγει τη γνωστή μπύρα "Βεργίνα") στη Βουλή των Ελλήνων αναφορικά με τις πρακτικές δύο πολυεθνικών και τα μέσα που μεταχειρίστηκαν ώστε να εκφοβίσουν τους Έλληνες παραγωγούς.

Οι καταγγελίες αυτές ακόμη περιμένουν τη διερεύνισή τους από το μακρινό 2001!

Αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Πολιτόπουλος: 

«Αν δεν είχα την υποστήριξη των άλλων εταιρειών που έχει η οικογένειά μου στη Νέα Υόρκη θα είχα κλείσει. Αν δεν ήμουν νέος δεν θα είχα αντέξει. Το να μπεις στον πόλεμο, ο οποίος περιλαμβάνει σκάσιμο ελαστικών, κόψιμο φρένων, κάψιμο φορτηγών, απειλών κατά της ζωή μου, κατά των συναδέλφων εμπόρων, αυτά όλα βρίσκονται στην επιτροπή ανταγωνισμού, στην οποία εκκρεμούν από το 2001!»





11 σχόλια:

  1. Το σημαντικό που είπε και δεν το μετέδωσε κανείς είναι ότι ψήφισε η Ελληνική βουλή την αύξηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στις μπύρες, αλλά μόνο στις μπύρες που παράγονται εδώ, δηλαδή μόνο στις Ελληνικές μπύρες. Η βουλή των Ελλήνων. Ντροπή και πάλι ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έχει όνομα η βουλή και λέγεται βουλη συριζανελ-όχι ΄τοι μας συμφέρει.

      Διαγραφή
  2. ΠΟΣΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΙΜΑΤΙΕς ΓΝΩΡΊΖΕΤΕ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΈΛΗΜΑ ΘΕΟΥ ? ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΛΕΓΕΤΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΠΙΣΤΕΎΩ ΚΆΘΕ ΤΟΥ ΛΕΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ισχύει οτι αυτός ο άνθρωπος πρέπει να ακουστεί και να καταλάβει ο καθένας μας έναν απο τους λόγους που θα καταστραφεί αυτή η χώρα. Επίσης ένας άλλος (μικρότερος) λόγος είναι τα κριτήρια που έχει ο μέσος Έλληνας, καλή ώρα.

      Διαγραφή
    2. Δηλαδη φιλε μου thrasid αν δεν ελεγε δοξα τον θεο καιοτι ειναι θελημα θεου δεν θα ηταν ελληνας? η δεν θα ηταν καλος ανθρωπος ?? Τι πλυση εγκεφαλου εχετε ρε με τις θρησκειες !!!!! Ενας ανθρωπος φιλε μου δεν χρειαζετε να λεει δοξα.τον θεο για να αποδειξη οτι ειναι καλος.. Πολλες φορες αυτοι που λενε πολλα για θεους και κανουν και μεγαλους σταυρους ειναι οι χειροτεροι! !!!

      Διαγραφή
  3. Ολες οι κυβερνήσεις των τελευταιων ετων το μονο που κανουν είναι να δημιουργούν τεραστια εμποδια και να κλείνουν όλες τις Ελληνικές επιχειρησεις για να έρθουν στην χώρα μας οι πολυεθνικές οι ξένες επιχειρησεις και ο Ελληνας να μην παράγει πλέον τίποτα όχι γτ δεν μπορεί αλλά επειδή το κοστος παραγωγης που θα έχει μια Ελληνικη επιχειρηση θα είναι διπλάσιο και πολύ παραπανω απο μια ξένη μέσα στην ίδια της τη χώρα.Ρατσισμός παντού,ναυπηγεία,εργοστάσια ζάχαρης,τώρα ο ζυθος και πόσες αλλες ακόμη.Το έχουμε καταλάβει πλέον οτι θέλουν να μας βουλιαξουν και όσοι μιλάνε αλλά και αφτοι που μενουνε σιωπηλοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εχω την εντυπωση οτι η Αθηναικη ζυθοποιια (Amstel)αγορασε την Βεργινα πλεον...Μεγαλο καρτελ λεμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αλήθεια, μήπως θέλει ο κος Πολιτοπουλος να μας πει με ποιον τρόπο και ποιες τακτικες ακολουθησε κ ακολουθει και έχει κερδίσει τα μερίδια του στην Θράκη? Αληθεύει ότι έχει δημιουργήσει και εμπορική εταιρεία που εισάγει φασόν για να μην υπερβεί τα εκατό λίτρα και αλλάξει φορολογία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλα όσα λέει είναι ακριβώς έτσι! Μέσω κοινού γνωστού παρακολουθώ την ιστορία του χρόνια και έλεγα πως δεν θα αντέξει.Του βγάζω το καπέλο που είναι ακόμα εδώ και προσπαθεί. Όλοι οφείλουμε να στηρίξουμε την Βεργίνα και να ξυπνήσουμε επιτέλους από την άγνοια και τον ωχαδερφισμό που μας έχουν ποτίσει και αγοράζουμε οποιαδήποτε ξένο προϊόν μας πλασάρουν μόνο και μόνο επειδή είναι φτηνότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.