Θα βάλω πλάτη



Του Κώστα Σταθόπουλου

Μην ξεχνάτε ούτε για ένα λεπτό, ειδικά οι παλαιότεροι, τι σας έχουν υποσχεθεί, αν έχουν ποτέ τους εργαστεί, τι προνόμια έχουν, πόσα έχουν κλέψει, πόσα έχουν ξεπουλήσει, πόσα ψέματα έχουν αραδιάσει κατά καιρούς, πόση αλληλεγγύη τους διακρίνει όταν πρόκειται για το τομάρι τους. Πως είναι δυνατόν, άνθρωποι οι οποίοι βρίζονται από το πρωΐ ως το βράδυ κατόπιν να συνεργάζονται άψογα μεταξύ τους για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους ή για να καλύψει νομικά ο ένας τον άλλον.

Τι να πρωτοδημοσιεύσεις.

Όσο περισσότερο αδιάφοροι γινόμαστε τόσο πιο βαθύς θα γίνεται ο λάκκος που μας σκάβουν. Ξεκολλήστε από τις προϊστορικές ιδεοληψίες σας. Τελειώνουν την χώρα.

Μήπως τώρα καταλαβαίνουν κάποιοι, ειδικότερα αριστερών πεποιθήσεων, πως χωρίς πατρίδα δεν θα υπάρχει Κ.Κ.Ε για να στηρίξεις; Μήπως σιγά σιγά αντιλαμβανόμαστε πως όλα τα κόμματα,(τα οποία δεν έχουν ιδεολογικές διαφορές),παίζουν το ίδιο παιχνίδι στις πλάτες μας;

Και εγώ σας λέω πως είμαι κομμουνιστής. Ποιό πρόβλημα είχε ή έχει το Κ.Κ.Ε. με την οργάνωση που το διακρίνει, να κατεβάσει αύριο όλη την Ελλάδα στους δρόμους; Γιατί δεν το κάνει άραγε; Και εγώ σας λέω πως είμαι σοσιαλιστής. Αυτοί δεν ξεκίνησαν το ξεπούλημα; Και εγώ σας λέω πως είμαι δεξιός (πατρίς-θρησκεία-οικογένεια).Ποιά πατρίδα, ποιά θρησκεία(όλοι τους φόρεσαν κιπά) και ποιά οικογένεια, υπερασπίστηκαν αυτά τα ξεπουλημένα τομάρια.

Το μόνο που έκαναν όλα αυτά τα χρόνια, ήταν μέσω επιχειρηματιών, δικαστικών και δημοσιογράφων να καλύψουν τις απάτες σε βάρος του λαού. Δεν έχω την ψευδαίσθηση πως δεν γνωρίζουμε. Όλοι λίγο πολύ ξέρουμε τι γίνεται. Το εξοργιστικό είναι πως με την απραξία μας γινόμαστε συνένοχοι στο έγκλημα και όσο το έγκλημα είχε να κάνει με την αδήλωτη Πόρσε ή την μη απόδοση φ.π.α. μας βόλευε, γιατί τους βόλευε. Ναί τους βόλευε, πάλι αυτούς. Μας πέταξαν το τυράκι και εμείς το φάγαμε. Αισθανθήκαμε ένοχοι με τα ψίχουλα, ώστε να δικαιολογούμε εύκολα τις δικές τους μεγαλοαπάτες. Όταν κατά καιρούς ζητούσαμε εξηγήσεις εφάρμοζαν με περισσή ευκολία το διαίρει και βασίλευε. Να τιμωρηθεί ο καστανάς, ο κουλουράς ,ο γιατρός, ο μηχανικός που δεν κόβει αποδείξεις, μήπως πίσω τους κρύψουμε τις off shore,τα ναρκωτικά, τα λαθραία πετρέλαια, την "πειραγμένη" νομοθεσία, τις απευθείας αναθέσεις σε ημετέρους, την λαθραία εξαγωγή συναλλάγματος. Να ελεγχθούν όλοι και πρώτος εγώ, αλλά το ψάρι βρωμάει απ΄ το κεφάλι.

Όχι λοιπόν ΔΕΝ θα βάλω πλάτη στον πολιτικά ομοϊδεάτη μου που πουλάει τη χώρα.

Θα βάλω πλάτη στον διπλανό μου και σε αυτόν που πασχίζει να σώσει τη χώρα από τα νύχια των αρπακτικών.
Θα βάλω πλάτη να μην φύγει άλλο κορυφαίο ή μη μυαλό στο εξωτερικό.

Θα βάλω πλάτη η γιαγιά και ο παππούς να έχει τα γηρατειά που του αξίζουν.

Θα βάλω πλάτη να μεταδώσω ξανά τον πολιτισμό στον κόσμο, από εδώ και όχι με διάσπαρτους επιστήμονες που τους εκμεταλλεύονται για ίδιον όφελος τα ξένα ερευνητικά κέντρα.

Θα βάλω πλάτη στον αγρότη γιατί αυτή η εύφορη γη μας έφτασε εδώ και όχι τα υβρίδια της Monsanto.Θα βάλω πλάτη στο φωτισμένο Δάσκαλο.

Θα βάλω πλάτη στον ψαρά και το φούρναρη. Θα βάλω πλάτη στον οποιοδήποτε Έλληνα μηχανικό που με τις εφευρέσεις του (https://www.youtube.com/watch?v=Rxw47_nMn0o _https://www.youtube.com/watch?v=x30enu8MNrI) ανορθώθηκε αυτή η χώρα.

Δεν περισσεύει κανείς.

Χρειαζόμαστε όλοι να σηκώσουμε ψηλά τη χώρα.

ΤΩΡΑ.

ΠΗΓΗ: teleytaiaexodos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.