"Σπάει" τα μούτρα του το €υρώ και η φασιστική ένωση του τραπεζικού καρτέλ στη συνείδηση της κοινωνίας, μέσΩ της οδυνηρής εμπειρίας.

Σχόλιο ιστολογίου: Η αναδημοσίευση και ο σχολιασμός του παρακάτω άρθρου-δημοσκόπησης γίνεται για να αναδειχθεί το γεγονός του ότι μια συστημική δημοσκόπηση που δημοσιεύεται από  την κυβερνητική Αυγή δεν μπορεί να αποκρύψει και να ωραιοποιήσει την αντικειμενική καταβαράθρωση του νέου Μεσαίωνα του ευρωπαϊσμού, που επιβάλετέ στην χώρα μας με καθεστώς κατοχής και απαλλοτρίωσης της πατρίδας και του λαού. 
Παρόλα τα δις. που ξοδεύονται στην προπαγάνδα και στα "εργαλεία" του καθεστώτος υπέρ του ευρώ ο λαός από την εμπειρία του αρχίζει να καταλαβαίνει την αιτία του προβλήματος. Δυστυχώς για τον ίδιο αργά, βασανιστικά, αντιφατικά και με μεγάλο κόστος.
Αυτό που λείπει είναι η ουσιαστική ενημέρωση ώστε να αποκτήσει ένα ικανό κομμάτι του λαού μας προσωπική κατανόηση και πεποίθηση για την διέξοδο από το μακελειό του ευρωνταχάου και φυσικά να εκφραστεί συλλογικά διεκδικώντας στην πράξη την ανεξαρτησία του μέσο ενός πολιτικού παλλαϊκού πατριωτικού και δημοκρατικού φορέα ανατροπής.  
Η υπογραφή της τελευταίας προδοσίας θα πιέσει την κατάσταση και τα αδιέξοδα ώστε να παρθούν αποφάσεις ζωής. 

ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ

Public Issue: Το 55% των Ελλήνων δεν θέλει Brexit -Εχει όμως παράπονα από την ΕΕ


Σύμφωνα με τα ευρήματα του πολιτικού βαρόμετρου της Public Issue για το Brexit, οι Έλληνες επιθυμούν η Βρετανία να παραμείνει στην ΕΕ και μόνο ένα 25% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι «μάλλον συμφέρει» στην Ελλάδα το αντίθετο.

Συγκεκριμένα το 55% εκτιμά ότι καλό θα ήταν να μείνει.


Τα ευρήματα της έρευνας δημοσιεύθηκαν στην εφημερίδα ΑΥΓΗ και από αυτά προκύπτει πως οι πιο ένθερμοι υποστηρικτές της παραμονής της Βρετανίας στην ΕΕ είναι όσοι δήλωσαν ψηφοφόροι της Ν.Δ. (79%) και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (76%), ενώ οι του ΣΥΡΙΖΑ τάσσονται οριακά υπέρ (52%).
Σε ότι αφορά την ΕΕ μόλις το 43% των Ελλήνων έχει θετική γνώμη και αρνητική το 55%.



Ναι στο ευρώ αν και με... απώλειες 

Το 54% των Ελλήνων έχει καλή γνώμη για το ευρώ, ενώ το 44% αρνητική. Σημειώνεται ότι πριν από μόλις 8 μήνες αρνητική γνώμη είχε το 32%. Υπενθυμίζεται πως τον Οκτώβριο του 2015 οι ερωτηθέντες από την Public Issue υποστήριζαν σε ποσοστό 70% ότι τα πράγματα θα γινόταν χειρότερα εάν η χώρα εγκατέλειπε το κοινό νόμισμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.