Αυτές είναι οι κρυφές χρεώσεις στα αεροπορικά εισιτήρια


Στον πόλεμο των αιθέρων με τις τιμές το νου σας 


«Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός» λέει ο θυμόσοφος λαός κάτι που ταιριάζει γάντι στον ανταγωνισμό με τις αεροπορικές εταιρείες.

Με δελεαστικές προσφορές και γενναίες εκπτώσεις ρίχνουν ακόμα πιο κάτω τις τιμές και οι καταναλωτές ζαλισμένοι κινδυνεύουν να χαθούν στα «ψιλά γράμματα» που κρύβουν έξτρα χρεώσεις. 

Ταξιδεύοντας με μία αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους δεν κινδυνεύετε –αν δεν προσέξετε- μόνο από τις κρυφές χρεώσεις που μπορεί να εκτινάξουν την τιμή του εισιτηρίου στα ύψη, αλλά και από άλλες κωμικοτραγικές καταστάσεις που θα σας χαλάσουν την διάθεση.


Πριν από λίγα χρόνια για παράδειγμα η τρίτη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία low cost της Ευρώπης άφησε επιβάτες της χωρίς φαγητό, νερό ή καφέ και κουβέρτες επειδή στις πληρωμές δεν δέχονταν μετρητά αλλά μόνο πιστωτικές κάρτες! Μετά από τον θόρυβο που δημιουργήθηκε από τις καταγγελίες των επιβατών μέσω του Τύπου η εταιρεία αναγκάστηκε να οπισθοχωρήσει, να ζητήσει συγγνώμη και να υποσχεθεί ότι θα δέχεται και μετρητά.


Προσοχή λοιπόν
 


Ερευνα της μηχανής αναζήτησης whichairline συγκρίνοντας χιλιάδες τιμές εισιτηρίων πτήσεων που είναι προγραμματισμένες αποκαλύπτει ότι οι περισσότερες αεροπορικές low cost, έχουν πρόσθετες και συχνά έντεχνα ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.