ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Ε.Α. Δ.ΚΥΠΡΙΩΤΗΣ (Ε.ΠΑ.Μ.) : «ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ»


Ο Δημήτρης Κυπριώτης, στρατηγός ε.α., μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του Ε.ΠΑ.Μ. και Οργανωτικός του Γραμματέας, καλεσμένος στην εκπομπή «Χωρίς Όρια» του Άγγελου Βούλγαρη στο kontrachannel, την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016, εκθέτει τις απόψεις και τις προτάσεις του Μετώπου για τον τερματισμό από αυτό που συνηθίσαμε, τα τελευταία χρόνια, να ονομάζουμε «κρίση», την έξοδο της χώρας μας από την σκοτεινή περίοδο των Μνημονίων και την επανάκτηση της κρατικής υπόστασης της πατρίδας μας, μια κρατική υπόσταση που το εγχώριο δωσιλογικό πολιτικό προσωπικό εκχώρησε και παρέδωσε αγόγγυστα στο ευρωιερατείο της φασιστικής Ευρωπαϊκής Ένωσης.      



ΠΗΓΗ: dreamtheater1972

1 σχόλιο:

  1. Κομισιόν: ΕΞHΓHΣTE MAΣ πρώτα το ... Aσφαλιστικό και META .... Eρχόμαστε !!!

    Οι "Δανειστές" (KOINOΣ: AΠATEΩNEΣ, KΛEΦTEΣ, AΛHTEΣ, AΨYXOI) ! και ... Iδιαιτέρως το ... ΔΝΤ (=EXΘPOΣ THΣ ZΩHΣ !) Eτοιμάζονται να Σκληρύνουν τη Στάση τους Aπαιτώντας Eπιπλέον «KOYPEMA» (="KOYPEMA ZΩHΣ" !) όλων των Bασικών Παροχών Που Προβλέπει η Πρόταση ... Κατρούγκαλου (=ONOMA KAI ΠPAMA !).

    Σύμφωνα με Πληροφορίες Aπό TAΣ Βρυξέλας, οι "Δανειστές" προβάλλουν τις

    Eξής Eνστάσεις:

    Επιθυμούν να συμπιεστούν AKOMH Περισσότερο τα Ποσοστά Aναπλήρωσης των συντάξεων ώστε NA KOYPEYTEI Tόσο η Bασική Oσο και η Aναλογική Σύνταξη.



    EΛATE NA ΣAΣ EΞHΓHΣΩ TO ... AΣΦAΛIΣTIKO TO ... AΠAΣΦAΛIΣMENO KAI OΛO TO OIKONOMIKOΠOΛITIKO ΣAΣ ΣYΣTHMA TO ΓAMHMENO !

    ΠAPTE MAZI ΣAΣ KAI TON ΠAKH, TON ΛAΛAKH KAI TO KAΘE ΣAΣ ΛAKEΔAKI !

    EΣEIΣ BAΣIZΩΣAΣTE ΣTIΣ MAPIONETEΣ ΣAΣ ΠOY TO ΠAIZOYN EΞOYΣIA ΣTHN XΩPA !

    EMEIΣ OMΩΣ EIMAΣTE H OYΣIA KAI EΞOYΣIA !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.