ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΕΤΑΚΛΗΤΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΓΓΕΝΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

 

Του Πιτσιρίκου

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη η αποκάλυψη πως βρέθηκε μετακλητός υπάλληλος που διορίστηκε επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος δεν έχει καμία συγγενική σχέση με στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Μέγαρο Μαξίμου, ο Αλέξης Τσίπρας έχει γίνει έξαλλος με την αποκάλυψη πως διορίστηκε μετακλητός υπάλληλος χωρίς κάποια συγγενική σχέση με στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Η οργή του Αλέξη Τσίπρα μεγάλωσε ακόμα περισσότερο, όταν διαπίστωσε πως ο μετακλητός υπάλληλος που διορίστηκε όχι μόνο δεν είχε συγγενική σχέση με κάποιο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ αλλά ούτε καν γκομενική. 

«Θα μας κατηγορήσουν πως θέλουμε να διαλύσουμε την Ελλάδα, αν διορίζουμε πρόσωπα που δεν είναι συγγενείς μας ή δεν τα έχουμε τουλάχιστον πηδήσει» είπε ο Αλέξης Τσίπρας στους συνεργάτες του.

Ο Αλέξης Τσίπρας συγκάλεσε έκτακτο υπουργικό συμβούλιο, ώστε να βρεθεί ο ένοχος που διόρισε κάποιον που δεν ήταν συγγενής του.

Ο μετακλητός υπάλληλος που διορίστηκε χωρίς να έχει κάποιον συγγενή στον ΣΥΡΙΖΑ διαφεύγει της σύλληψης, αν και η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ επιμένει στους διορισμούς συγγενών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να αποδείξει στους Έλληνες πως και οι αριστεροί αγαπούν την οικογένειά τους όσο και οι δεξιοί, και σχεδόν όσο και η Μαφία.

Με τους διορισμούς μόνο συγγενών ως μετακλητών υπαλλήλων από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, καταρρέει η δεξιά προπαγάνδα πως οι αριστεροί δεν είναι νοικοκυραίοι και άνθρωποι της Εκκλησίας που αγαπάνε την οικογένεια.

Εν τω μεταξύ, την ώρα που οι αριστεροί κυβερνώντες διορίζουν αβέρτα τους συγγενείς τους, πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, του οποίου όλο το σόι είναι δημόσιοι υπάλληλοι -όπως και ο ίδιος- και τους ταΐζουν για δεκαετίες οι Έλληνες, αλλά υπάρχουν ακόμα Έλληνες που πιστεύουν πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι υπέρ της ανάπτυξης του ιδιωτικού τομέα και κατά του δημοσίου.

Βόμβα. Τώρα. Πάτα το Κιμ!


ΠΗΓΗ: Πιτσιρίκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.