Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ



Του Πιτσιρίκου   

Στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών στη Νέα Δημοκρατία, θα στηρίξω τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Η εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι μονόδρομος.

Με την εκλογή του Αλέξη Τσίπρα στην θέση του πρωθυπουργού, έγινε αντιληπτό πως ήταν λάθος των Ελλήνων να ψηφίσουν για πρωθυπουργό μια λαϊκάτζα και όχι κάποιον από πολιτικό τζάκι.

Η Ελλάδα μεγαλούργησε με τους Παπανδρέου, τους Καραμανλήδες και τους Μητσοτάκηδες, αλλά τώρα ξέπεσε στον Τσίπρα.

Βέβαια, δεν έχει καμία σημασία ποιος είναι ο πρωθυπουργός στο προτεκτοράτο, οπότε, αφού δεν έχει σημασία, γιατί να εκλέγουμε πρωθυπουργούς από την πλέμπα και όχι αυτούς που γεννήθηκαν για να γίνουν πρωθυπουργοί;

Φανταστείτε να γίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρωθυπουργός, και να σκάσουν για τα συχαρίκια ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και η Ντόρα Μπακογιάννη. Δεν θα είναι μια πολύ όμορφη οικογενειακή σκηνή; Θα δείχνετε μετά το βίντεο στα παιδιά σας, για να φάνε το φαΐ τους.

Η Ελλάδα είναι η χώρα που έγινε πρωθυπουργός ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης -μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσε να γίνει πρωθυπουργός κάποιος σαν τον Μητσοτάκη- αλλά πολλοί αναρωτιούνται ακόμα τι πήγε στραβά και η χώρα χρεοκόπησε. Έλα ντε.

Οι Έλληνες έχουν ένα χρέος απέναντι στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και την οικογένειά του:

Από τη στιγμή που κάναμε πρωθυπουργό το ζαβό παιδί του Ανδρέα Παπανδρέου, οφείλουμε να κάνουμε πρωθυπουργό και το ζαβό παιδί του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Αυτός είναι ο λόγος που ζει ακόμα ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: περιμένει να γίνει πρωθυπουργός ο γιος του, για να κλείσει  για πάντα τα μάτια. Τα δικά μας μάτια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.