Τα αριστερά ΜΑΤ είναι το ζενίθ της κατάντιας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ή έχει κι άλλο;



Αυτό που συνέβη την Τετάρτη βράδυ, ήταν τρομερή αρνητική έκπληξη για πολλούς συμπολίτες μας που δεν περίμεναν με τίποτα να γίνει κάτι τέτοιο. Ήταν ένα πραγματικό σοκ γι’ αυτούς. Δεν περίμεναν ποτέ πως με κυβέρνηση αριστεράς, θα γινόντουσαν αυτά που μισήσαμε με όλη την ψυχή μας το 2011 και το 2012. Είχαμε προειδοποιηθεί εδώ και δύο χρόνια από τον Δημήτρη Καζάκη. «Θα έλθει η ώρα που θα μας την πέσουν τα αριστερά ΜΑΤ» είχε πει. Για να είμαι ειλικρινής, δεν τον πολυπίστεψα τότε. Είναι υπερβολικός σκέφτηκα. Μετά τη συμφωνία της 20/2/2015, κατάλαβα πως και αυτό ήταν μέσα στο πρόγραμμα. Και τελικά δικαιώθηκε και σε αυτό…

Ξέραμε πως τον καιρό των μνημονίων (τουλάχιστον…), οι λεγόμενοι μπαχαλάκηδες αποτελούσαν ένα πολύ ύποπτο κομμάτι της κοινωνίας μας. Υπάρχουν ατέλειωτες φωτογραφίες και βίντεο που αποδεικνύουν περίτρανα, πως αυτοί οι τύποι με τις κουκούλες, πριν επιδοθούν στο θεάρεστο έργο του σπασίματος βιτρινών και εξακοντισμού κοκτέιλ μολότωφ, έκαναν παρεούλα με τα παρατεταγμένα ΜΑΤ, τα έλεγαν φιλικά και συναδελφικά και μετά έβγαιναν για να επιτελέσουν το θεάρεστο έργο τους.

Αφού οι «μπαχαλάκηδες» έσπαγαν ότι έβρισκαν και πετούσαν την πραμάτεια τους, επενέβαιναν τα ΜΑΤ και αντί να χτυπούν αυτούς, πετούσαν δακρυγόνα ή χτυπούσαν αλύπητα τον συγκεντρωμένο κόσμο με αποκλειστικό στόχο να διαλυθεί η συγκέντρωση.

Όποτε δε, έβρισκαν τα σκούρα από τον κόσμο που οργισμένος τους έπαιρνε στο κυνήγι, έτρεχαν να κρυφτούν πίσω από τις διμοιρίες των πραιτοριανών με τις ασπίδες. Έχει μείνει στην ιστορία, η σκηνή που τα ΜΑΤ φυγάδευσαν τέτοιους τύπους (οι συγκεκριμένοι είναι ακροδεξιά στοιχεία που εργάζονται στην ΕΘΕΛ) για να τους γλυτώσουν από τη μανία των απλών διαδηλωτών και τους έκρυψαν μέσα στο χώρο της βουλής, υπό το βλέμμα της τηλεοπτικής κάμερας. Αθάνατες στιγμές του παρακράτους…

Την Τετάρτη το βράδυ τι διαφορετικό έγινε; Απολύτως τίποτα διαφορετικό. Μια από ίδια, με τη μόνη διαφορά πως τα ΜΑΤ ήταν αριστερά αυτή τη φορά (όπως είχε πει μια ψυχή…). Τη βραδιά που οι δωσίλογοι μέσα στη βουλή θα ψήφιζαν συντεταγμένα και χωρίς καμία τύψη να τους βασανίζει, το θάνατο του Ελληνικού λαού και της χώρας του, για να μην έχουν προβλήματα από τον συγκεντρωμένο κόσμο, εφάρμοσαν το γνωστό κόλπο που είναι δοκιμασμένο στο κοντινό παρελθόν.

Πάλι πετάχτηκαν από το πουθενά οι μαυροντυμένοι κουκουλοφόροι μπαχαλάκηδες και άρχισαν να πετούν μολότωφ σε τεράστιες ποσότητες, πάλι ήλθαν σαν από μηχανής θεός τα ΜΑΤ που εντελώς συμπτωματικά περίμεναν παραδίπλα, πάλι άρχισαν αμέσως να πετούν δακρυγόνα στον κόσμο αδιακρίτως. Πάλι κόλαση έγινε η πλατεία Συντάγματος, με αποτέλεσμα οι συγκεντρωμένοι διαδηλωτές να υποχωρήσουν και να αφήσουν την πλατεία στους πραιτωριανούς και στους κάθε λογής τύπους που δεν ανήκουν στο homo sapiens, αλλά σε κάποιο άλλο μεταλλαγμένο είδος ανεγκέφαλων δίποδων. Χιλιοπαιγμένο το έργο, το έχουμε βαρεθεί ρε παλικάρια (παλικάρια που λέει ο λόγος).

Τα καθεστωτικά ΜΜΕ αμέσως έσπευσαν για μια ακόμα φορά να υπηρετήσουν την ενημέρωση, προβάλλοντας τα καθέκαστα με δραματικό τρόπο, ώστε να φοβηθούν οι Έλληνες και να μην τολμήσουν ξανά να διαμαρτυρηθούν, γιατί θα ξέρουν τι τους περιμένει. Δεν είμαι καθόλου σίγουρος, αν ξέρουν οι δωσίλογοι παπαγάλοι των ΜΜΕ τι περιμένει τους ίδιους…

Μετά από όλα αυτά, μια ερώτηση γεννιέται στο μυαλό. Είναι το ζενίθ της κατάντιας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ή έχει κι άλλο; Δυστυχώς φίλοι μου, έχει πολύ κατηφόρα ακόμα. Αυτά είναι τα προεόρτια μόνο. Είναι ένα δείγμα του τι θα συμβεί στο κοντινό μέλλον. Σκεφτείτε πως τα μέτρα που ψηφίζονται σήμερα, έχουν σκοπό μόνο να μας συμπαθήσουν ξανά οι γερμανοί. Μετά έρχονται τα μέτρα της 22ας Ιουλίου 2015. Εκείνα θα είναι για να αποκτηθεί ξανά η εμπιστοσύνη τους. Αφού λοιπόν όλα αυτά τα τρυφερά συναισθήματα πλημμυρίσουν το θυμικό του Σόιμπλε και της Μέρκελ, θα έλθουν οι συζητήσεις για να κάνουμε ένα μνημόνιο τον Οκτώβριο. Φανταστείτε τι θα «συμφωνηθεί» τότε. Οι κομμένες συντάξεις, ο αβάσταχτος ΦΠΑ, το ξεκλήρισμα των τελευταίων αγροτών μας, η παράδοση της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων στον Σόιμπλε, θα είναι μόνο παιχνιδάκια για ζέσταμα.

Αν υπάρχει ακόμα τότε μνημονιακή κυβέρνηση, είτε ΣΥΡΙΖΑ είτε πολυκομματική - πολυδωσιλογική, πως διάολο θα καταφέρουν να περάσουν μνημόνιο; Η αντίθεση θα είναι όσο πιο ξεκάθαρη γίνεται. Από τη μια μεριά κυβερνήτες ξεπουλημένοι που το μόνο που θέλουν είναι η παράδοση της Ελλάδας και των Ελλήνων στα αφεντικά τους και από την άλλη ένας λαός που δεν αντέχει άλλο αυτούς τους κυβερνήτες και τις πολιτικές τους. Η σύγκρουση είναι σαφής. Μια τέτοια σύγκρουση λύνεται με χούντα ή με εξέγερση του λαού. Μέση λύση δεν υπάρχει. 

Να γιατί πιστεύω πως δεν έχουμε δει το τέρμα της κατηφόρας της κυβέρνησης αυτής.

Τώρα καταλαβαίνουμε όλοι εμείς που κατοικούμε σε αυτή την ευλογημένη χώρα, πως δεν έχουμε άλλα περιθώρια για ανάθεση της σωτηρίας μας στον κάθε ξεπουλημένο τυχοδιώκτη πολιτικό ή τεχνοκράτη. Ακόμα και οι τελευταίες αυταπάτες που μας καλλιεργούσαν οι διάφοροι σωτήρες, έχουν διαλυθεί οριστικά. Η μόνη λύση που έχουμε μπροστά μας είναι να πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας, να διεκδικήσουμε τη ζωή που αξίζει σε εμάς και στα παιδιά μας. 

Το ΕΠΑΜ έχει τις απαντήσεις σε όλους τους φόβους που μας σπέρνουν, έχει πλήρες σχέδιο για το πώς η χώρα μας θα ανήκει σε εμάς, ίσως για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία. Αυτό που απομένει σε εμάς, είναι μια απόφαση για το ραντεβού με την ιστορία. Ας γίνει όσο γρηγορότερα μπορούμε για να μην έχουμε άλλα θύματα συμπατριώτες μας.
Καλή λευτεριά.


ΑΝΤΙΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ



 kougi2015.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.