Γιάννης Μακριδάκης: «Τέλος εποχής η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ»


Ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε αντί να γίνει η αρχή νέας εποχής, να γίνει το τέλος της προηγούμενης, δήλωσε, μιλώντας στο ΤΡΡ Radio, ο Γιάννης Μακριδάκης, συγγραφέας και ερευνητής, ιδρυτής του «Απλεπιστημίου Βολισσού», το οποίο διοργανώνει σεμινάρια φυσικής καλλιέργειας, αλκαλικής διατροφής και πολιτικής στάσης ζωής με γνώμονα τον αντικαταναλωτισμό και την αποανάπτυξη

Το λάθος ξεκίνησε από το 2012, σημείωσε. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να αναπτύξει την πολιτική του σε τρεις άξονες: ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις, ενάντια στην εξαθλίωση και ενάντια στον νεοφασισμό. Προτίμησε να χαϊδεύει αυτιά. Αυτή είναι μία πολιτική μεταπολίτευσης και όχι μετά-μεταπολίευσης, τόνισε ο Γ. Μακριδάκης. ...


Πρόσθεσε ότι χρειάζεται καλύτερη πολιτική διαχείριση, άλλα κίνητρα και άλλες αξίες σε αυτή την κοινωνία, «απαιτείται το αξιακό σύστημα της κοινωνίας να γυρίσει», τόνισε χαρακτηριστικά.
 

Σημείωσε πάντως ότι μέρος της ελληνικής κοινωνίας ήδη έχει επαναστατήσει: «Μεγαλώνει το κομμάτι των ανθρώπων που έχουν ξαναβρεί τις αξίες τους. Χρειάζεται περισσότεροι να αγκαλιάσουν τα κινήματα που νιώθουν ποιός είναι ο μεγάλος πλούτος αυτής της χώρας», υπογράμμισε.

Δεν ήρθαμε στον κόσμο για να γυρνάμε γύρω από τον εαυτό μας, σημείωσε. Ας δώσουμε βάρος στον φυσικό μας εαυτό και στους φυσικούς πόρους, πρόσθεσε, καταλήγοντας λέγοντας ότι πρώτα αλλάζει η κοινωνία και μετά έρχονται οι πολιτικές αλλαγές.



http://www.thepressproject.gr/article/76607/Telos-epoxis-i-kubernisi-tou-SURIZA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.