Τζ.Σόρος: Εχθρός μας είναι τα εθνικά σύνορα των ευρωπαϊκών χωρών .

 Σχόλιο: Με αυτή την αφορμή βλέπουμε πως ένας  εκ των Ευρωπαϊστών της ολοκλήρωσης του 4ου Ράιχ, Ορμπάν* που θέλει να στείλει ξένο στρατό στην Ελλάδα για να υπερασπίσει τα «σύνορα» της Ευρώπης από τους μετανάστες, έρχεται σε «αντίφαση» με έναν άλλο, «ομοϊδεάτη» στο φρόνημα, «επενδυτή» που βλέπει ως εμπόδιο τα εθνικά σύνορα των κρατών. Ο κάθε ένας εξυπηρετεί συμφέροντα. Ο πρώτος χρησιμοποιεί εργαλειακά τον εθνικισμό και τον ρατσισμό για την πολιτική του επιβίωση ενώ ο δεύτερος καθαρός νεοταξίτης στηρίζει την επιτάχυνση διάλυσης των εθνών κρατών. Στόχος είναι ο πλανήτης να γίνει ένα παγκόσμιο φέουδο χωρίς σύνορα πατρίδων και λαών, ώστε να επιτευχθεί η πλήρης εξουσία του κεφαλαίου πάνω σε εδάφη και πληθυσμούς.



 Την ουσιαστική παραδοχή του ότι θέλει να ρίξει τα εθνικά σύνορα των κρατών έκανε ο πολυεκατομμυριούχος και διεθνής κερδοσκόπος George Soros με δήλωση που έκανε στο Bloomerg απαντώντας στις δηλώσεις του  Ούγγρου πρωθυπουργού  Viktor Orbán ότι πίσω από τα κόμματα μετανάστευσης μουσουλμάνων στην Ευρώπη βρίσκονται δουλέμποροι και ΜΚΟ όπως αυτές του George Soros.

Εδώ η πηγή . Όλο το κείμενο (Στα Αγγλικά).


*Ενδιαφέρον έχουν οι στημένες αντιθέσεις για να προωθείτε η κεντρική αντζέντα από τσιράκια που δουλεύουν στο ίδιο στρατόπεδο. Δείτε το βιογραφικό του Όρμπαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.