Αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη αποκάλυψη: Τι θα ανακοινώσει η NASA;

Ενθουσιασμό αλλά και πολλά σενάρια δημιούργησε σε πολλούς η ανακοίνωση της NASA ότι την Δευτέρα θα αποκαλύψει ένα σημαντικό επιστημονικό εύρημα σχετικά με τον πλανήτη Άρη. Η ανακοίνωση της NASA έκανε πολλούς χρήστες των social media να αναρωτιούνται αν η ανακοίνωσε είναι αναφορικά με εξωγήινους.

«Λύθηκε το μυστήριο του Αρη; Ανακαλύψτε τη Δευτέρα»,
ήταν η δημοσίευση στο λογαριασμό της NASA, με την οποία έγινε γνωστό ότι θα υπάρξουν ανακοινώσεις για τον «κόκκινο πλανήτη».
Όλοι άρχισαν να αναρωτιούνται ποιο είναι αυτό το «σημαντικό επιστημονικό εύρημα», το οποίο θα μάθε ο κόσμος τη Δευτέρα και οι περισσότεροι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης άρχισαν να «βομβαρδίζουν» τη NASA με ερωτήσεις για το αν πρόκειται για την ύπαρξη εξωγήινων. Αν και μάλλον θα απογοητευτούν, στο παρελθόν η διαστημική υπηρεσία είχε ανακοινώσει ότι στον Άρη υπάρχουν συνθήκες κατάλληλες για ζωή και πως με περαιτέρω εξερεύνηση μπορούν να εντοπιστούν ενδείξεις για το αν υπάρχει ζωή κάπου σε αυτόν τον πλανήτη.
Η NASA εξερευνά τον Αρη από τη δεκαετία του '60, με ρομποτικά σκάφη, ενώ έχουν γίνει πάνω από 40 αποστολές στον «κόκκινο πλανήτη» από τις ΗΠΑ, τη Ρωσία, την Ιαπωνία, την Κίνα και την Ευρωπαϊκή Διαστημική Υπηρεσία.

 
























www.madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.