Όταν η Ελλάδα δεν είναι ελληνική, αλλά θέλουμε τη Μακεδονία ελληνική.


Ξεσκιζόμαστε στην Ελλάδα να φωνάζουμε πως η Μακεδονία είναι ελληνική, αλλά ξεχνάμε το βασικό πρόβλημα και καταντάμε τουλάχιστον αφελείς:

Ακολουθήστε μας στο Facebook Τελευταία Έξοδος 
  
Η Ελλάδα δεν είναι πια ελληνική, παρά μια αποικία της κατοχής των ξένων δανειστών και ιμπεριαλιστών, με μια εσάνς ντόπιας ελίτ. Ξεχνάμε αυτό που το θεωρούμε αναγκαίο κακό, το πως στην Ελλάδα από το Καστελόριζο του 2010, το σύνταγμα και η εθνική κυριαρχία καταλύθηκε με ένα άρθρο του 1ου μνημονίου για να πάρουν σειρά τα επόμενα.

Η εθνική πολιτική πήγε περίπατο, μαζί με την εθνική κυριαρχία, σε αυτό τον οχετό γενοκτονίας κατά των Ελλήνων:

Οι έννοιες αντιστράφηκαν σε αυτή την έντεχνη σύγχυση ιδεών. Το εθνικό νόμισμα σε παγκόσμια πρωτοτυπία έγινε κουσούρι, η συνταγματικότητα περιττή, η διαφθορά πρωτάθλημα για τα κόμματα με τρόπαιο την εξουσία και η υποτέλεια στους ξένους λαχείο εξαγοράσιμο για ΄΄εθνική ασφάλεια΄΄, μέσα σε ένα ευρύτατο ολετήρα της σκέψης.

Ελα που όμως όλα αυτά οδηγούν παραμόνο στο γκρεμό.

Δεν βλέπουμε τα παραδείγματα εθνικής ανεξαρτησίας: Toυρκία, Νορβηγία, Ισλανδία κ.α.

Η προσφάτως πάμπτωχη Τουρκία, πλέον διδάσκει παραδείγματα εθνικής πολιτικής και ανεξαρτησίας, έχοντας πλέον ένα από τα κορυφαία ΑΕΠ και ανάπτυξη παγκοσμίως.

Αν ο λαός μας όμως φοβάται τη ρήξη που μόνη της οδηγεί στην εθνική ανεξαρτησία, τότε μονόδρομος η εξαφάνιση του ελληνικού λαού και η παραμονή μονάχα ενός Ελληνισμού ως ιδέα και όχι σάρκα, όπως μέσα στα βάθη της τουρκοκρατίας και ρωμαιοκρατίας.

Ελεύθεροι λαοί σε ελεύθερες πατρίδες!

Η φωτογραφία παραπάνω έχει πρωταγωνιστή τον Ζ. Κ. Γιούνκερ που χαίρεται πως δεν πληρώνει σε δραχμές σε μια ελληνική ταβέρνα, μαζί με τον Ελληνα σκλάβο του, σε μια ΄΄διαφημιστική καμπάνια΄΄ της FrankfurterAllgemeineZeitung, με μεγαδόση ΄΄μενουμευρωπαϊκής΄΄ προπαγάνδας της γενοκτονίας μας.Γιαγκίδης Γιώργος, BSc διατροφολόγος, μέλος Ε.ΠΑ.Μ. Ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.