Το Ε.ΠΑ.Μ. Μαγνησίας έδωσε βροντερο παρόν στο συλλαλητήριο τουΒόλου για την ελληνικότητα της Μακεδονίας


Το Ε.ΠΑ.Μ. Μαγνησίας εξέδωσε την εξής ανακοίνωση για το Συλλαλητήριο στις 6 Ιουνίου 2018 για την ελληνικότητα της Μακεδονίας


Στο Βόλο το Συλλαλητήριο τελούσε υπό την αιγίδα της Μητρόπολης Δημητριάδος και το διοργάνωσε ο Σύλλογος Μακεδόνων Βόλου «Ο Μέγας Αλέξανδρος», με ομιλητή τον Ομότιμο Καθηγητή του Α.Π.Θ. και καθηγητή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας κ. Αθανάσιο Καραθανάση, ο οποίος είναι Βολιώτης.

Ακολουθήστε μας στο Facebook Τελευταία Έξοδος 

Το Ε.ΠΑ.Μ., πιστό στις δεσμεύσεις του απέναντι στον εαυτό του και το λαό, έδωσε το παρόν στο συλλαλητήριο αυτό στην παραλία του Βόλου,  διότι είναι αδιανόητο να γίνεται σήμερα συζήτηση για το θέμα των Σκοπίων και μάλιστα με διαπραγματεύσιμο, από τους κυβερνώντες, το όνομα της Μακεδονίας.
Δυστυχώς, για άλλη μια φορά ο λαός δεν ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση με παρουσία που να αντιστοιχεί στο τεράστιο ζήτημα της εθνικής κυριαρχίας της χώρας που σαφώς διακυβεύεται με τη διαπραγμάτευση της χώρας με το μόρφωμα των Σκοπίων. Η Ελλάδα δεν έχει καμία υποχρέωση ή ανάγκη να διαπραγματευτεί με μόρφωμα που προέκυψε όχι από απελευθερωτικό αγώνα κάποιου λαού αλλά επιβλήθηκε στην περιοχή, από Ευρωπαίους και Αμερικανούς, που διέλυσαν δια της βίας την Γιουγκοσλαβία και αποσταθεροποίησαν τα Βαλκάνια για ακόμη μία φορά στη σύγχρονη ιστορία. Είμαστε υποχρεωμένοι να τονίσουμε ότι οι διοργανωτές και ομιλούντες στο σημερινό Συλλαλητήριο αγνοούν, ελπίζουμε όχι εσκεμμένα, ότι η χώρα βρίσκεται από το 2010 υπό κατοχή δεσμευτικών συμβάσεων και μνημονίων και ο ελληνικός λαός ζει σε καθεστώς γενοκτονίας σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο.
Το Ε.ΠΑ.Μ. δεν πρόκειται να ανεχθεί κανένα συμβιβασμό στο θέμα των Σκοπίων και θα συνεχίσει δυναμικά και δημοκρατικά να διεκδικεί την απελευθέρωση της χώρας από συμβάσεις και μνημόνια, τη διαγραφή κάθε δέσμευσης που έχει υπογραφεί, την τιμωρία των ενόχων που οδήγησαν και κρατάνε τη χώρα υπό κατοχή, την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από δημοκρατική πατριωτική κυβέρνηση, με νέο δημοκρατικό σύνταγμα. Τη διαγραφή του χρέους και την δημιουργία νέου εθνικού νομίσματος που θα δώσει στη χώρα την ευκαιρία που χρειάζεται να αναπτυχθεί, σύμφωνα με τις δυνάμεις της και κυρίως σύμφωνα με τις επιλογές του ελληνικού λαού, που θα αποφασίζει δημοκρατικά το μέλλον του και το μέλλον των παιδιών του.
Καταγγέλλουμε την προσπάθεια αξιοποίησης κάθε δημοκρατικής αντίδρασης του λαού από ακροδεξιούς εθνοπατέρες που ρήμαξαν τη χώρα όταν τους δόθηκε η ευκαιρία και συγκυβερνώντες που θεωρούν ότι με την παρουσία τους και μόνο, ξεπλένουν τις υπογραφές τους στην παράδοση της χώρας και τη διάλυση του ελληνικού νοικοκυριού.
Καλούμε κάθε σκεπτόμενο δημοκράτη και πατριώτη πολίτη να αντισταθεί με κάθε τρόπο στη διάλυση της χώρας και τον κατακερματισμό της, που την οδηγεί το οικονομικό και πολιτικό κατεστημένο της χώρας, αφού πρώτα μεθοδικά διαλύσει το ελληνικό νοικοκυριό και μετατρέψει τους Έλληνες σε επαίτες.
Μόνο ο λαός ενωμένος και αποφασισμένος μπορεί να δώσει λύσεις σε όλα τα ζητήματα που αφορούν την πατρίδα του, τιμώντας όλους όσους έδωσαν τη ζωή τους γι’ αυτή .
Το Ε.ΠΑ.Μ. γεννήθηκε μέσα στο λαό, από τον λαό και θα βρίσκεται πάντα δίπλα του !

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018
Ε.ΠΑ.Μ. Μαγνησίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.