Η αλήθεια γυμνή για το χρέος, τα μνημόνια, τη χρεωκοπία και πολλά άλλα από το 2011. Ο φακός της τηλεόρασης έκανε το λάθος και το κατέγραψε!

 

Αν υπάρχει έστω και ένας οικονομικός αναλυτής, έστω και ένας καθηγητής οικονομικών ή άλλος επιστήμονας, που από το 2011 είχε το θάρρος, την τόλμη και τη γνώση για να πει καθαρά και χωρίς στρογγυλέματα, αυτά που καταθέτει ο οικονομολόγος Γενικός  Γραμματέας του ΕΠΑΜ Δημήτρης Καζάκης και εάν ένα μέρος των Ελλήνων είχε ανακαλύψει, ακόμη και μέχρι σήμερα,  τη σοφία και την εντιμότητα αυτού του ανθρώπου, τότε η Ελλάδα και οι Έλληνες δεν θα βρισκόντουσαν στη σημερινή τραγική κατάσταση! Ευτυχώς που η κάμερα της τηλεόρασης έκανε το λάθος, όπως και ο κ. Χατζηνικολάου, που  κάλεσε το Δημήτρη Καζάκη στην εκπομπή του, ποιος ξέρει γιατί άραγε και έχουμε σήμερα αυτό το σημαντικό video, ώστε να μπορεί να αποτελέσει τεκμήριο λεγομένων το 2011 και του σήμερα! 


Δεν επεκτείνομαι στις ρηχές απόψεις, στα τυφλά και επιφανειακά επιχειρήματα των συνομιλητών του. Αφήνω να κριθούν από τον αναγνώστη !  

Σήμερα, μετά από 7 χρόνια σκληρής δοκιμασίας των Ελλήνων, πλήρους ξεπουλήματος κάθε περιουσιακού στοιχείου της χώρας, από ελληνόφωνες κυβερνήσεις και ιδιαίτερα της τελευταίας, που στο όνομα της "αριστεράς" πρόδωσε το λαό που την εμπιστεύθηκε, οι προτάσεις του ΕΠΑΜ και του ιδρυτού του, παραμένουν αναλλοίωτες και οι μόνες που αποτελούν ολοκληρωμένη και ουσιαστική εναλλακτική πρόταση, έναντι της καταστροφής που έχουν φέρει οι μνημονιακές κυβερνήσεις. 

Είναι στο χέρι των Ελλήνων να γνωρίσουν, να εμπιστευθούν και να αναδείξουν  στην Πατρίδα μας  μια νέα Πατριωτική, Δημοκρατική Εξουσία!
Ελληνίδες, Έλληνες. 

Πάρτε την Ελλάδα στα χέρια σας! Σας ανήκει!

2 σχόλια:

 1. Άντε πάλι με αυτή την "είδηση"...
  Γιατί γελιόμαστε και χτυπιόμαστε..? Το σήριαλ με το ελληνικό "χρέος" ήταν μια κακογουστη ΑΛΛΆ και καλοστημένη φάρσα - και πανω απ ολα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας και τα παιχνίδια για τους αγωγούς στην περιοχη - ειδικά από την δεκαετία του 80 με το "τσοβολα δωστα ολα!!!" για να φτάσουμε στο ΔΝΤ παρτα όλα με το Τσυριζα μέσω τις πουστιές του χρηματιστηρίου "φερτά όλα" και "λεφτά υπάρχουν" στο Τιτάτανικό!!!

  ΌΛΑ τα άλλα είναι ένα πουστικo θέατρο για να "αγανακτήσουν" τα πρόβατα ώστε να ασχολούνται και να αναμάσανε τα κουτόχορτα που τους ταιζουν τα σιχαμερα παπαγαλακια με τους δήθεν "τσακωμούς" για το "ποιος φταιει πιο πολύ για την "κρίση" στο ελλάντα!
  Η μήπως νομίζετε ότι είναι "τυχαίο" να βλέπουμε πάλι όλο αυτό το πουστικο "replay" με τον "αδύναμο κρίκο" της Ευρώπης, τις "δημοσκόπησης" και το Grexit?!?!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΎΛΗΜΑ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΎ ΠΛΟΎΤΟ, ΤΟ ΡΕΖΙΛΊΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΟΖ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΌ ΦΙΆΣΚΟ...
  Έκτοτε, η χώρα έχει μπει σε ένα περίεργο είδος χορού με το ΔΝΤ/ΗΠΑ και τις κυβερνήσεις της ΕΕ - ειδικά την Γερμανία - σε ένα είδος "συρτάκι ενέργειας" με την Ρωσια για το ποιοι τελικά θα επωφεληθούν περισσοτερο από τις τεράστιες ανακαλύψεις των πόρων στο ελλάντα και θα ελέγχουν το πιο σημαντικο θεμα με τους αγωγους προς την Ευρωπη...
  Ολα τα αλλα ειναι για τους "αγανακτησμενους"...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.