Πρώτα βραβεία στο φεστιβάλ της Βαρκελώνης για τον Βασίλη Παπαθεοχάρη!

 


Η Καρδίτσα είναι παντού και ξεχωρίζει. Παιδιά που οι συνθήκες που επικρατούν στη χώρα και στην πόλη μας, τους οδήγησαν σε άλλες πολιτείες για να κυνηγήσουν τα όνειρά τους, κάνουν κάτι περισσότερο από αισθητή την παρουσία τους στους χώρους όπου δραστηριοποιούνται! Ανέκαθεν η περιοχή μας “γεννούσε” σπουδαίους ανθρώπους στον πολιτισμό και στις τέχνες και συνεχίζει να το κάνει!

Ο ξενιτεμένος Καρδιτσιώτης Βασίλης Παπαθεοχάρης είναι ένας εξ αυτών! Hθοποιός και σκηνοθέτης με σημαντικές πλέον διακρίσεις σε υψηλό διεθνές επίπεδο! Πρίν από λίγες ημέρες με την ταινία που σκηνοθέτησε και πρωταγωνίστησε, “Η Οδύσσεια του Βάση”, απέσπασε το βραβείο της καλύτερης ταινίας και του καλύτερου ηθοποιού στο φεστιβάλ της Ισπανίας στη Βαρκελώνη!!!

Τον Ιανουάριο, βραβεύτηκε και στο φεστιβάλ της Μόσχας! Όπως έχουμε γράψει και στο πρόσφατο παρελθόν, κάποια από τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στην Καρδίτσα το 2019, με πλάνα από τους δρόμους της πόλης και σκηνές σε ιστορικά μαγαζιά και συγκεκρμένα το “blues bar” και το “pak man”!

Όλα αυτά ταξιδεύουν πλέον σε όλο κόσμο μέσω της μεγάλης οθόνης στη “γύρα” που κάνει η ταινία σε όλα τα φημισμένα κινηματογραφικά φεστιβάλ!

Διαβάστε την συνέχεια στο neosagon

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.