Η ΔΕΗ και η σοφία μιας «επικοινωνίας»


Μια πολύ...πρωτότυπη ιδέα είχε ο CEO της ΔΕΗ προκειμένου να κάνει η επιχείρηση μια προσφορά 5 εκατ. ευρώ στο ΕΣΥ αυτή την περίοδο.
Μην νομίζετε ότι μείωσε τον δικό του μισθό, των συνεργατών του και των μεγαλοστελεχών. Ούτε κατά διάνοια δεν τόλμησε να υιοθετήσει την πρόταση που έκανε ο Μητσοτάκης στους βουλευτές να δώσουν ένα μισθό προς ενίσχυση του συστήματος υγείας.

Σου λέει, να δώσουμε τα 5εκατ. στην υγεία, αλλά να τα πάρουμε από τους καταναλωτές! Φοβερή ιδέα. Μα έτσι κι αλλιώς οι καταναλωτές - δηλαδή οι φορολογούμενοι πολίτες - δεν είναι αυτοί που στηρίζουν το ΕΣΥ, μέσω του προϋπολογισμού; Τον κύριο Στάση περίμεναν για να δώσουν;
Δική του ιδέα ήταν ή του την έδωσε η πρώην συνάδελφος που είναι στο γραφείο Τύπου της ΔΕΗ, η οποία έβρισκε εξαιρετικές και χρήσιμες όλες τις ιδέες που είχε ο Τόμσεν - της αλήστου μνήμης Τρόικας - όταν εργαζόταν στο Μέγκα;
Δυστυχώς ο συνήθως προσεκτικός υπουργός Ενέργειας κ. Χατζηδάκης, βρήκε ενδιαφέρουσα την ιδέα του διευθύνοντος συμβούλου και δήλωσε:
«Για να το σκεφτούμε όλοι καλά τι κάνει η ΔΕΗ: Παίρνει 0,8€ από τους λογαριασμούς του καθενός μας κάθε χρόνο, μαζεύει 5 εκατομμύρια - γιατί έχει 6,5 εκατ. πελάτες- και στηρίζει το ΕΣΥ. Με πολύ λίγα χρήματα από τον καθένα μας, από κάθε πελάτη της δηλαδή, στηρίζει αυτή τη μεγάλη μάχη. Μπράβο ξανά».
Δεν λέμε ότι είναι μεγάλη η επιβάρυνση, αλλά όχι να επαινεθεί η ...σοφία του CEO!
από topontiki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.