Κορωνοϊός: Έρχεται από τη Ρωσία το «τεστ των 40 λεπτών»


Το πρώτο ρωσικό τεστ ταχείας ανίχνευσης του κορονοϊού, εγκρίθηκε από τον ρωσικό Εθνικό Οργανισμό Υγείας.
Το τεστ για την ανίχνευση του κορονοϊού παρέχει την δυνατότητα, με τη χρήση ενός καθιερωμένου ιατρικού εξοπλισμού, να γίνεται η διάγνωση του κορονοϊού μέσα σε διάστημα 40 λεπτών με ποσοστό επιτυχίας 94%, και θα πωλείται σύντομα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας που το παρασκεύασε, σε χώρες της Ευρώπης, της Ασίας και στις Ηνωμένες Πολιτείες.
«Πωλήσεις ήδη πραγματοποιούνται σε πολλές περιφέρειες και σε μεγάλες επιχειρήσεις της Ρωσίας και καθημερινά διευρύνεται γεωγραφικά το εύρος των πωλήσεων. Σχεδιάζονται επίσης πωλήσεις σε χώρες της Ευρώπης, στις ΗΠΑ και τη Νοτιοανατολική Ασία», αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο όμιλος «Medico biologitseski soyuz», στον οποίο ανήκει η ρωσική φαρμακευτική εταιρεία Generium, που κατοχύρωσε το τεστ του κορονοϊού.
Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι το τεστ ταχείας διάγνωσης κορονοϊού ήδη διοχετεύεται στις περιφέρειες της Ρωσίας και πως μέχρι στιγμής έχει σταλεί στις πρώτες 16 περιφέρειες της χώρας, ενώ προβλέπεται ότι έως το τέλος της εβδομάδας θα το έχουν προμηθευθεί το 80 – 90% των περιφερειών.
Η εταιρεία σχεδιάζει να παράγει προσεχώς έως 500.000 τεστ ταχείας διάγνωσης την εβδομάδα.

από topontiki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.