Γ.Koντογιώργης: Μακρόν-Τσίπρας είναι ο Σώρος στην θέση του Σώρος. Βασικός πυλώνας εχθρότητας τους είναι η πολιτισμική βάση των κοινωνιών (ΗΧΗΤΙΚΟ).


Γ. Κοντογιώργης: Χαοτική απόσταση Κοινωνίας- Πολιτικού Συστήματος. Το δίκαιο της ανάγκης θα ωθήσει της κοινωνίες να αλλάξουν το πολιτικό σύστημα.
Ακολουθήστε μας στο Facebook Τελευταία Έξοδος 

Ανάγκη μετάβασης των πολιτών στη συμμετοχή καθημερινά στη πολιτική. Τα κίτρινα γιλέκα στη Γαλλία , είναι ένας ακόμη κρίκος στη γενικευμένη κρίση στην Ευρώπη, όπου στο επίκεντρο βρίσκεται η χαοτική απόσταση της κοινωνίας από το πολιτικό σύστημα, που λειτουργεί ως «μονάρχης» στην εκπροσώπηση των πολιτών στο μοντέλο της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας, λέει ο καθηγητής των Πολιτικών Επιστημών στο Πάντειο Γιώργος Κοντογιώργης, μιλώντας στον 98.4 .

Ο Γ.Κοντογιώργης, περιέγραψε πως ενώ η οικονομική ολιγαρχία έχει ήδη μεταβεί σε μια νέα πραγματικότητα, οι κοινωνίες βρίσκονται χωρίς εναλλακτικά μοντέλα και κυρίως να στηρίζουν ένα πολιτικό σύστημα διακυβέρνησης , που μετά από κάθε εκλογή λειτουργεί μονοσήμαντα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.