Χωρίς σύνορα στον Έβρο: Εκατοντάδες παράνομοι μετανάστες περνούν ανενόχλητοι και φτάνουν Θεσσαλονίκη


Χωρίς κανένα σύστημα ασφάλειας η χώρα στον Έβρο. Εκατοντάδες παράνομοι μετανάστες περούν καθημερινά τον αφύλαχτο Έβρο και φτάνουν μέσω της Εγνατίας στη Θεσσαλονίκη, χωρίς να υπάρχει η παραμικρή αντίδραση για την παραβίαση των συνόρων από τις όποιες Αρχές.

Ακολουθήστε μας στο Facebook Τελευταία Έξοδος 

Μέσα σε λίγες ώρες την Τρίτη, σε δύο διαφορετικά περιστατικά, η ελληνική αστυνομία εντόπισε 158 παράνομους μετανάστες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με αυτοκίνητα στη Θεσσαλονίκη.

Το πρώτο «φορτίο» εντοπίστηκε λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Δερβένι.

Οι διακινητές είχαν κατεβάσει από τα φορτηγά τους ανθρώπους και τους είχαν «εγκαταλείψει» στον δρόμο, ενώ κανονικά θα έπρεπε να τους είχαν εγκαταλείψει σε... ξενοδοχείο.

Η αστυνομία βέβαια η οποία ουδέν κατάλαβε, ειδοποιήθηκε από διερχόμενους οδηγούς, οι οποίοι διέκριναν το γκρουπ των αλλοδαπών  και συγκεκριμένα τα 48 άτομα που βάδιζαν προς τη Θεσσαλονίκη.

Λίγη ώρα αργότερα, σε τακτική έρευνα της αστυνομίας σε φορτηγό, αποκαλύφθηκε η μεταφορά άλλων 110 ατόμων, λίγο έξω από την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Οι αλλοδαποί  προέρχονταν από την Αίγυπτο, το Αφγανιστάν και την Παλαιστίνη, ενώ 48 άτομα ήταν από τη Συρία.

Περιττό να προστεθεί πως ουδείς πρόκειται να απελαθεί, καθώς έχουν κινηθεί οι διαδικασίες για τη μόνιμη εγκατάστασή  τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.