Πρόστιμο 25.000 ευρώ σε Πολάκη για αναρτήσεις στο facebook κατά του Προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ



"Τα χρήματα θα διατεθούν 12.500 ευρώ στα Νοσοκομεία για αγορά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και 12.500 ευρώ στις οικογένειες των θυμάτων των φονικών πυρκαγιών".



Ακολουθήστε μας στο Facebook Τελευταία Έξοδος 

Αποζημιώσεις θα κληθεί να καταβάλει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, μετά την καταδικαστική απόφαση που εξέδωσε το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, με την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμισης κατά της ΠΟΕΔΗΝ και προσωπικά κατά του προέδρου της.
Όπως έγινε γνωστό, το δικαστήριο επιδίκασε το ποσό των 20.000 ευρώ στον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο για ηθική βλάβη και 5.000 ευρώ στην ΠΟΕΔΗΝ για προσβολή της φήμης της, με τους νόμιμους τόκους.
Σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ, εξαπολύει επίθεση κατά του αναπληρωτή υπουργού, τον οποίο χαρακτηρίζει «κοινό συκοφάντη, ψεύτη και ασπίδα σωτηρίας του κ.Τσίπρα.
Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ:
Τέτοιες όμως συμπεριφορές πληρώνονται. Πληρώνονται και με ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ της δικαιοσύνης. 
ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ εξέδωσε ΑΠΟΦΑΣΗ (αριθμός 2447/2018) για την αγωγή αποζημίωσης που κατέθεσε ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ και η ΠΟΕΔΗΝ κατά του κου Πολάκη για συκοφαντική δυσφήμηση.
Ο κος Πολάκης ανάρτησε στο facebook υβριστικά σχόλια κατά του Προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ και την ΠΟΕΔΗΝ για τις δηλώσεις στην εφημερίδα THE GUARDIAN οι οποίες αναφερόταν στην ραγδαία αύξηση των Νοσοκομειακών Λοιμώξεων σε τριπλάσιο ποσοστό από τις άλλες χώρες της Ευρώπης, εξαιτίας των οποίων χάνουν πολλοί ασθενείς τη ζωή τους. Το δικαστήριο επιδίκασε το ποσό των 20.000 ευρώ στον Πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ για ηθική βλάβη και 5.000 ευρώ στην ΠΟΕΔΗΝ για προσβολή της φήμης της, με τους νόμιμους τόκους.
Επίσης περίληψη της εν λόγω απόφασης να δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook) και καταβολή μέρος των δικαστικών εξόδων.
Σας κοινοποιούμε την ΑΠΟΦΑΣΗ.
Τα χρήματα θα διατεθούν 12.500 ευρώ στα Νοσοκομεία για αγορά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και 12.500 ευρώ στις οικογένειες των θυμάτων των φονικών πυρκαγιών.
Πολλές οι αναρτήσεις Πολάκη κατά του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ: 
Μετά τις δηλώσεις του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ στην εφημερίδα Guardian, για την κατάσταση των ελληνικών νοσοκομείων, ο Παύλος Πολάκης είχε επιτεθεί στον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, χαρακτηριζοντάς τον ξεφτίλα:
Πρόεδρε της ΠΟΕΔΗΝ ,όχι στο guardian ,αλλα στους New York Times να δώσεις συνέντευξη με αισχρά ψέμματα και στοιχεία του 2012 (τοτε ντε που προσκυναγες το Βενιζέλο και εγλειφες τον Αδωνι) συκοφαντώντας τη χώρα σου και την κυβερνηςη ΣΥΡΙΖΑ που σας έκοψε τη μάσα και τις εξυπηρετήσεις ,ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ :
-Δεν σε πιστεύει κανεις πια απο τους εργαζόμενους των νοςοκομειων ,παρα μόνο το παρεάκι σου
-αποδεικνύεις οτι εισαι το ίδιο ξεφτίλας με τον Γιωργακη που για να φέρει εδώ το Δ.Ν.Τ έβριζε τη χώρα που ήταν πρωθυπουργός
-δείχνει τον πανικό που εχει πιάσει και σένα που σε λίγο καιρό δε θα εισαι πια πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ (και τοτε τι θα κανεις στη ζωη σου;;) αλλα και τα ΜΜΕ που αναπαράγουν την εμετική σου συνέντευξη γιατι τους κόψαμε τη διαφημιστική δαπάνη απο Κεελπνο και την "αέρα"δανειοδότηση "Απ τις τράπεζες και δεν βγαίνουν πια .
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ :έκλεισε ο κύκλος σας, η θέση σας ειναι στα σκουπίδια της ιστορίας ,οτι γκρέμισαν οι προηγούμενοι, με σένα και την παρέα σου να τους κρατάς φανάρι και να τους λιβανιζεις,ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ,χωρίς εsας , ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ


Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, είχε κάνει σειρά αναρτήσεων στο facebook kai μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων του εργαστηριακού ελέγχου για δονάκιο χολέρας στο Γενικό Νοσοκομείο – Μαιευτήριο «Έλενα Βενιζέλου». Ο κ. Πολάκης είχε βάλει στο στόχαστρο τον πρέεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), χαρακτηρίζοντάς τον «παράσιτο, παθογόνο για το σύστημα υγείας».
Συγκεκριμένα, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας είχε αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook φωτογραφία όπου διακρίνεται ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος και έγραφε: «Στη πρώτη φωτογραφία βλέπετε προσφάτως ανακαλυφθεν στη χώρα μας παράσιτο ,παθογόνο για το σύστημα υγείας ,του είδους των ρικετσιων (ομοιαζον με το είδος ρικετσια προβαζεκι που προκαλεί μια μορφή τύφου γνωςτη ως την νόσο του τσουτσουγκαμουσι)».

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.