Ο Άρειος Πάγος απέρριψε την αίτηση αναίρεσης του Ανδρέα Γεωργίου! Μπράβο! Γράφει ο στρατηγός Δημήτρης Κυπριώτης


Του Δημήτρη Κυπριώτη*
Σημείωση: Ο άνθρωπος πάνω στον οποίο στηρίχθηκαν δανειστές και τα εδώ φερέφωνα τους, για να υποδουλώσουν τον Ελληνικό λαό, για μια ακόμη φορά όλα τα δικονομικά κόλπα που παίχτηκαν, δεν μπόρεσαν να τον στηρίξουν και να τον απαλλάξουν από τις βαριές κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Ακολουθήστε μας στο Facebook Τελευταία Έξοδος 

Ο ίδιος δηλώνοντας την αποστροφή του προς τα όργανα της Δικαιοσύνης, έχει εγκαταλείψει τα θύματά  του,  την Ελλάδα και τους Έλληνες , εγκατεστημένος εκεί που νοιώθει ασφαλής!!  Να δούμε όμως τελικά αν θα αποδοθεί η Δικαιοσύνη που του αρμόζει! Μέχρι στιγμής, τα γεγονότα δεν τον ευνοούν και αρχίζει να ανησυχεί….
Απορρίφθηκε από το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου η αίτηση αναίρεση που είχε ασκήσει ο πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέας Γεωργίου για την υπόθεση της παράβασης καθήκοντος, στο πλαίσιο της οποίας κατηγορείτο ότι δεν ενημέρωνε το διοικητικό συμβούλιο της Αρχής πριν αποστείλει τα στοιχεία για το έλλειμμα του 2009 στη Eurostat (πλημμέλημα).
Παρά την αντίθετη εισήγηση της αντεισαγγελέως του Α.Π. Ευσταθίας Σπυροπούλου, η οποία είχε προτείνει την «αθώωσή» του, δηλαδή να γίνει δεκτή η αίτηση αναίρεσης που έχει υποβάλει ο ίδιος κατά της απόφασης του Εφετείου με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δύο ετών η ποινή του έγινε αμετάκλητη (πρωτοδίκως είχε απαλλαγεί).
Όπως είναι γνωστό, ο κ. Γεωργίου έχει μια άλλη σοβαρή εκκρεμότητα: θα τεθεί και τρίτη φορά στην κρίση του Συμβουλίου Εφετών, για το κακούργημα της ψευδούς βεβαίωσης, την κατηγορία δηλαδή περί διόγκωσης του ελλείμματος του 2009, με αποτέλεσμα να διευκολυνθεί η υπαγωγή της χώρας σε καθεστώς μνημονίων.
*Ο Δημήτρης Κυπριώτης είναι στρατηγός ε.α. και Γενικός Γραμματέας του Ε.ΠΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.