Ο νομικός Φ.Σ.Μαζαράκης (Ε.ΠΑ.Μ.) στο Ράδιο Παλμός 104.2 FM στις 18 Ιουνίου 2018


Ο Φώτιος – Σπυρίδων Μαζαράκης, Δρ Νομικής, δικηγόρος, επικεφαλής του Τομέα Δικαιοσύνης του Ε.ΠΑ.Μ., καλεσμένος του δημοσιογράφου ​Γιώργου Μπανάτσα​, στο Ράδιο ΠΑΛΜΟΣ 104,2 FM Καρδίτσας, Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018.

Ακολουθήστε μας στο Facebook Τελευταία Έξοδος 


- Τα μνημόνια και οι δανειακές συμβάσεις είναι για το Ελληνικό Σύνταγμα διεθνείς συμφωνίες, οι οποίες πρέπει να ψηφισθούν από την Βουλή.
Στις περιπτώσεις και των τριών Μνημονίων και των αντίστοιχων Δανειακών Συμβάσεων, αυτά τα οποία έχουν πάει στην Βουλή, είναι μονάχα σχέδια Μνημονίων και έχει δοθεί αντισυνταγματικά η εξουσιοδότηση στον Υπουργό Οικονομικών να πάει να υπογράψει τα πραγματικά Μνημόνια και τις πραγματικές Δανειακές Συμβάσεις.
- 5:20, Με το πολυνομοσχέδιο το οποίο ψήφισαν πρόσφατα, το οποίο είναι ένα καινούργιο Μνημόνιο και εξαιτίας του
δημιουργήθηκε ένας καινούργιος μηχανισμός, η λεγόμενη ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία Ελληνικη Εταιρεια Συμμετοχων και Περιουσίας στην οποία περνάει όλη η ακίνητη περιουσία του δημοσίου για να ξεπληρωθούν τα δάνεια και να πληρώνονται οι δανειστές.
- 6:30, Η επιστημονική Επιτροπή της Βουλής επισημαίνει ότι από την στιγμή που τα Μνημόνια και οι Δανειακές Συμβάσεις δεν έχουν ψηφισθεί από την Βουλή ειναι εντελώς παράνομα και άκυρα.
- 9:00, Όσον αφορά τα δάνεια και το χρέος, η Χώρα νόμιμα μπορεί να σταματήσει να πληρώνει τα δάνεια που υπέγραψε μαζί με τα Μνημόνια μονάχα για τον λόγο ότι αν συνεχίσει να τα πληρώνει, τα πληρώνει παράνομα κατά το Διεθνές Δίκαιο και τους Διεθνείς Κανόνες.
- 12:00, Το ευρώ για όλες τις Χώρες μέλη, εκτός από κοινό νόμισμα, είναι επίσης συναλλαγματικό απόθεμα και εκτός αυτού
η τράπεζα της Ελλάδος, μέσα από το ευρωσύστημα, μπορεί ανά πάσα στιγμή να δημιουργήσει πιστώσεις.
Δεν χρειάζεται δηλαδή να βγει να δανειστεί στις αγορές, μπορεί να μας καλύπτει το σύστημα από την κεντρική Κεντρική Τράπεζα της Ελλάδος.
- 14:40, Η θέση του Ενιαίου παλλαϊκού μετώπου είναι ότι σε μία τέτοια ευρωζώνη η οποία παραβιάζει ίδια τις συνθήκες όλα όσα επιβάλλουν στην Χώρα είναι παράνομα, η Ελλάδα δεν έχει κανένα λόγο να παραμένει.
- 16:20 Το προηγούμενο πολιτικό προσωπικό επιμένοντας στις φιλελεύθερες πεποιθήσεις του, δεν ήθελε να εφαρμόσει διαφορετική πολιτική.
Η σημερινή κυβέρνηση που ακολούθησε, γνώριζε τι ακριβώς έπρεπε να κάνει αλλά δεν τόλμησε, επομένως όπως συμβαίνει πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις όπου υπάρχει έντονη σύγκρουση δύο μερών, όταν ο ένας από την μια πλευρά υποχωρεί, ο άλλος αποκλείεται να μην καλύψει το κενό.







Το ψήφισμα για την Πατρίδα & την αποκατάσταση της Δημοκρατίας ΕΔΩ
Προσυπογράψτε το ψήφισμα ΕΔΩ
http://bit.ly/2ErfZUR


Η Απελευθέρωση της χώρας σε 15 βήματα
http://ka8odon.net/epam/mobile/index....

Ε.ΠΑ.Μ. site - https://epamhellas.gr/
Ε.ΠΑ.Μ. facebook - https://www.facebook.com/metopo/
Ε.ΠΑ.Μ. twitter - https://twitter.com/epamhellas
Δ.ΚΑΖΑΚΗΣ blog - https://dimitriskazakis.blogspot.com/
Δ.ΚΥΠΡΙΩΤΗΣ blog - https://dimtris-kypriotis.blogspot.gr/
ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ - https://seisaxthia-epam.blogspot.gr/
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΟΔΟΣ - https://teleytaiaexodos.blogspot.gr/
E-ROI site - http://e-roi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.