10 tweets για τον Κυριάκο Μητσοτάκη που αναρωτιέται #ti_ton_noiazei_ton_17xrono_an




Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έδωσε μια συνέντευξη σε κανάλι εφοπλιστή, όπου υποσχέθηκε να επιστρέψει λεφτά στους επιχειρηματίες, ξεκαθάρισε πως μπορεί να ξανακόψει συντάξεις και αναρωτήθηκε τι μπορεί να ενδιαφέρει έναν 17χρονο για το τι έγινε το 1963 που δολοφονήθηκε ο Γρηγόρης Λαμπράκης.
Ακολουθήστε μας στο Facebook Τελευταία Έξοδος 

Και μετά, αυτό:
Ποσο υποκριτικο να λες" Αθανατος"για το θανατο ενος πιλοτου αλλα δολοφονήθηκε ο Λαμπράκης απο το παρακράτος της χειρότερης δεξιάς που εκπροσωπεί σήμερα ο κουλης
Όταν το τρίκυκλο και η αποστασία του πατέρα σου έφεραν τη Χούντα που υμνούν οι διόσκουροι φασίστες Άδωνις και Βορίδης, είναι απόλυτα λογικό να μη θες να ξέρει ιστορία ο 17χρονος!
Αν ρωτήσω τον Κυριάκο κάποιοι δολοφόνησαν τον Μπακογιάννη θα με βρίσει; Δεν ξέρω, ρωτάω.
το παρακράτος και ακροδεξιά σκότωσαν το Λαμπράκη. Δεν πρεπει να το ξερει ωστε να τον πείσουν οι Κουληδες και οι Μπουταρηδες ότι ο Γκοτζαμανης και ο Λαμπράκης ήταν και οι 2 φασίστες.



ένα 50χρονο θέλει να γίνει πρωθυπουργός καλλιεργώντας την πολιτική αμάθεια, την κοινωνική αφασία και την ιστορική άγνοια;



«Τι τον νοιάζει το 17χρονο που θα ψηφίσει πρώτη φορά τι έγινε το ‘63».
Έτσι είναι, όταν η πιο σκοτεινή πλευρά της Ιστορίας θέλει να επαναληφθεί, διαλέγει φάτσες που να θυμίζουν γελωτοποιούς.



Τα εχει κανει σκατα στην Βουλη. Εχει γινει ρεζιλι.Στηνει τηλεοπτικη συνεντευξη, μερικες μερες αργοτερα,για να τα μπαλωσει και τα κανει αποσκατα!
Ποιος ειναι?
ο Κυριάκος είναι περισσότερο μαλακας απ τον Τσίπρα; Αυτό που θα έπρεπε να τον νοιάζει τον 17χρονο είναι πως και οι δυο θα του πίνουν το αίμα! Μαλακα 17χρονε, πάρτους με τις πέτρες και τους δυο!
η δολοφονία του Λαμπράκη?
Μόνο η δολοφονία του Μπακογιάννη πρέπει να τον ενδιαφέρει, πάνω στην οποία στήθηκε η πολιτική καριέρα σύσσωμου του Μητσοτακέικου!!!




ένας 50 χρονος θέλει να γίνει πρωθυπουργός, όπως ο πατέρας του για να συνεχίσει την οικογενειακή παράδοση 1 αιώνα εξάρτησης από δημόσιο χρήμα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.