Δ.Καζάκης στον ΑΝΤ1 : «Οι ΜΥΣΤΙΚΕΣ Ελληνοτουρκικές συμφωνίες & οι πιθανές Ελληνικές ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ»


Τηλεφωνική συνέντευξη του προέδρου του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρη Καζάκη στον ΑΝΤ1 Πάτρας 105.3 FM και την εκπομπή «Πρωϊνός Τύπος» του δημοσιογράφου Παναγιώτη Ρηγόπουλου, την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018.

Ο κ.Καζάκης μιλάει για όλα τα σημαντικά θέματα της πολιτικής επικαιρότητας, αναλύει την οικονομική κατάσταση της χώρας και προβλέπει τις εξελίξεις σε πολιτικό, κοινωνικό, κοινοβουλευτικό, γεωστρατηγικό και οικονομικό επίπεδο, μέσα στους επόμενους μήνες.

Ακολουθήστε μας στο Facebook Τελευταία Έξοδος 


- Τι ακριβώς προτείνει εναλλακτικά το Ε.ΠΑ.Μ. στην κατεύθυνση ανατροπής του υπάρχοντος πολιτικού συστήματος

- Πως περιγράφει την εξωτερική πολιτική της χώρας μας, σε σχέση με τις γειτονικές χώρες, τις επιδιώξεις των ΗΠΑ και της Ρωσίας στην περιοχή και τα γεωπολιτικά παιχνίδια που βρίσκονται σε εξέλιξη.
- Κήρυξη πολέμου εναντίον της Χώρας και κατάκτησή της, χωρίς στρατιωτικά μέσα. - Νέα Κατοχή της Χώρας, μέσω της πολιτικής των Αγορών.
- Ραγδαία κλιμάκωση θερμών επεισοδίων σε ολόκληρη την Ελληνοτουρκική μεθόριο.
- Σχέδιο ακρωτηριασμού της Χώρας προσεχώς, κύριος παράγοντας αποτροπής του, ο Ελληνικός Λαός. - Τουρκία, Νεο-Οθωμανισμός και αναπροσαρμογή του κράτους με πνεύμα κατακτητικό.
- Τουρκικές προκλήσεις, Διεθνείς κανονισμοί, απαραίτητα μέτρα και αντίμετρα από την Ελληνική πλευρά.
- Προοπτική μετάβασης σε Νέο Εθνικό Νόμισμα και συστημικός εκφοβισμός. - Υπόθεση ομηρίας των δύο Ελλήνων Στρατιωτικών, από ένα κράτος-τρομοκράτη. - Μυστικές Ελληνοτουρκικές συμφωνίες και πιθανές Ελληνικές παραχωρήσεις.
- Πολιτική υποτέλειας και εθνοδουλείας από την κατοχική κυβέρνηση, μοναδική λύση η επαναπρόταξη του Εθνικού Πατριωτισμού.

Το ψήφισμα για την Πατρίδα & την αποκατάσταση της Δημοκρατίας ΕΔΩ https://epamhellas.gr/?p=75418 Προσυπογράψτε το ψήφισμα ΕΔΩ http://bit.ly/2ErfZUR

Η Απελευθέρωση της χώρας σε 15 βήματα http://ka8odon.net/epam/mobile/index.... Ε.ΠΑ.Μ. site - https://www.epamhellas.gr/ Ε.ΠΑ.Μ. facebook - https://www.facebook.com/epamkentriko Ε.ΠΑ.Μ. youtube - https://www.youtube.com/user/EPAMvideo/ Ε.ΠΑ.Μ. twitter - https://twitter.com/epamhellas Δ.ΚΑΖΑΚΗΣ blog - https://dimitriskazakis.blogspot.com/ Δ.ΚΥΠΡΙΩΤΗΣ blog - https://dimtris-kypriotis.blogspot.gr/ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ - https://www.seisaxthia-epam.blogspot.gr/ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΟΔΟΣ - https://teleytaiaexodos.blogspot.gr/ E-ROI site - https://e-roi.gr/ E-ROI facebook - https://el-gr.facebook.com/eroi.gr E-ROI youtube - https://www.youtube.com/user/eroigr E-ROI mixcloud - https://www.mixcloud.com/eroigr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.