Καζάκης: Μετά την ακίνητη περιουσία των Ελλήνων πολιτών, στόχος των δανειστών και η κινητή


Ο Πρόεδρος του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Καζάκης και ο δικηγόρος Ηρακλής Παπαδόπουλος, σχολιάζουν την επικαιρότητα και μιλούν για την επικείμενη νομοθεσία εφαρμοστικών νόμων του 3ου μνημονίου, Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018.


Ακολουθήστε μας στο Facebook Τελευταία Έξοδος

- Δικαστική Εξουσία και εθελόδουλη κυβέρνηση, σε παραπλανητική για την Ελληνική κοινωνία αντιπαράθεση,
υπό καθεστώς κατοχής. - Απόφαση Συμβουλίου της Επικρατείας,για το πόθεν έσχες των Δικαστικών.- Στάση της Δικαστικής Εξουσίας, στα μέτρα εναντίον του Ελληνικού λαού και ειδικά στο θέμα των πλειστηριασμών.
- Μετά την ακίνητη περιουσία των Ελλήνων πολιτών, στόχος των δανειστών και η κινητή. - Ζήτημα τούρκων αξιωματικών. - Θρησκεία, Οικογένεια και Αριστερά. - Εθνισμός & Εθνικισμός.
- Οικονομική αυτοτέλεια, μοναδική λύση για μικρά έθνη-κράτη.
- Σκοπιανό ζήτημα, αλλαγή συνόρων και υβριδικά κράτη. - Ιμπεριαλιστικές δυνάμεις και διαμελισμός κρατών.


Τηλέφωνο επικοινωνίας με την εκπομπή : 210-3428676

Ακούστε τις εκπομπές του E-ROI Web Radio και επικοινωνήστε μέσω e-mail στο stomicrophono@gmail.com
Στείλτε τις απόψεις και τις ερωτήσεις σας για να συζητηθούν ζωντανά στον «αέρα».
Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Της προπαγάνδας του φόβου και της εξαπάτησης.
Το πρόγραμμα του E-ROI μεταδίδεται από τους συνδέσμους :


Στη σελίδα του σταθμού θα βρίσκετε πληροφορίες για το πρόγραμμα, στοιχεία επικοινωνίας και σιγά-σιγά όλο και περισσότερο ενδιαφέρον περιεχόμενο.
Μπορείτε να επικοινωνείτε με τον σταθμό μέσω e-mail στο onair@e-roi.gr
Ροή είναι η συνεχής η αδιάκοπη κίνηση, προς μία ή πολλές κατευθύνσεις. Αλλιώς θα μπορούσαμε να πούμε ότι η ροή είναι η μεταφορά στοιχείων που κάθε ένα κινείται ή εναλλάσσεται με το άλλο. Μεταφορικά νοείται και η συνεχής αλλαγή μιας κατάστασης, η πορεία, η συνέχεια, ακόμα και το ρεύμα. Με αυτή την έννοια το διαδικτυακό ραδιόφωνο e-roi, φιλοδοξούμε να είναι μια συνεχής πηγή παροχής σκέψης, με την εναλλακτικότητα και τον πλουραλισμό του προγράμματός του. Από την ειδησεογραφία και τον πολιτικό σχολιασμό, ως την ψυχαγωγία και την επιμόρφωση. Από την ανάδειξη της πραγματικής εικόνας που εμφανίζεται και εδράζεται στην λογική, ως την επανανοηματοδότηση εννοιών και αξιών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.