Καλάβρυτα: Άλυτο ακόμα το θέμα της μεταφοράς μαθητών στα σχολεία τους από τον οικισμό Μπόσι


Δυόμισι μήνες μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς οι μαθητές του οικισμού Μπόσι Καλαβρύτων παραμένουν αποκλεισμένοι από το σχολείο τους το οποίο εδρεύει στους Πετσάκους.

Ακολουθήστε μας στο Facebook Τελευταία Έξοδος


Εμπόδιο αποτελούν τα 10 χιλιόμετρα άσχημου χωματόδρομου που χωρίζει τον οικισμό από το σχολείο τους με αποτέλεσμα κανένας οδηγός να μην αναλαμβάνει τη μεταφορά. Το πρόβλημα δεν προέκυψε φέτος αλλά κανείς δεν μερίμνησε όλο αυτό το διάστημα έστω για λίγο στρώσιμο του δρόμου.

Έτσι τα παιδιά των 6 οικογενειών που μένουν στον οικισμό είναι καταδικασμένα στην αμάθεια.

Από τότε μέχρι σήμερα έχουν γίνει συσκέψεις σε επίπεδο Περιφέρειας και Δήμου Καλαβρύτων αλλά το πρόβλημα παραμένει με εξαίρεση κάποιες ημέρες που είχε βρεθεί προσωρινή λύση.

«Πολλοί μας έδωσαν υποσχέσεις αλλά το πρόβλημα παραμένει. Τα παιδιά μας μένουν στο σπίτι. Ο περιφερειάρχης ανακοίνωσε ότι διαθέτει αυτοκίνητο, ο δήμαρχος ανακοίνωσε ότι βρήκε οδηγό αλλά κανείς δεν εμφανίζεται να μεταφέρει τα παιδιά μας. Επικοινωνούμε με τις αρμόδιες αρχές και αντί να μας δώσουν λύση ακούμε διάφορα. Επιτέλους ας αναλάβει κάποιος την ευθύνη;» ανέφερε αγανακτισμένη η μητέρα μαθήτριας της Δ΄ τάξεως Ελένη Ανδρικοπούλου απευθύνοντας για μία ακόμα φορά μια έκκληση.


ΠΗΓΗ: tempo24.gr μέσω πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.