Το Ε.ΠΑ.Μ. παρόν στην αποτροπή πλειστηριασμών στο Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου


Σήμερα Τετάρτη 26/7/2017, Μέλη και Φίλοι του Ε ΠΑ Μ δώσαμε ακόμη ένα Παρόν στον Αγώνα κατά των πλειστηριασμών της ιδιωτικής περιουσίας μας και κατά των δυνάμεων Κατοχής και των προδοτών πολιτικών της Πατρίδας μας, όπως κάνουμε αδιάλειπτα τα τελευταία χρόνια που δοκιμάζεται ο Λαός μας.


Έτσι ανταποκρινόμενοι στο Κάλεσμα του Συντονιστικού Κοινωνικών Δράσεων του Ε.ΠΑ.Μ., συναγωνιστές του Μετώπου από τις Τ.Ο. Χαλανδρίου, Χολαργού-Παπάγου, Αγ. Παρασκευής, Βριλησσίων, Πεντέλης, Ν. Πεντέλης, Ν. Ψυχικού, Βύρωνα κά, βρεθήκαμε στο Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου, για να παρεμποδίσουμε ανάμεσα σε άλλους και τον πλειστηριασμό  ακινήτου  μιας πολυμελούς οικογένειας συναγωνιστών μας.

Επρόκειτο για μια ολόκληρη οικοδομή που είναι η πρώτη κατοικία τριών οικογενειών αλλά και η έδρα της οικογενειακής τους επιχείρησης. Μιλώντας με άτομο της οικογενείας, φανερά φορτισμένο μάθαμε ότι το ακίνητο έβγαινε στον πλειστηριασμό για ελάχιστα χρήματα σε σχέση με την αξία του . Βεβαιώσαμε ότι με την παρουσία και την στάση μας θα παρεμποδίζαμε την διαδικασία ώστε να αποτραπεί ο πλειστηριασμός του ακινήτου . Αυτό συνεχίσαμε να κάνουμε μέχρι και την ώρα που μας ενημέρωσαν ότι είχαν ειδοποίηση για τοποθέτηση βόμβας και έπρεπε να απομακρυνθούμε για να γίνει έλεγχος από την ΕΚΑΜ .

Μείναμε μέχρι να βεβαιωθούμεό τι για μια ακόμη φορά οι πλειστηριασμοί απετράπησαν.
Έκδηλες ήταν οι ευχαριστίες των μελών της οικογένειας που είδαν άγνωστους προς σ΄αυτο​ύ​ς συμπολίτες τους να δίνουν έναν Αγώνα αλληλεγγύης και συμπαράστασης και να σώζουν την περιουσία τους από τα αρπαχτικά που περίμεναν.

Το Ε.ΠΑ.Μ. με τα μέλη και τους φίλους του αλλά και με όλους τους συμπολίτες μας θα συνεχίσει ν΄αγωνίζεται εναντίον της συμμορίας των τραπεζιτών και των δοσίλογων πολιτικώ, για να προστατεύσει την περιουσία αλλά και την αξιοπρέπεια του Λαού μας ,στέλνοντας το μήνυμα της Ενότητας της Αλληλεγγύης αλλά και της Αντίστασης σε κάθε μορφή επιβουλής των Νέων Δυνάμεων Κατοχής της Πατρίδας μας μέχρι την Απελευθέρωσή της.

Το Ε ΠΑ Μ  έχει ήδη θέσει θέμα επιστροφής των  ακινήτων που θα εκπλειστηριασθούν ​στην διάρκεια της Ν​έ​ας Μνημονιακής ​Κατοχής και προειδοποιεί τα επίδοξα κοράκια ότι θα χάσουν τα λεφτά τους.
ΠΗΓΗ: epamhellas


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.