Δημήτρης Καζάκης (Ε.ΠΑ.Μ.) στο διαδικτυακό Radio 1D : Άμεσα θα επιστραφεί η εκπλειστηριασμένη ιδιωτική περιουσία, στους νόμιμους δικαιούχους, με την εγκαθίδρυση, Πατριωτικής Δημοκρατικής Κυβέρνησης.


Ο Γενικός Γραμματέας του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Καζάκης στο διαδικτυακό ραδιόφωνο «Ράδιο Έναντι» (Radio 1D) και την εκπομπή «Εκλεκτικές Συγγένειες» με τον Ανδρέα Σταματόπουλο, την Τρίτη 20 Ιουνίου 2017.- Πλήρης αποτυχία της κατοχικής κυβέρνησης, στους τρεις πρόσφατους βασικούς της στόχους, έξοδος στις αγορές, ρύθμιση του χρέους και ποσοτική χαλάρωση.

- Μοναδική επιτυχία της εθελόδουλης κυβέρνησης, η συγκατάθεση ήδη, σύναψης νέου μνημονίου, το επόμενο έτος.
- Πλειστηριασμοί και νέα επικείμενη ηλεκτρονική πλατφόρμα, εν κρυπτώ αρπαγής της ιδιωτικής περιουσίας του Ελληνικού Λαού.

- Συνένοχοι στο έγκλημα λεηλασίας της ιδιωτικής περιουσίας εξαθλιωμένων Ελλήνων πολιτών, από επιτήδειους, όσοι συμβολαιογράφοι συμβάλλουν στην διεξαγωγή πλειστηριασμών, εν μέσω μνημονιακού κατοχικού καθεστώτος

- Επιστροφή της εκπλειστηριασμένης ιδιωτικής περιουσίας, στους νόμιμους δικαιούχους, άμεσα με την εγκαθίδρυση, Πατριωτικής Δημοκρατικής Κυβέρνησης.

- Ένα από τα βασικά κίνητρα ανατροπής του παρόντος καθεστώτος, αποτελεί η κάθαρση της Ελληνικής Πολιτικής σκηνής, υπό Δημοκρατικό πλαίσιο.

- Συνένωση Πατριωτικών Δημοκρατικών Δυνάμεων, με στόχο την απαλλαγή της χώρας από το καθεστώς της νέας κατοχής.https://www.epamhellas.gr/
https://www.facebook.com/metopo/
https://twitter.com/epamhellas/
https://dimitriskazakis.blogspot.com/
https://e-roi.gr/
https://www.seisaxthia-epam.blogspot.gr/
https://teleytaiaexodos.blogspot.gr/
https://www.anapoda.news/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.