Ένα μικρό αφιέρωμα με πολύ σεβασμό και αγάπη!!!

 

Του Αντώνη Παπαντωνίου

Τις τελευταίες ημέρες γίναμε μάρτυρες τριών Δηλώσεων που προέρχονται από Αξιότιμους καθ όλα Κυρίους του Ελληνικού αλλά και του Ευρωπαϊκού Πολιτικού Συστήματος.


Ο πρώτος που ξεκίνησε το χορό είναι ο εκλεκτός Οικονομολόγος Κύριος Ι. Στουρνάρας ο οποίος εμπνεόμενος από το ενδιαφέρον του για την Ελλάδα και τους Ιθαγενείς που ζουν στον τόπο αυτό, μας ενημέρωσε επίσημα και υπεύθυνα, μιας και είναι ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, και για να μας προφυλάξει από καμιά αποκοτιά, ότι αν φύγουμε απ το Ιερό Ευρώ και πάμε σε δικό μας Νόμισμα θα μας συλλαμβάνουν οι ξένοι Δανειστές στα Σύνορα, με ότι αυτό συνεπάγεται, ξυλοδαρμό, σούβλισμα κ.λ.π. φιλοφρονήσεις και θα γίνουμε Βόρεια Κορέα. Αλήθεια και κάποια άλλη Χώρα δεν υπάρχει, έτσι για μια μικρή ποικιλία; Ελπίζω την επόμενη φορά να είναι πιο ευρηματικός!

Μετά από αυτό τον σύντομο πρόλογο για να δείξω ότι μπορώ να εκφράζομαι και με ευγένεια θα ήθελα να επισημάνω το απύθμενο θράσος του Ανθρώπου και την κατάντια των Βουλευτών που ευρίσκοντο μέσα στο κτίριο που λέγεται Βουλή δεδομένου ότι ουδείς αντέδρασε στο Τρομοκρατικό αυτό χτύπημα κατά του Ελληνικού Λαού.

Βεβαίως ο «Κύριος» αυτός σαν Μέλος της Συμμορίας των ΝΑΖΙ που κυριαρχούν στη Χώρα έχει πλήρη και Ισόβια Ασυλία, επειδή είναι γρανάζι της, και προφανώς γι αυτό, νομίζω, ότι ο αρμόδιος Εισαγγελέας δεν διέταξε την άμεση σύλληψή του.

Βέβαια απ' ό,τι γνωρίζω θα μπορούσε να τον προσάγει και να βάλει την υπόθεση στο Αρχείο με την ένδειξη «να μην γίνει κατηγορία δεδομένου ότι έχει Ασυλία».

Αλλά προφανώς σκέφτηκε, «τόση φασαρία για το τίποτα»!!!

Έτσι λοιπόν ο «Κύριος» αυτός κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος και καιροφυλακτεί να επανέλθει δριμύτερος εάν η Πατρίδα του Ευρώ και της Ε.Ε. τον καλέσει να υπερασπιστεί τα Ιερά και Όσια της Συμμορίας των σύγχρονων Ληστών.

Στη συνέχεια μας προέκυψε ένας άλλος Ευρω-πέος (συγγνώμη αλλά είμαι λίγο ανορθόγραφος), Μέγας και τρανός και Αφεντικό του πρώτου και απ τα πρώτα βιολιά της Συμμορίας, επίσης ΝΑΖΙ και μάλιστα τιμώντας την Οικογενειακή του παράδοση, δεδομένου ότι ο Πατέρας του ήταν στον Β Παγκόσμιο Πόλεμο ΒΑΦΕΝ ΕΣ-ΕΣ,καθ όσον Λουξεμβούργιος, και μας ενημέρωσε ότι στην Ελλάδα εμείς οι Ιθαγενείς δεν έχουμε Ανθρώπινα Δικαιώματα γιατί είμαστε σε Μνημόνια, δηλαδή σε Κατοχή!

Και θα μου πείτε ότι αυτός είναι αυτά λέει.
Ναι ωραία και συμφωνώ.

Όπως ο κάθε Εγκληματίας προσπαθεί να βρεί ελαφρυντικά έτσι κάνει και αυτός. Αλλά να μην βγει και πάλι σύσσωμο αυτό που λέμε Πολιτικό Προσωπικό κα να ξεσηκώσει και τις πέτρες ;;;
Και όπως πάντα έτσι και τώρα έδειξε την υποταγή του σε ότι είπε ο Ευρω-πέος!

Προχθές, 24-2-2017 μας προέκυψε και ο τρίτος και φαρμακερός Αξιότιμος Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ο οποίος μιλώντας πάλι μέσα στο ίδιο Κτίριο που είπαμε πιο πάνω, δυσκολεύομαι να το πώ με το όνομά του από σεβασμό κυρίως στις Κυρίες, ξέρετε ο Κος Λεβέντης, σκέτο, δεν θέλω σλόγκαν, που μας εξήγησε και επίσημα, όπως είχε κάνει πρόσφατα και ο ομογάλακτός του Μέγας Φιλόσοφος ΖΟΥΡΑΡΙΣ, δηλώνοντας ότι έχουμε ΚΑΤΟΧΗ, ότι τίποτα απ ότι κάνουν δεν είναι Συνταγματικό, ούτε κόφτες, ούτε πολυκόφτες και ότι, γενικώς, έχουν κάνει το ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΧΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΤΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ AΛΛΑ !!!

Βέβαια οφείλω να ομολογήσω ότι στο άκουσμα αυτών των δηλώσεων ξεσηκώθηκαν οι πάντες εκεί μέσα με πρώτο και καλύτερο τον...«Πρωθυπουργό», ναι αυτόν τον Αλέξη που ήταν παρών και επίσης κατέφθασαν σχεδόν το σύνολο των Εισαγγελικών Λειτουργών συνοδευόμενοι από Κλούβες της ΕΛΑΣ, ενώ τα κανάλια, σχεδόν όλα, ήταν εκεί για να απαθανατίσουν αυτές τις μοναδικές στιγμές της Νεώτερης Ελληνικής Ξευτίλας, συγγνώμη Ιστορίας ήθελα να πω !!!

Θα ήθελα όμως κλείνοντας το σημείωμα αυτό να ενημερώσω όχι μόνον αυτούς αλλά και πολλούς άλλους ότι η Ζωή δεν είναι ποτέ μια ευθεία γραμμή και δεν θα αργήσει η ημέρα που θα παραδοθούν για κρίση στον Αναστάσιο Πολυζωϊδη και στον Γεώργιο Τερτσέτη και ότι όπως τότε έτσι και τώρα δεν θα υπάρχει... ΣΤΙΓΜΙΑΙΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΙΤΙΟΙ... ΑΛΛΑ ΔΙΑΡΚΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ!!!

Ο Αντώνης Παπαντωνίου είναι ναύαρχος ε.α., νομικός και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του Ε.ΠΑ.Μ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.